Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Příbram
Výroba elektroměrových rozvaděčů Příbram - přímé a nepřímé měření
Elektroměrové rozvaděče využijete pro měření spotřeby elektřiny v rodinných domech, stavbách, rekreačních objektech, dílnách nebo provozovnách. Vhodné pro distribuční společnosti E-ON, ČEZ i PREdi.
Okruhové jistící skříně Příbram - v zapuštěném provedení i na povrch
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se zabývá výrobou rozvaděčů nn, jak v distribučních sítích a staveništích, tak i v okruhových jistících skříních.
Stoupačkové rozvaděče Příbram - pro rekonstrukce v panelácích či jiných bytových domech
Takovýto typ rozvaděče byl navržen kvůli technickému stáří již dříve instalovaných rozvaděčů v bytových a panelákových domech. Nový rozvaděč si ponechal dispozice a rozměry stávajících rozvaděčů.
Pohřební služby Příbram - nechte Vaše starosti se zařizováním pohřebního obřadu na nás
Pohřební služba Na Hvězdičce sídlí v Příbrami, ale kompletní pohřební služby poskytuje po celé České republice. V Příbrami nás naleznete ve 3 pobočkách.
Zahradnictví Příbram - prodej semen, letniček, jehličnanů, trvalek, ovocných stromků
Konec zimy se blíží, i proto je potřeba co nejdříve navštívit zahradnictví. Ať máte vlastní zahrádku nebo si chcete zasadit kytičky do truhlíku, zahradnictví Příbram vás svou nabídkou jistě nezklame.
Prodej květin, semen, řezaných květin, sazenic a hnojiv Příbram - zahradnictví Volák
V příbramském zahradnictví Josefa Voláka naleznete vše na zahradu, balkon i do Vašeho truhlíku. Seženete zde i semena zeleniny a menšího ovoce.
Zahradnictví Příbram - sazenice, řezané květiny i ovocné stromy, okrasné květiny
Milujete práci na zahradě a zakládáte si na jejím perfektním vzhledu? Pak musíte rozhodně navštívit Zahradnictví Příbram. U nás totiž seženete sazenice nejrůznějších druhů, květiny, dřeviny i trav.
Pohřeb Příbram - kremace, pohřby do země, doma nebo bez obřadu, obřadní síň
Pohřební služba Na Hvězdičce zajišťuje pohřební služby v Příbrami a celé okrese. Činností se zabýváme více než 16 let. V našem okrese jsme v tomto oboru největší firma.
Zahradnictví Příbram - prodej skalniček, letniček i trvalek na balkon či zahradu
Různé druhy květin, semínek a rostlinek nabízí k prodeji Zahradnictví Josefa Voláka v Příbrami. Velký výběr máme také mezi květinami řezanými a umělými, balkonovými či hrnečkovými.
Prodej garážových vrat Příbram - sekční vrata z masivního dřeva na zakázku
Příbramská společnost Cetos cz s.r.o. vyrábí sekční garážová vrata na zakázku. Vyberte si vhodný design k Vašemu domu. Pří výrobě je použito pouze kvalitní masivní dřevo.
Plastové a hliníkové okna a dveře Příbram – prodej, montáž, servis, likvidace starých oken
Společnost Cetos cz s.r.o. je známý svými kvalitními výrobky a prací spojenou s jejich montáží. Je odborníkem na plastová okna a dveře.
EURO okna a dveře Příbram - dřevěné dveře a okna různých tvarů a vzhledů
Dřevěná okna nebo dveře se používají především ve stavebnictví renesanci. Splňují veškeré nároky na tepelnou izolaci, pohodlnou obsluhu i dlouhou životnost.
Terasy Příbram - vysoká odolnost a dlouhodobá životnost, jednoduchá montáž a údržba
Chcete aby Vám terasa vydržela co nejdéle jako nová a byla z kvalitního materiálu? Vyberte si terasu od nás. S obklady Deceuninck zabráníte nežádoucím změnám zapříčiněnými klimatickými podmínkami.
Zahradnictví Příbram – příprava květinové vazby ke společenským akcím
Zahradnictví Příbram a Květinová síň pana Voláka je zahradnictví a květinářství nabízející služby spojené se zahradnictvím. Prodej květin, semen či stromků, poradenství, vazby věnců či kytic.
