Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Automatizace výroby - vývoj strojních zařízení a strojů
De & Co Hranice, s.r.o. je firmou specializující se na vývoj strojních zařízení a vývoj strojů.
Outsourcing strojírenských služeb - optimalizace výroby a výrobního procesu
Chcete-li mít nižší výrobní náklady a zvýšit efektivitu výroby, pak se obraťte na firmu De & Co, která se zabývá outsourcingem strojírenských služeb a optimalizací výroby a výrobních procesů.
Nenáročné cvičení pro ženy na strojích - efektivní a rychlé hubnutí
Studio Salvea v Hranicích si oblíbí ženy, které mají rády nenáročné, ale především efektivní cvičení na strojích - zhubněte rychle a efektivně.
Studio Salvea Helena Vavříková
Poloautomatická montážní linka - dodávka, montáž a zprovoznění
Firma De & Co Hranice, s.r.o. poskytujeme konstrukčně-výrobní služby dle přání zákazníků - nyní dokončila montáž a zprovoznění první poloautomatické montážní linky.
Dovoz a prodej karavanů, obytných vozů ze zahraničí - vyberte si svůj karavan
Vyberte si svůj karavan u společnosti VIP Karavany Hranice, která dováží a prodává obytné vozy ze zahraničí. Máme pro vás karavany různých značek a velikostí nebo vám dovezeme karavan na přání.
Spolehlivý účetní program pro vedení účetnictví - DUNA ÚČTO
Spolehlivý účetní program nejen pro podnikatele a firmy DUNA ÚČTO vám poskytne společnost TILL CONSULT a.s. se sídlem v Přerově.
Jarní hubnutí, tvarování a zpevňování postavy vám dodá seběvědomí
Nyní nastává ten správný čas na jarní hubnutí, a proto neváhejte a navštivte Studio Salvea v Hranicích, kde vám pomůžeme s tvarováním a zpevňováním postavy, které vám dodá sebevědomí.
Studio Salvea Helena Vavříková
Nové osobní vozy Renault - odborný prodej s možností testovací jízdy
Pokud si plánujete pořídit nový osobní vůz značky Renault, navštivte CMN - Autosalon v Přerově, kde se vám budou plně věnovat špičkový odborníci, kteří vám také poskytnou možnost testovací jízdy.
Kvalitní servis vozů Renault, Dacia - zajištění STK, záruční opravy i generální prohlídky v Autosalonu CMN
Špičkoví odborníci v Autosalonu CMN Přerov poskytnou kvalitní servis vozů Renault a Dacia - zajištění STK, záruční opravy i generální prohlídky si můžete objednat online na webu renault-prerov.cz.
Profesionální fotograf, svatební foto, portréty - krásné fotky plné emocí
Fotografie ze svatby jsou celoživotní vzpomínkou na tento den. Krásné fotky plné emocí vám nafotí profesionální fotograf Jindřich Mařa Marson z Hranic, který dělá svatební fotografie i portréty.
Konferenční prostory s moderní technikou pro firemní akce, školení i porady - pronájem
Konferenční prostory s moderní technikou v Hotelu FIT v Přerově jsou ideálním místem pro firemní akce, školení i porady. Neváhejte a zajistěte si pronájem konferenčního sálu nebo salónku včas.
Elektronická evidence tržeb, EET systém DUNA CASH - snadná účtenka pro vaše podnikání
S elektronickou evidencí tržeb vám pomůže profesionální EET systém DUNA CASH, na který se specializuje společnost TILL CONSULT a.s. - DUNA CASH je snadná účtenka pro vaše podnikání
Vysokotlaká čerpadla - k čerpání neagresivní vody bez mechanických příměsí
Potřebujete-li čerpadlo, které bude sloužit k čerpání neagresivní vody bez mechanických příměsí, pak jsou pro vás správnou volbou vysokotlaká čerpadla, na které se specializuje firma AQ PUMPY, s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.
Diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva - rychle, spolehlivé a kvalitní
Odborníky na řezání a vrtání betonu hledejte ve firmě Nikol s.r.o. - tyto specializované stavební práce vám zajistí rychle, spolehlivě a kvalitně nejen v Přerově, ale také v celém Olomouckém kraji.
Nové vozy Dacia - prostorné automobily za skvělé ceny
Pokud hledáte opravdu prostorné vozy, pak si určitě vyberete z nových automobilů značky Dacia. Obraťte se na odborníky v autosalonu CMN v Přerově a Ostravě, kteří vám poradí s výběrem.
Dřevěné podlahy - výroba a prodej mozaikové, rustikální parkety
Při výběru dřevěné podlahy je důležité si promyslet jaký typ podlah si vlastně přejete - společnost MOSAIC u Přerova vám vždy správně poradí při výběru mozaikových nebo rustikálních parket.
Vlastní kovovýroba a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce
Pokud hledáte firmu, která se specializuje na kovovýrobu a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce, pak je firma De & Co Hranice s.r.o. přesně to, co hledáte.
Výsadba zahrad, průmyslových areálů, hrobů - realizace okrasné zahrady
Pokud jste se rozhodli pro novou zahradu, obraťte se na Petru Šafaříkovou z Hranic, která zajišťuje realizace okrasných zahrad. Zabývá se výsadbou nejen zahrad, ale také průmyslových areálů a hrobů.
Vývoj, konstrukce a dodávky strojních zařízení
Hledáte-li spolehlivou a zkušenou firmu se specializací na výrobu strojních zařízení, pak vám firma De & Co Hranice poskytne kompletní servis vývoje strojních zařízení, jejich dodávky a konstrukce.
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
Mzdový software DUNA - MZDY, program pro zpracování mezd
Hledáte-li spolehlivý program pro zpracování mezd, pak budete jistě velice spokojeni s mzdovým softwarem DUNA - MZDY od společnosti TILL CONSULT a.s.
Prodej palivového, odpadového dřeva a dřevěných briket
Potřebujete-li kvalitní a levné dřevo nebo brikety, pak společnost MOSAIC v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova se zaměřuje na pilařskou výrobu a prodej palivového, odpadového dřeva a dřevěných briket.
Volné pracovní místo na pozici programátor a obsluha CNC
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici programátor a CNC obsluha - pokud sháníte perspektivní práci v dynamicky rozvíjející se firmě, pak nás neváhejte kontaktovat.
Pronájem herny nebo narozeninové místnosti i s výzdobou pro dětské oslavy
Pro dětské oslavy si můžete pronajmout narozeninovou místnost či celou hernu v naší Hranické džungli v Hranicích, kterou vám rádi vyzdobíme a připravíme tak, aby si vaše děti užily tu nejlepší zábavu!
Účetní software DUNA ÚČTO - program pro vedení účetnictví
Zvažujete-li pořízení programu pro vedení účetnictví, který vám usnadní práci a zajistí komplexní zpracování účetní agendy, pak si pořiďte účetní software DUNA ÚČTO.