Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Příbram
Kosmetika La Chèvre a Le Chaton - eshop – vlastní a originální receptury s kozím mlékem
Kosmetika CAPRI spol. s r.o. využívá k výrobě přírodní kosmetiky značky La Chèvre a Le Chaton vhodné pro citlivou a náročnou pleť vlastní originální receptury. Veškeré produkty zakoupíte i na eshopu.
Montáž dílů pro automobilový průmysl, kontrola, třídění a značení výrobků
Montáž dílů a komponentů pro automobilový průmysl a další výrobní odvětví, kontrolu, třídění a značení výrobků realizuje společnost EN - ART CZ s.r.o., Příbram.
Péče o tělo - eshop - kosmetika pro citlivou pleť La Chévre + Le Chaton
Produkty péče o tělo od kosmetické značky Le Chévre a La Chaton jsou vynikající pro hydrataci a regeneraci citlivé pleti a zakoupíte je na eshopu společnosti Kosmetika CAPRI spol. s r.o.
Železářství, prodej železářského, spojovacího a kotevního materiálu, nářadí
Železářské zboží, spojovací a kotevní materiál, stavební a zahradní nářadí, technika, kompresory, čerpadla prodává ŽELEZÁŘSTVÍ ŘÍHA - Jaroslav Říha, Příbram a Dobříš.
Notářství, vyhotovení zakladatelských listin, vidimace, legalizace dokumentů a dědictví
JUDr. Houdek Ivan – notář z Příbrami poskytující komplexní notářské služby. Sepisujeme manželské smlouvy i závěti, ověřujeme listiny a postaráme se o převod nemovitosti a notářskou úschovu.
Vzdělávací středisko Příbram
Nedaří se Vám najít práci ve Vašem oboru v Příbrami a dostupném okolí a zvažujete možnost rekvalifikace? S důvěrou se můžete obrátit na Vzdělávací středisko s.r.o.
Péče o citlivou pleť - eshop - kosmetika La Chévre a Le Chaton
Máte citlivou pleť se sklonem k červenání nebo jen hledáte kvalitní anti-ageing krém? Vyzkoušejte účinné produkty péče o pleť Calme M a Platine S z nabídky kosmetiky La Chévre a Le Chaton.
Školení bezpečnosti práce Příbram
Každý zaměstnavatel je povinen přímo ze zákona zajistit zaměstnancům školení bezpečnosti práce. V Příbrami a okolí je to bez starostí, stačí kontaktovat Vzdělávací středisko s.r.o.
Autoškola s kurzy, výcvikem řidičů osobních, nákladních vozů a autobusů, město Sedlčany
Autoškola ze Sedlčan Ing. Milan Štemberk provádí kvalitní výcvik řidičů, řidičské kurzy, a kondiční jízdy. S námi můžete získat řidičské oprávnění na motocykl, osobní, nákladní vůz či autobus.
Rekvalifikace, školení a kurzy pro obsluhu strojů a zařízení Příbram
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá rekvalifikační a vzdělávací kurzy, školení a přezkoušení pro pracovníky obsluhující technické stroje a zařízení.
Kurzy a školení práce s technickými stroji v České republice včetně BOZP
Pokud potřebujete pro své zaměstnance školení na obsluhu technických zařízení, tak se obraťte na Vzdělávací středisko v Příbrami, které poskytuje školení po celé České republice. Středisko se soustředí na vzdělání obsluh zařízení, u kterých je nutné školení kvůli bezpečnosti práce. Školí se v následujících disciplínách: -obsluha zdvíhacích ...
Školení a kurzy dělnických profesí Příbram
Vzdělávací středisko s.r.o. pořádá opakovací i rekvalifikační školení, kurzy a přezkoušení žádaných dělnických profesí pro uchazeče z Příbrami a okolí.
Opakovaná školení Příbram
Informace o legislativních změnách a novinkách v mnoha oborech a profesím zajistí pro Vaše zaměstnance opakovaná školení, která nabízí Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami.
