Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Lité terrazzo - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem do každého interiéru
Specialistou na lité terrazzo, teraco - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem je firma Kamil Bílý - průmyslové podlahy z Hranic. Teraco je vhodné do každého interiéru.
Kamenictví s dlouholetými zkušenostmi - pomníky a náhrobky, výroba na zakázku
Jsme společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína a provozujeme kamenictví s dlouholetými zkušenostmi v oboru. V okolí Přerova, Olomouce vyrábíme kamenné prvky včetně pomníků a náhrobků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Podlahářské práce - průmyslové lité podlahy, polyuretanové, antistatické stěrky
Profesionální podlahářské práce zajišťuje firma Kamil Bílý z Hranic. Provádíme mechanicky a chemicky odolné lité průmyslové podlahy - polyuretanové, methylmetakrylátové a antistatické stěrky.
Digitální řešení pro nastavitelné kancelářské stoly - pohodlné ovládání
Společnost LINAK Vám nabízí nejširší výběr produktů k polohování kancelářských stolů na trhu spolu s digitálními technologiemi určenými k jejich pohodlnému ovládání.
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů, kusová a sériová výroba.
Pronájem elektrocentrál při nahlášených odstávkách energie dodavatelem ČEZ, E.ON
Pokud chcete být připraveni na odstávku energie, obraťte se na PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o. Zlín, kde pronajímají spolehlivé elektrocentrály při nahlášených odstávkách ČEZ, E.ON.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Realizace litých podlah - odolné epoxidové stěrky do skladů, výstavních hal, kanceláří i autoservisů
Lité originální pryskyřicové podlahy a odolné epoxidové stěrky do skladů, výstavních hal, kanceláří i autoservisů realizuje firma Kamil Bílý - Průmyslové podlahy.
Plnění autoklimatizací profesionální automatickou plničkou Valeo
Pokud hledáte pneuservis, který se vám postará o klimatizaci ve vašem vozidle, navštivte firmu JOPL s.r.o. v Lipníku u Přerova - pro plnění klimatizací zde využívají automatickou plničku Valeo.
Rekonstrukce a celková generální přestavba automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody
Rekonstrukci čerpací stanice, generální přestavbu automatické tlakové stanice pro dodávku jodo-bromové vody a likvidaci původní ATS provádí společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Generální opravy a modernizace kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, vyvrtávaček
Střední a generální opravy, servis, modernizaci kovoobráběcích strojů, soustruhů, fréz, brusek, vyvrtávaček Vám zajistí společnost UNIOS SERVIS s.r.o. z Lipníku nad Bečvou.
UNIOS SERVIS  s.r.o. opravy a servis obráběcích strojů
Výroba řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku rotační pece a cementárny
Zakázkovým vývojem a výrobou řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku cementárny a rotační pece se zabývá společnost AQ Pumpy s.r.o..
AQ PUMPY, s.r.o.
Opravy offroadů - generální opravy podvozků, ověřené náhradní díly
Specialistou na opravy offroadů je firma Pneu Kubeša s.r.o. z Oseku nad Bečvou. Dodáváme ověřené náhradní díly a provádíme generální opravy podvozků v Hranicích, Přerově a Lipníku nad Bečvou.
Dřevohliníkové prosklené fasády nejen pro autosalony a obchodní centra
Umožněte nahlédnout do vnitřních prostoru vaší prodejny a nechte si realizovat dřevohliníkové prosklené fasády od společnosti ALBO, která působí po celé České republice.
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní
Výroba pohonu, převodovky, brzdy, spojky Přerov, ozubená kola, výroba hřídelí, opracování skříní, elektromagnetické spojky a brzdy, speciální převodovky, standardní a nestandardní brzdy.
Pohony LINAK® s krytím IP66 a IP69K – perfektní řešení pro náročné podmínky
Jelikož se průmyslové pohony obvykle používají v prostředí s působením kapalin a prachu, pohony LINAK s hliníkovým krytem jsou testovány, aby odpovídaly požadavkům na stupeň ochrany IP66 a IP69K.
Letní a zimní pneumatiky včetně disků pro nákladní automobily, zemědělské a stavební stroje
V pneuservisu Pneu Kubeša s.r.o. v Oseku nad Bečvou u Přerova prodávají letní a zimní pneumatiky včetně disků pro nákladní automobily, zemědělské i stavební stroje.
Výroba vysokotlaké čerpací stanice pro čerpání ropy zabudované do kontejnerů k použití v místech s nebezpečím výbuchu
Výrobcem vysokotlakých čerpacích stanic pro čerpání ropy zabudovaných do kontejnerů, které jsou určeny k použití v místech s nebezpečím výbuchu, na zakázku vyrábí firma AQ PUMPY s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.
Optimální manipulace v průmyslové výrobě - Elektrické ovládání pro různé účely
Francouzská společnost MZR se zaměřuje na řešení určená pro průmyslovou výrobu. Majitel firmy zaznamenává rostoucí poptávku po řešeních s elektrickým pohybem. Podle pana Mazoyera se nejedná o náhodu.
Zakázková výroba luxusních kuchyní a kuchyňských linek na míru
Zakázkovou výrobou luxusních a zároveň praktických kuchyní a kuchyňských linek na míru podle Vašich představ se v okolí nejen Olomouce, Ostravy ale i Prahy zabývá truhlářská dílna Pavel Hilscher.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Výměna, prodej pneumatik, disků, elektronů - kompletní pneuservisní práce, pneubazar
Kompletní pneuservisní práce a pneubazar zajišťuje Pneu Kubeša s.r.o. Zabývá se výměnou a prodejem letních a zimních pneumatik, disků a elektronů.
Profesionální autoservis - opravy automobilů, výměna olejů, výfuků, brzd i plnění klimatizací
Profesionální autoservis Pneu Kubeša s.r.o. poskytuje vozům komplexní péči. Provádíme opravy automobilů, výměnu olejů, výfuků, brzd, plnění klimatizací, diagnostiku pro Hranice i Lipník nad Bečvou.
Prodej brýlí, brýle dioptrické a sluneční, čočky a obruby Přerov, brýle polarizační, brýle pro děti
Prodej brýlí, brýle dioptrické a sluneční, čočky a obruby Přerov, brýle polarizační, brýle pro děti, měření zraku optometristou, poradenství, pomoc s aplikací kontaktních čoček.
Bezbariérové posuvné dveře a HS portály - odsuvné stěny a francouzská okna od českého výrobce
Česká firma ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE poskytuje kvalitní dřevěné posuvné dveře, portály, stěny a francouzská okna, které jsou vhodné pro bezbariérový přístup.
Zapůjčení centrály pro rychlé řešení výpadku energie - půjčovna elektrocentrál
Využijte možnosti zapůjčení centrály, která vám rychle vyřeší výpadek elektrické energie. Půjčovna elektrocentrál Šafařík s.r.o. je zde pro vás 24 hodin denně. Přijede za vámi do Ostravy i Opavy.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.