Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Plunžrová vysokotlaká čerpací technika - kvalitní čerpadla na zakázku
Firma AQ PUMPY, s.r.o. se sídlem v Hranicích poskytuje kvalitní vysokotlakou čerpací techniku, která je vhodná pro čištění potrubí nebo jako zdroj tlaku pro hydraulické lisy a systémy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Dřevovýroba, dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí
Stolárna Santo se sídlem v Hranicích se specializuje na dřevovýrobu, ve které se převážně zaměřují na dřevěné kabelové bubny klasické nebo s ocelovou obručí.
Hnědé, černé uhlí a palivové dříví s dopravou až domů - prodej
Pokud potřebujete uhlí nebo palivové dříví a nevíte na koho se obrátit, pak se obraťte na Josefa Velochu, který vám vše zajistí s dopravou do Hranic, Lipníka, Přerova i Oder.
Zakázková strojírenská výroba, stroje a náhradní díly na míru, precizní CNC obrábění
Kompletní služby v oblasti kovoobrábění poskytuje společnost STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. z Olšovce. Dokážeme odlít, svařit a vyrobit produkt dle specifických potřeb každého zákazníka.
Odpadové hospodářství se zaměřením na barevné kovy, papír, likvidace a demontáže zařízení
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost MODIT, spol. s r. o. sídlící v Pavlovicích u Přerova. Zaměřujeme se především na výkup barevných kovů, kabelů včetně likvidace strojních celků.
Servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel a technické poradenství
Firma AQ PUMPY, s.r.o. poskytuje servis, opravy a repase vysokotlaké techniky a odstředivých čerpadel. Taktéž poskytují i technické poradenství a servisní smlouvy.
AQ PUMPY, s.r.o.
Stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny, cívky originálně vybaví váš interiér
Pokud si lámete hlavu jak jednoduše a originálně vybavit interiér, tak Vás firma Stolárna Santo, a.s. určitě mile překvapí - stoly z cívek, dekorativní kabelové bubny a cívky jsou nyní trendem.
Sběrna a výkup železa, barevných kovů a šrotu
Nový sběrný dvůr, kde odkoupí Váš přebytečný šrot, železo a další kovy, najdete v okolí Hranic na Moravě a Lipníku nad Bečvou v Hranicích na Moravě ve firmě Josef Velocha – Prodej pevných paliv.
Hasicí technika, přístroje, prodej, revize, požární prevence, Hranice
Prodej hasicích přístrojů a jejich kontrolu zajišťují odborníci od společnosti Jiří Matyska sídlící v Hranicích I – Město. Provádíme revize veškerých hydrantových systémů i požárních uzávěrů.
Domácí zdravotní a hospicová péče, charitní pečovatelská služba, Přerov, pomoc rodinám
Odbornou paliativní a hospicovou péči zaštiťuje instituce s bohatými zkušenostmi Charita Přerov. Ošetřujeme vředy, proleženiny, kontrolujeme krevní tlak a pomáháme s aplikací inzulínu i injekcemi.
Kontejnerová doprava - prodej kameniva, převoz sypkých materiálů
Pokud potřebujete kontejnerovou dopravu, pak kontaktujte společnost Josef Velocha se sídlem v Hranicích, která vám zajistí převoz sypkých materiálů nebo odvoz suti i do Lipníka nad Bečvou.
Poradenství v oblasti zdravého životního stylu, péče o tělo a duši, harmonizace osobnosti
Péči o Vaše zdraví s použitím kvalitních přírodních produktů Vám zajistí KLUB ZDRAVÍ PŘEROV Věra Pitnerová z Přerova. Poradíme Vám, jak zlepšit Vaše zdraví a získat zpět dobrou kondici.
Prodej střešních nosičů - autoboxy, střešní nosiče všech typů
U firmy AUTOKLIMEŠ zakoupíte střešní nosiče, autobox všech typů - prodejna střešních nosičů je na adrese Přerov, Kojetínská 56.
Oční optika Přerov, odborné měření zraku, prodej stylových brýlí, obrub i kontaktních čoček
Bohatý sortiment slunečních i dioptrických brýlí naleznete u společnosti Opti Lens, spol. s r.o. - oční optika v Přerově. Poskytujeme odborné poradenství včetně měření zraku optometristou.
Pronájem konferenční prostory, sál, salónek pro firemní akce Přerov
Pokud hledáte stylové a moderně vybavené konferenční prostory pro firemní akce, tak budete jistě spokojeni s Hotelem FIT v Přerově, kde vám poskytneme pronájem konferenčních prostor, sálů nebo salónku, které mají kvalitní zázemí pro všechny typy akcí. Vybrat si můžete z několika konferenčních prostor dle vaší potřeby: Malý konferenční sál s ...
Prodej uhlí a palivového dříví všeho druhu rychle a s dovozem až domů
Potřebujete uhlí nebo palivové dříví na zimu a chcete si ho nechat přivézt až domů? V tom případě kontaktujte Velochu Josefa!
Pronájem elektrocentrál, dieselagregátů - nepřetržité dodávky proudu
Nepřetržitou dodávku proudu vám zajistí PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem elektrocentrál a dieselagregátů při odstávkách a výpadcích elektrické energie.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Svatby v hotelu - pořádání svateb včetně ubytování pro svatební hosty
Pořádání svatby v hotelu Vám usnadní organizační starosti - Hotel FIT Přerov má se zařizováním svateb bohaté zkušenosti, zajistí přípravu svatební hostiny i ubytování pro svatební hosty.
Rostlinná i živočišná výroba s pěstováním obilovin, pícnin a chovem hovězího dobytka
Kvalitní rostlinou produkci i hovězí maso Vám poskytne firma Zemědělské družstvo Lipová v okresu Prostějově. Na rozsáhlé ploše pěstujeme ječmen, pšenici, žito i pícniny.
Tiskařské i knihařské práce s kvalitní grafikou, rotační i digitální tisk v Přerově
Grafické návrhy vizitek, velkoplošný tisk či precizní knihařské zpracování Vám zajistí energická firma Tiskárna KATOS s.r.o. v Přerově. Kvalitní produkty v perfektním tisku a designu.
Dřevěné dekorativní bubny, stoly z cívek - originální doplněk interiéru
Zaručeným trendem současnosti jsou dekorativní bubny nebo-li stoly z cívek, které vytvoří originální a netradiční doplněk vašeho interiéru - Stolárna Santo vám dekorativní bubny vyrobí na zakázku.
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Kosmetické ošetření pleti, líčení, barvení obočí, řas - kosmetika
Kosmetika Yvet Přerov - profesionální kosmetické služby. Zaměřujeme se na ošetření pleti, líčení pro různé příležitosti i barvení obočí a řas.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce na Přerovsku, rozvody podlahového topení
Vaši Vodu, topení či plyn můžete s klidným svědomím svěřit do rukou zkušené firmy Zdeněk Olborth z Hranic na Přerovsku. Zajistíme veškeré instalatérské, topenářské i plynařské práce.
Automatické tlakové stanice ATS – výroba, prodej
V oblasti průmyslových čerpadel se společnost AQ PUMPY zabývá výrobou a prodejem vodáren, agregátů a ATS. Jedná se o zakázkovou, kusovou výrobu přesně dle požadavků konkrétních zákazníků.
AQ PUMPY, s.r.o.