Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Příbram
Plastová okna z vysoce kvalitního německého profilu – Aluplast, Gealan, Salamander
Nejmodernější plastové okna s izolačními, protihlukovými, bezpečnostními znaky s výběrem z mnoha profilů, designů a velikostí, to jsou Okna Doma.
Obec Malá Hraštice v okrese Příbram, vyhlášená cukrárna Stáňa, penzion U Kapličky, kostel
Obec Malá Hraštice v okrese Příbram, vyhlášená cukrárna Stáňa, penzion U Kapličky, kostel, Myslivecké sdružení Hubert Malá Hraštice.
Kamionová doprava Příbram, transport po celé Evropě
Zajišťujeme nákladní kamionovou dopravu po Evropě z naší příbramské provozovny. Naše flotila vozidel s její obsluhou zařídí dopravu a spedici jak kusových zásilek, tak těžkých nákladů.
Kování pro dřevěné konstrukce, kotevní prvky, desky - otevíráme nově v Brně 1.9.2020
Prodej kování pro dřevěné konstrukce, které využijí jak profesionálové, tak amatéři od společnosti BOVA Březnice spol. s r.o. v nově otevřené prodejně v Brně.
Rekreace, firemní akce, svatba, oslava v mlýně v Sedlčanech
Prostory pro 50 osob určené k oslavám, firemním akcím a menším svatbám, aktivní či odpočinková rekreace v krásné přírodě v Strnadovském Mlýně v Sedlčanech.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Elektroodpad, ekologická likvidace elektroodpadu
Ekologická likvidace veškerého elektroodpadu včetně svozu od společnosti, recyklace monitorů, svítidel i domácí elektroniky – Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Export zboží do Anglie - od jedné palety až po 24 tun
Hledáte spolehlivého přepravce zboží již od 50 kg pro pravidelnou nebo jednorázovou dopravu zboží do Anglie? Kontaktujete společnost DORYS CZ s.r.o. se sídlem v Příbrami.
Ordinace pro malá i exotická zvířata Nový Knín - prevence, vakcinace, ošetření
Veterinární centrum s moderním vybavením pro psy, kočky, společenská a exotická zvířata, prevence, očkování, čipování v Novém Kníně.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Projektová činnost včetně studií a potřebných dokumentů pro úřady
Individuální projekty pozemních staveb. Tým architektů a projektantů, kteří přenesou na výkres všechny Vaše sny a představy z ATELIER HESTIA, s.r.o., Dobříš.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Učetnictví a daně Příbram, zpracování  DPH, daňová přiznání, mzdy
Učetnictví,komplexní vedení Příbram, zpracování mezd, DPH, daňová přiznání právnických a fyzických osob, zastoupení na úřadech, daňové a ekonomické poradenství.
Výstavba vodovodních a kanalizačních sítí včetně příslušných objektů a technologií Příbram
Výstavba vodovodních a kanalizačních sítí včetně příslušných objektů a technologií Příbram,
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopy
Hrubé stavby, základové desky, stavby na klíč Příbram, stavební práce, rekonstrukce domů, výkopové práce bagrem, zateplení fasád, zámková dlažba, monolitické stavby, stropy.
Práce s autojeřábem LIEBHERR 1030.2 s nosností až 35 tun a dosahem 45 metrů.
Potřebujete jeřáb?, potřebujete zvednou, přemístit nebo usadit těžké břemeno či náklad? Pan Milan Hendrych je jeřábník se 17ti letou praxí v oboru.
Autobusová přeprava osob na zájezdy, výlety či akce
Autobusová doprava, pravidelné i jednorázové cesty po ČR i do zahraničí, zájezdy, přeprava žáku škol a sportovních klubu zajišťuje DRDABUS, okres Příbram.
Zahradnictví Příbram – prodej kvalitní sadby letniček i trvalek
Široký výběr semen a sadby okrasných květin mnoha druhů a barev, dřevin i jehličnanů nabízí Zahradnictví J.Volák v Příbrami.
Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.
Obec Malá Hraštice - vhodné místo pro pěší turistiku, cykloturistiku či posezení v cukrárně.
Rádi poznáváte a cestujete na nová místa? Obec Malá Hraštice leží v okrese Příbram ve Středočeském kraji a určitě stojí za Vaši návštěvu.
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Výroba rozvaděčů Příbram - elektroměrové rozvaděče ES1 – ES21
Potřebujete pro svůj dům či stavbu elektroměrový rozvaděč, pak jste na správném místě. Jsme výrobci kvalitních elektroměrových rozvaděčů respektující veškeré podnikové normy.
Prodej použitých zemědělských strojů Příbram
Sháníte použité zemědělské stroje pro Vaše hospodaření, ale nechcete pořizovat nový z důvodu velké investice? Vítejte v našem agrobazaru s použitou zemědělskou technikou v Příbrami.
Elektroměrové rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele elektroměrových rozvaděčů do domů, bytů, staveb, dílen, provozoven nebo do objektů občanské vybavenosti, kontaktujte firmu AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Zahradnické centrum Příbram
Vše pro Vaši zahradu Vám poskytne naše Zahradnické centrum v Příbrami. Náš široký sortiment si můžete prohlédnout přímo u nás na náměstí T.G. Masaryka 142 v Příbrami.
Levné nádobí k jednorázovému použití pro stravovací zařízení
Plastové, papírové levné nádobí k jednorázovému použití na večírky, firemní akce či svatbu do reataurací či zdravotnických zařízení zajišťuje společnost Ladislava Šišky - UNIBAL MICRO.
Vedení účetnictví, daňové a ekonomické poradenství
Firma Ekonomia JH, s.r.o., Sedlčany, se postará o veškeré účetnictví pro právnické a fyzické osoby či neziskové organizace, zpracování mezd a personalistiku.
Povrchová úprava kovů, galvanické pokovení a zinkování
Protikorozní povrchovou úpravu kovových výrobků Vám zajistí naše společnost CVP Galvanika s.r.o. Najdete nás v Příbrami IV ve Středočeském kraji.