Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Příměstský tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK v plaveckém bazénu v Přerově
Pokud chcete své děti zdokonalit v plavání, pak je přihlaste na příměstký tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK, který bude probíhat v Plaveckém klubu Chobotnička a plaveckém bazénu v Přerově.
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Kurzy plavání pro kojence, předškoláky i školáky - zápis dětí na prázdniny a podzimní kurzy
Pomozte dětem rozvinout rovnováhu a orientační schopnosti ve vodě. Zapište je na kurzy plavání do Plaveckého klubu Chobotnička v Přerově a Prostějově. Kurzy jsou pro kojence, předškoláky i školáky.
Letní, prázdninová plavecká školka pro kojence, předškoláky
V našem Plaveckém klubu Chobotnička s.r.o. poskytujeme plavání pro kojence, batolata a předškoláky - přihlašte se do letní, prázdninová plavecká školky a užijte si spoustu zábavy ve vodě.
Přenosné hasící přístroje - práškové, vodní, sněhové nebo halonové
HASEO, v.o.s. z Bělotína je Váš partner pro hasící techniku. Společnost se specializuje na prodej, servis a revize a opravy hasících přístrojů.
Výroba svařovaných sítí na zakázku - svařované sítě v různých variantách
Společnost SITAP je výrobcem svařovaných sítí z ČR. Výroba je v různých variantách, na zakázku. Pokud tedy používáte svařované sítě, obraťte se na nás. Sídlíme v Horním Újezdu - Olomoucký kraj.
Pronájem elektrocentrál, náhradních zdrojů nejen na kulturní akce
Kulturní akce se neobejde bez spolehlivé elektrocentrály, kterou vám zajistí firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. - náhradní zdroje poskytneme v Šumperku i Jeseníku.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Screening karcinomu děložního hrdla - zabraňte včas vzniku karcinomu
DIMOLab s.r.o. je citologická a bioptická laboratoř, která provádí screening karcinomu děložního hrdla - naši laboratoř mohou využít klienti z okolí Přerova, Prostějova i přilehlého okolí.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Strojní obrábění, soustružení, frézování hutnických výrobků
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se v Přerově a okolí zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Jsme vybaveni rozsáhlým strojním parkem k obrábění, soustružení a frézování hutnických výrobků.
Plavání pro děti předškolního i školního věku na krytém bazéně
Naučte své dítě plavat a nebát se vody - Plavecký klub Chobotnička vám ráda pomůže a navíc si zde užijí spoustu zábavy nejen děti, ale také rodiče. Plaveme v Přerově, Prostějově a Olomouci.
Žebérkové, drátěné pletivo na plot - výroba na zakázku, prodej
Pokud sháníte žebérkové, drátěné pletivo na plot nebo do plotových rámů, kontaktujte firmu SITAP, s.r.o., která vám pletivo vyrobí na zakázku.
Firemní akce, semináře, konference v hotelu - pronájem hotelového sálu, salónku
Hotel FIT Přerov má k dispozici prostory pro semináře, konference, firemní akce. Poskytujeme pronájem hotelového sálu s moderní technikou, či salónku pro menší akce.
Průmyslové detektory kovů pro pásové dopravníky, potrubí - výroba, prodej, servis
Společnost IMSEA s.r.o. Přerov dodá průmyslové detektory kovů. Výroba je zaměřena na detektory kovů pro pásové dopravníky, potrubí. Zajišťuje nejen prodej, ale i servis.
Vyřezání otvoru, dveří do nosné zdi paneláku, betonu vám provedou vyškolení pracovníci
Potřebujete-li vyřezat otvor či dveře do nosné zdi v domě či paneléku, tak se obraťte na specialisti z firmy Nikol se sídlem v Hranicích, kteří se zaměřují na diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva.
Výroba lisovaného, žebérkového pletiva  v různých variantách na zakázku
Společnost SITAP je výrobce pletiva z regionu Přerov. Výroba lisovaného, žebérkového pletiva probíhá s využitím nejmodernější výrobní technologie.
Lisované pletivo pro průmysl i na zahrady - výroba, prodej
Pokud se chystáte na stavbu plotu nebo hledáte pletivo vhodné jako třídič sypkých materiálů, pak zvolte lisované pletivo, které vyrábí firma SITAP s.r.o. se sídlem nedaleko Přerova.
Box, posilování, tabata, crossfit - fitness centrum denně otevřené
Fitness centrum D-Fitness je mezi klienty z lokality Přerov velmi oblíbené - otevřené je denně. Cvičí se u nás Crossfit, Tabata, Box. Rádi Vám poradíme při posilování.
Svatba v Hotelu FIT - zajištění svatební hostiny, menu, cateringu
Svatba je jedním z nejkrásnějších a nezapomenutelných okamžiků v životě, proto dovolte hotelu FIT v Přerově, aby se vám postaral o přípravu a zajištění svatební hostiny a svatebního menu.
Výroba ocelové dráty, lisované a žebérkové pletivo, svařované, armovací sítě
Společnost SITAP, s.r.o. vyrábí ocelové dráty, žebérkové pletivo, lisované pletivo-jednostranně, oboustranně, svařované a armovací sítě. Sídlo i výroba je v Horním Újezdě v regionu Přerov.
Výroba ocelového drátu, armovací, svařované sítě
Ocelové dráty, armovací a svařované sítě seženete ve firmě SITAP nedaleko Přerova. Využít můžete také eshopu nebo nás jednoduše navštivte.
Ocelové dráty s žebírky, hladké - výroba
Firma SITAP je výrobce ocelových drátů a pletiva. Vyrábí ocelové dráty hladké i s žebírky ve standardních rozměrech i na zakázku. Sídlo - Horní Újezd nedaleko Přerova, Olomoucký kraj.
Svařované sítě z drátu, II.jakost - prodej svařovaných sítí s drobnou vadou
Prodejem svařovaných sítí z drátu se zabývá společnost SITAP z Horního Újezdu nedaleko Přerova. Na prodej i svařované sítě II. jakost - s drobnou vadou, mírně poškozené.
Svařované a armovací sítě - výroba, prodej, eshop
Chystáte-li se oplotit svůj pozemek nebo hledáte vhodné sítě pro stavební účely, pak navštivte eshop firmy SITAP, která je výrobcem ocelových drátů, pletiva a svařovaných a armovacích sítí.