Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Příbram
Energetický outsourcing pro elektrárny, teplárny i tepelné výměníky, servis a údržba
Profesionální energetický outsourcing s kompletním managementem projektů se zabývá společnost AUTCOM Příbram s.r.o. Zajišťujeme veškeré poradenské a technické služby na poli energetiky a průmyslu.
Stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech Příbram
Elektroměrné stoupačkové rozvaděče pro výměnu při rekonstrukci v bytových domech, ocelevé skříně pro elektroměry vyrábí AROVA SERVIS s.r.o., Příbram.
Dětský domov a škola se snahou připravit děti do života.
Základní škola a speciální škola s dětským domovem se 48 lůžky, Sedlec, která nabízí plno mimoškolních aktivit a činnosti v dílnách, ateliéru, počítačové učebně či cvičné kuchyni.
Firemní školení a teambuilding Sedlčany - prostory k pronájmu
Prostory k pronájmu pro firemní školení či teambuilding spolu s ubytováním jsou Vám k dispozici v Sedlčanech v okrese Příbram ve Strnadovském mlýně.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Služby pro průmyslové objekty, generální úklidy, čištění strojů, precizní průmyslové mytí
Kompletní jednorázové i pravidelné úklidové práce zajišťuje společnost Centrum integrovaných služeb, spol. s r.o. z Příbrami. Postaráme se o precizní umytí oken, vyčištění podlah i kamene.
Úklidové služby, výškové čištění skleněných ploch, Příbramsko
Profesionální úklidové práce, jednorázový i pravidelný úklid v domech i kancelářích, výškové čištění skleněných ploch na Příbramsku zajišťuje firma Pavla Mayera – PAMASERVIS.
Slévárna šedé litiny, zakázková a tradiční výroba odlitků pro průmysl i městského mobiliáře
Odlitky z šedé litiny jako ideální materiál pro moderní drobnou architekturu i malosériovou průmyslovou výrobu poskytuje společnost Stará Huť, s.r.o. Umělecká slévárna ze Staré Hutě.
Základní škola pro první stupeň s moderně vybavenou počítačovou učebnou a individuální péčí
Základní školu s rodinnou atmosférou a osobním prostředím naleznete ve Staré Huti, kde se nachází Základní škola a Mateřská škola Stará Huť, okres Příbram.
Svařovací technika Příbram, výkonné svařovací zdroje, přídavné materiály, bowdeny, e-shop
Prodej špičkových strojů pro účely svařování zajišťuje společnost QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Příbrami V – Zdaboř. Kvalitní svařovací zařízení předních světových značek STEL a ESAB.
Autoškola, řidičské oprávnění na osobní a nákladní automobil i kamion, kondiční jízdy
Kvalitní kurz pro získání řidičského oprávnění na osobní vůz i kamion naleznete u společnosti Jaroslav Paták – Autoškola se sídlem v Krásné Hoře nad Vltavou. Praktická výuka v rukou zkušených lektorů.
Strnadovský mlýn, ubytování, firemní a rodinné akce, školy v přírodě
Strnadovský mlýn ve Vršovicích poblíž Sedlčan, krásná příroda, klidné ubytování ve stodole, Tree house či Viking house, firemní a rodinné akce, svatby, školy v přírodě.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Obec Čenkov, okres Příbram, krásná příroda a bohatý kulturní život
Obec Čenkov v okrese Příbram, krásná příroda CHKO Brdy a Přírodního parku Hřebeny, cyklostezky, turistika, bohatý kulturní život a historické památky.
Specializovaný plavecký e-shop, plavecké potřeby pro profesionální i rekreační plavání
Široký sortiment plaveckých potřeb naleznete na internetovém obchodě společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína. Kvalitní plavky, batohy, oblečení i sportovní hodinky.
Protištěpné spony do nejen do pražců, značkovací hřeby
Protištěpné spony do pražců nebo značkovací hřeby vyrábí společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Velkoobchod s obalovým materiálem
Jednorázové nádobí, hygienické pomůcky nebo vše pro stolování dodá do Vaší restaurace, hotelu, prodejny nebo ordinace velkoobchod s obalovým materiálem Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO z Březnice.
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, svařování a povrchové úpravy kovů
CNC obrábění kovů, řezání, vrtání, broušení, lisování, svařování a povrchové úpravy kovů, výrobu dřevozpracujících strojů realizuje kovovýroba ZETECH, a.s.
Převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí
Pohřební služba Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami nabízí pozůstalým pomoc při převozu zesnulých z místa úmrtí po celé České republice i ze zahraničí.
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč pro Vaše pohodlí
Dřevostavby a montované nízkoenergetické domy na klíč podle Vašeho výběru postaví společnost HK - Dřestav s.r.o. se sídlem nedaleko Příbrami.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Technický dozor při stavbě domů i podnikatelských objektů
Technický dozor stavebníka nebo investora při stavbě nejen rodinných domů a podnikatelských objektů, ale i u staveb občanské vybavenosti zajistí tým společnosti ATELIER HESTIA s.r.o. z Dobříše.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Nabídka na papírové krabice na míru s možností potisku
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu papírových krabic pro přepravu nebo přímý prodej zboží s možností potisku.
Veterinární péče pro malá i hospodářská zvířata Příbram
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s r. o. poskytuje veterinární péči společenským zvířatům v ordinaci a hospodářským zvířatům v terénu v okrese Příbram.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Dětský domov se základní školou, jídelnou a sportovišti na Příbramsku
Dětský domov, základní škola, jídelna, tělocvična, hřiště na Příbramsku, celoroční provoz s komplexní péčí a citlivým přístupem pro děti se zanedbanou výchovou.
Outsourcing a technické služby z oboru energetiky a průmyslu
Outsourcing a technické služby při dodávce technologických celků z oboru energetiky, zajištění specializovaných techniků realizuje AUTCOM Příbram s.r.o.
Montážní dílna, kontrola, třídění, štítkování a etiketování dílů
Montážní dílna, kompletace sestav pro průmysl, vizuální kontrola komponentů pomocí měřidel, třídění, štítkování a etiketování dílů realizuje společnost EN - ART CZ s.r.o.