Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Uhlí, palivového dříví - prodej a dovoz paliva až domů
Uhlí a palivové dříví od Josefa Velochy - dovoz paliva až domů.
Autoboxy i střešní nosiče kol a lyží jsou ideální pro dovolenou nebo víkendové dobrodružství
Pokud jste aktivní sportovec a rád cestujete, pak jsou pro vás ideálním pomocníkem autoboxy nebo střešní nosiče kol a lyží. Firma PICCOLA-M v Přerově se zaměřuje na jejich výrobu i prodej.
Účetní program DUNA – software ÚČTO pro podnikatele
Každý podnikatel by měl mít spolehlivý účetní program, který mu usnadní práci s účetnictvím. Proto vám doporučujeme účetní program DUNA - mzdový software ÚČTO od firmy TILL CONSULT a.s.
Specializovaný systém DUNA TEPLO pro distributory energií
Specializovaný moderní systém DUNA TEPLO je skvělým pomocníkem pro distributory energií - vyzkoušejte jej i vy !
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
Proměňte starý nábytek v nový - profesionální renovace dodá nábytku novou krásu
Pokud máte doma starou truhlici, židle nebo jiný starý nábytek, pak jej vložte do rukou profesionálního restaurátora Marka Přikryla z Přerova blízko Olomouce, který vám nábytek zrenovuje a opraví.
Strojní zařízení - zakládací, kontrolní přípravky
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. se specializuje na optimalizaci výrobních procesů, výrobu strojních zařízení, zakládacích a kontrolních přípravků.
Ekonomický software DUNA - program pro firmy a organizace
Ekonomický software DUNA spolehlivě podpoří vaše podnikání. Pokud tedy hledáte skutečně efektivní ekonomický software nebo program pro firmy a organizace, pak se obraťte na společnost TILL CONSULT.
Lékařský software DUNA – MEDIK, program pro ordinace
Pokud si chcete pořídit lékařský software, který vám zajistí kompletní řešení agendy provozu ordinací, pak je pro vás ideální lékařský software DUNA - MEDIK od společnosti TILL CONSULT a.s.
Podzimní kurzy plavání pro děti, předškoláky, kojence - užijte si radovánky ve vodě
V Plaveckém klubu Chobotnička s.r.o. jsou již nové podzimní kurzy plavání pro děti, předškoláky i kojence v plném proudu - užijte si s námi radovánky ve vodě.
Horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Naše pracoviště jsme zprovoznili s nově pořízeným strojem představujícím horizontální vyvrtávací stroj HCB 110CNC.
Hasící přístroje, hydranty, protipožární zařízení
HASEO, v.o.s. se sídlem v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova prodává, opravuje a provádí revize protipožárního zařízení.
Lékařský software DUNA MEDIK - kompletní řešení agendy provozu lékařských ordinací
Nejvhodnější program pro kompletní řešení agendy provozu v lékařských ordinacích je lékařský software DUNA MEDIK - využít jej mohou zubní ordinace i praktický lékař.
Pronájem, půjčovna elektrocentrál, dieselagregátů při odstávkách elektrické energie
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík se zaměřuje na zapůjčení dieselagregátů a elektrocentrál při odstávkách, výpadcích elektrické energie nebo na místech, kde je připojení k běžnému zdroji obtížné.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Mzdový software DUNA MZDY pro malé, střední i velké firmy
Pokud hledáte moderní systém zaměřený na vedení personálních agend a pro kompletní zpracování mezd pro malé, střední i velké firmy, tak budete určitě spokojeni s mzdovým softwarem DUNA MZDY.
Pohřební ústav - komplexní pohřební služby, včetně zajištění kremace
Pohřební ústav Fudencia, s.r.o. Vám zajistí komplexní pohřební služby, včetně kremace v Přerově a okolí. Pomůžeme vám zajistit důstojné rozločení s Vašimi blízkými.
Rekondiční cvičení pro ženy proti celulitidě i pro zdraví
Máte problém s celulitidou nebo si chcete jen udržet kondici? Přijďtě si zacvičit do Studia Salvea v Hranicích. Vyberete si zde z rekondičních cvičení určené pro vaše zdraví a krásu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Zajištění elektrocentrál a dieselagregátů - spolehlivý dodavatel záložních zdrojů
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je spolehlivým dodavatelem záložních zdrojů - pronájem a zapůjčení nejen dieselagregátů zajistíme vždy a všude! Jsme zde pro vás ve Valašském Meziříčí i Rožnově.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Dřevěné podlahy, parkety z dubového nebo jasanového dřeva
Masivní dřevěné parkety dávno nejsou pouze ozdobou zámeckých podlah. Firma MOSAIC nabízí dřevěné parkety z dubového nebo jasanového dřeva, které skvěle doplní interiér vašeho bytu, domu i kanceláře.
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.
Rekonstrukce šikmé, ploché střechy-plechová krytina na střechy
Firma KH montáž Kojetín používá lehké plechové krytiny pro rekonstrukce šikmé, ploché střechy. Plechová krytina je velmi kvalitní. Kontaktujte nás v okolí Přerova, Kroměříže.
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Práce s autojeřáby - jeřábnické služby, autojeřáby Tatra
Pokud stavíte a potřebujete zvednout nebo přemístit těžké břemeno, tak vám vše usnadní ARP - mechanizace z Přerova, která vám zajistí jeřábnické služby a zaměřuje se na práce s autojeřáby Tatra.
Kvalitní autoservis - opravy převodek, motorů osobních i nákladních vozidel
Každý vlastník a provozovatel osobního nebo nákladního vozidla se neobejde bez kvalitního autoservisu, který se postará o opravu převodovky či motoru, a proto je zde firma ARP - mechanizace v Přerově.