Kurzy pro obsluhu strojů a dalších zařízení Příbram
Hledáte dobře placenou práci? Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami pořádá kurzy pro obsluhu strojů a dalších zařízeních, což jsou v současnosti firmami velmi poptávané obory.
Vzdělávací středisko s.r.o. v Příbrami nabízí školení ke zdvihacím zařízením
Vzdělávací středisko s.r.o. v Příbrami nabízí školení ke zdvihacím zařízením. Kurz je určen především novým pracovníků, kterým se bude obsluha strojů hodit do nového zaměstnání. Dále lidem, kteří si chtějí zvýšit vzdělání v oboru. Pro pracovníky, kteří už školením prošli v minulých letech, a rádi by si doplnily nové informace, protože prošly ...
Spojovací materiál Příbram - matice, šrouby, podložky
Široký sortiment spojovacího matriálu jako jsou šrouby, matice, podložky a mnoho dalšího naleznou kutilové a stavební podniky v prodejně ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Školení BOZP Příbram
Dodržování zásad bezpečnosti práce je jedním z hlavních zásad dobře řízené firmy. Pro zajištění školení o zásadách bezpečnosti práce (BOZP) využijte služeb Vzdělávacího střediska s.r.o. Příbram.
Specialista na spojovací materiál Příbram
Specialista na spojovací materiál, prodejna pana Radka Kubery Vespos v Příbrami, nabízí stavebním podnikům, kutilům i řemeslníkům široký sortiment šroubů, matic, podložek a mnoho dalšího.
Prodej spojovacího materiálu Příbram
Potřebujete ke své práci spojovací matriál? Velký výběr kvalitního spojovacího materiálu od prověřených výrobců prodává firma prodejně pana Radka Kubery, Vespos v Příbrami.
Rekvalifikační kurzy – topič v nízkotlaké kotelně Příbram
Chcete využít rekvalifikační kurzy a zapojit se do pracovního oběhu jako topič v nízkotlakých kotelnách? Jestliže hledáte společnost, která se tímto vzděláváním zabývá, pak kontaktujte Vzdělávací středisko s.r.o., kde najdete přesně to, co hledáte. Tato společnost se zabývá rekvalifikačními kurzy nejrůznějších oblastí. Vy můžete využít ...
Rekvalifikace pro obsluhu technických zařízení a strojů
Ať se Vám nedaří najít práci v oboru nebo by Vás bavila jiná práce než dosud, neváhejte se podívat na rekvalifikační kurzy obsluhy technických strojů a zařízení Vzdělávacího střediska s.r.o. Příbram.
Čtyřkolka prodej Praha - Hisun 550 EFI, 4x4, - nejprodávanější model ve své kategorii
Je čtyřkolka Vaším snem? Potom se podívejte na nabídku firmy MOTO Centrum – Xmotorstore.cz z Prahy a nejprodávanější model ve své kategorii, čtyřkolku MOTO Centrum – Xmotorstore.cz z Prahy.
Základní kurzy a rekvalifikace pro motorové vozíky Příbram
Motorové vozíky se používají snad v každém větším skladě. K jeho řízení je ale potřeba mít speciální kvalifikaci. Vzdělávání nových řidičů, ale i rekvalifikace zajišťuje Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami. V případě zájmu můžete vybírat ze dvou základních kurzů a rekvalifikací, a to: - Provozovatel a uživatel motorového ...
Kování, kotvy na dřevěné a kamenné konstrukce, výroba a vývoj
Kování na dřevěné konstrukce, kotvy na kamenné konstrukce, spojovací materiál výrobu a vývoj pro Vás zajistí společnost BOVA Březnice spol. s r.o., sídlící ve Středočeském kraji.
Opakovaná školení při stavebních pracích Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. z Příbrami nabízí opravná školení a přezkoušení pro stavební práce - jeřábníci, vazači, topiči, řidiči,kombajnéři a další.