Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.
Profesionální úklidové vozíky jednokbelíkové, dvojkbelíkové - distributor
Pořidte si profesionální úklidové vozíky přímo od distributora úklidové techniky, firmy hermély s.r.o. Přerov. Vybírat můžete praktické jednokbelíkové a dvoukbelíkové úklidové vozíky i další techniku.
Pronájem elektrocentrál, náhradní zdroje elektrické energie - rychlé řešení výpadku
Jak rychle a spolehlivě vyřešit výpadek elektrické energie ví firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - poskytneme vám pronájem náhradního zdroje elektrické energie po celé Jižní Moravě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Chytrý byt - výroba, prodej inteligentní elektroinstalace a skleněné dotykové ovladače, vypínače
Společnost MICRONIC Přerov má zkušenosti s realizací chytrých bytů. Inteligentní elektroinstalace vyrábí více než 10 let. Naše skleněné dotykové ovladače získali ocenění na výstavě Infotherma2018.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.
Pohřební služba, smuteční obřady na profesionální úrovni, Hranice
Pohřební služba na profesionální úrovni s vlastní obřadní smuteční síní, organizace pohřbů, rakev, urnu a květiny Vám zajistí Quickroad s.r.o., Hranice.
Zapůjčení mobilní elektrocentrály při výstavbě, na staveništích včetně dopravy a připojení
Při výstavbě rodinného domu i na jiných staveništích je nezbytná elektřina. Zapůjčení mobilní elektrocentrály včetně dopravy a připojení vám zajistí firma Šafařík s.r.o. a to pro celou Jižní Moravu.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Nerezová odstředivá čerpadla - vertikální, horizontální, ponorná
Nerezová odstředivá čerpadla jsou vhodná nejen pro dodávku vody, úpravu nebo zavlažování - pokud si chcete tato čerpadla pořídit, pak si ve firmě AQ PUMPY vyberete vertikální, horizontální i ponorná.
AQ PUMPY, s.r.o.
Soudní znalec Přerov, oceňování motorových vozidel, strojů a movitých věcí
Spolehlivý znalecký posudek Vám poskytne společnost Martin Doležel z Přerova. Oceníme veškerý movitý majetek, výši majetkové újmy a pomůžeme Vám s likvidací škody na Vašem vozidle.
Eshop úklidové vozíky - pro hotely, ubytovací, stravovací zařízení, zdravotnictví
V eshopu firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte profesionální úklidové vozíky pro zdravotnictví, hotely, ubytovací a stravovací zařízení. Jsme distributorem čistící a úklidové techniky v ČR.
Vyšetření cervikovaginální cytologie - screening karcinomu děložního hrdla
Pokud potřebujete provést screening karcinomu děložního hrdla, obraťte se na společnost DIMOLab s.r.o. v Přerově, kde se specializujeme na vyšetření cervikovaginální cytologie.
Výsledky cytologie a histologie zařídí naše laboratoř DIMOLab
Laboratoř DIMOLab v Přerově vám zařídí výsledky cytologie a histologie - naše specializace je především gynekologická cytologie.
Obec Lipová na Přerovsku, součást mikroregionu Moštěnka, vesnice na úpatí Hostýnských vrchů
Zavítejte do údolí řeky Bystřičky a poznejte krásy malebné obce Lipová, jež se nachází nedaleko okresního města Přerov. Navštivte vesnici s mnoha spolky a vyhlášenou rodinnou pálenicí slivovice.
Znalecké posudky soudního znalce, oceňování strojů, vozidel a majetku
Znalecké posudky pro fyzické a právnické osoby, oceňování strojů, vozidel a movitého majetku při obchodu a dědictví, určování majetkové újmy realizuje MARTIN DOLEŽEL, Přerov.
Kompletní hygienický servis pro firmy - produkty pro osobní hygienu, osoušeče rukou, dávkovače mýdel, zásobníky ručníků, koše
Společnost Hermély s.r.o. Přerov dodá produkty pro osobní hygienu. Poskytuje kompletní hygienický servis pro restaurace, hotely, kulturní zařízení i další firmy, nejen z regionu Olomoucký kraj.
Pohonná technika, čelní, mechanické, šnekové a kuželové převodovky
Strojírenská výroba, pohonná technika, speciální mechanické převodovky, čelní, šnekové a kuželové, výrobu ozubených soukolí realizuje Matula-pohonná technika, spol. s r.o., Přerov.
Očkování proti rakovině děložního čípku - HPV virus, infekce
Laboratoř DIMOLab s.r.o. Přerov poskytne potřebné konzultace ohledně očkování proti rakovině děložního čípku. Doporučujeme očkování u děvčat i chlapců. HPV virus je vysoce infekční.
Vysoce efektivní podlahové mycí stroje, automaty na různé typy podlah
Kvalitní podlahové mycí stroje od firmy hermély s.r.o. Vám ušetří čas při čištění podlah ve velkých provozech. Podlahové mycí automaty jsou efektivní a vhodné na různé druhy podlah.
Vyšetření vzorků, gynekologická cytologie, histologie
DIMOLab s.r.o. v Přerově je laboratoř zabývající se gynekologickou cytologií a histologií - provádíme konzultace a vyšetření vzorků gynekologického i negynekologického původu.
Laboratoř pro gynekologický screening a vyšetření vzorků i histologický rozbor
Přerovská citologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. poskytuje služby v oboru gynekologie - gynekologický screening, vyšetření vzorků a histologický rozbor.
Čistící rohože - gumové, textilní, průmyslové, schodové, speciální, bazénové, dezinfekční
U firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte v eshopu čistící rohože do prostor s větším pohybem osob. Podle typu provozu vybírejte rohože gumové, textilní, průmyslové, schodové, bazénové či speciální.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. zajistí screening karcinomu děložního hrdla, rozbory negynekologického původu, histologická vyšetření, konzultace a veterinární patologii.
Histologické, cytologické vyšetření vám zajistí laboratoř DIMOLab
V dnešní době je třeba dbát na vyšetření, díky kterým předcházíte vzniku různých onemocnění. Laboratoř DIMOLab s.r.o. v Přerově provádí histologické a cytologické vyšetření.
Zajištění mobilních dieselagregátů - půjčovna záložních zdrojů nonstop
Firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. pro vás zajistí pronájem mobilních dieselagregátů nonstop. Spolehlivá energie pro festivaly a jiné akce v Olomouci i Přerově.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Plavání pro nejmenší – vaničkování nejen pro maminky, ale i pro tatínky s dětmi od 2,5 měsíců
Vaničkování pro nejmenší – plaváníčko pro děti od 2,5 měsíců s doprovodem maminek a tatínků v plaveckém klubu Chobotnička v Prostějově.