Kompletní dodání střech a krovů na zakázku Sedlčany
Kompletní dodávkou nové střechy či rekonstrukce staré, dodání krovů nebo zabudováním střešních oken se zabývá firma Stamont Sedlčany v okrese Příbram.
Zakázková výroba vodních chladičů Příbram
Zakázkovou výrobou vodních chladičů se zabývá česká firma FRISCO s.r.o. již více než deset let. Použít vodní chladiče je výhodné z několika důvodů: - Větší tepelná kapacita než vzduch - Minimální rozměry výměníků s maximálním výkonem - Ideální materiály pro vodní chlazení - ...
Posuvné systémy Příbram – zmodernizujte si svůj domov
Pokud chcete, aby Váš domov působil vysoce moderně pořiďte si posuvné dveře do interiéru od firmy Cetos Praha. Firma Cetos dodává systémy společnosti Deceuninck, které zaručují kvalitu a vysokou funkčnost. Hlavním důvodem, proč si pořídit posuvné dveře je úspora místa. Skvěle zapadnou do každého interiéru a oddělí vám dvě místnosti od ...
Zimní zahrady a terasy Příbram – Váš vlastní relaxační prostor
Zimní zahrada či terasa pro firmu Cetos Příbram není problém splnit ani Vaše speciální požadavky. Pokud si přejete i v zimním období mít kolem sebe zeleň, tak si pořiďte zimní zahradu.
Garážová vrata Příbram – mějte své auto pod kontrolou i když nejste poblíž
Garážová sekční vrata Vám na zakázku vyrobí firma Cetos. Svým elegantním designem doplní vzhled celého Vašeho domu. Doplní tak Vaše plastové okna a dveře.
Interiérové dveře Příbram – nechte své starosti za dveřmi, provádíme kompletní montáž i demontáž
Se zabudováním dveří do domácnosti či firmy Vám pomůže společnost firma Cetos z Příbrami. Ve své nabídce mají dveře od společnosti Sapeli.
Plastové a hliníkové okna a dveře Příbram – kvalita, design a nízká cena v jednom
Plastové a hliníkové okna pořídíte ve firmě Cetos v Příbrami. Jedním z produktů, který firma Cetos zajišťuje, jsou plastové a hliníkové okna a dveře, euro okna a bezpečnostní vchodové dveře. Ve své nabídce mají velkou škálu barevných materiálů. Nabízejí: Plastová okna i dveře od firmy Deceuninck, které jsou vyrobeny z kvalitního materiálu PVC ...
Spojovací materiály Příbram - vše pro velkoobchody i malé kutily
Příbramská firma pana Kubery VESPOS funguje od roku 1996 jako specializovaný prodejce spojovacího materiálu. Na prodejně najdete širokou škálu výrobků určených nejen pro velkoobchody, ale i malé odběratele. Uspokojíme potřeby strojírenských, stavebních a zemědělských firem. Naleznete zde množství spojovacího materiálu ...
Šrouby Příbram – kvalitní spojovací a kotevní materiál
Šrouby z naší příbramské firmy jsou kvalitním spojovacím a kotevním materiálem pro Vaši stavbu a rekonstrukce. Ať potřebujete šrouby do plechu, plastu, fasády nebo betonu, máme na skladě všechny možné druhy spojovacího materiálu. Jestli si nevíte rady, naši specialisté Vám s výběrem rádi pomohou. Nabízíme šroubky DIN, které se dostanou do ...
Bezdrátový termostat Flame Praha – pro regulaci teploty
Bezdrátový pokojový termostat se zásuvkou Flame RF-P pro regulaci teploty v interiéru seženete v naše E-shopu nebo kamenné prodejně v Praze. Termostat Flame RF-P má nastavitelný topný režim, díky kterému zvyšuje či snižuje teplotu v místnosti podle potřeby obyvatel a značně tak reguluje výdaje za zbytečné vytápění. Bezdrátový termostat je ...
Hmoždinky Příbram – systémy pro upevnění do stěny
Hmoždinky jsou ideálním upevňovacím systémem do všech druhů stěn. Kvalitní hmoždinky seženete v naší prodejně v Příbrami. Jedna jediná hmoždinka do všech druhů stěn neexistuje, proto máme připraveno mnoho druhů pro nejpoužívanější materiály do stěn. Máme na skladě hmoždinky do betonu jak plného, tak i s trhlinami, s metrickým závitem i ...