Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Příbram
Poradenství a školení zaměstnanců v oblasti BOZP a PO Příbram
Společnost Vzdělávací středisko, s.r.o. se zabývá a poskytuje poradenství a školení zaměstnanců v oblasti BOZP a PO.
Balkonové rostliny Příbram
Toužíte po oáze klidu nebo zastínění na Vašem balkoně či terase? S vhodným výběrem balkonových rostlin od Zahradnictví Příbram – Volák Josef se můžete ze zeleně na Vašem balkoně těšit po celý rok.
Přezkoušení, revize zařízení Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami nabízí všem majitelům nejen stavebních firem služby přezkoušení zaměstnanců a revize vyhrazených zařízení pro zajištění bezpečnosti práce na pracovišti.
Květiny na balkon Příbram
Proměňte váš balkon v příjemné místo se záplavou květů. Velký výběr nejrůznějších druhů květin a barevných kombinací na malé i velké balkony nabízí Zahradnictví Příbram – Volák Josef.
Kurzy pro lešenáře, vstřelovače, svářeče Příbram
Hledáte dobře placené lukrativní zaměstnání v profesi, po které je v současnosti poptávka? Navštivte kurzy pro lešenáře, vstřelovače a svářeče, které pořádá Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami.
Školení strojníků, jeřábníků a svářečů Příbram - školení v oblasti bezpečnosti práce
Příbramské Vzdělávací středisko pořádá základní kurzy a školení v oblasti bezpečnosti práce. U vybraných profesí poskytujeme školení v našich školících střediscích nebo externě přímo u zákazníka.
Balkónovky Příbram
Váháte, jak letos osadit truhlíky Vašeho okna či balkónu? Velký výběr sazenic balkónovek – květin do truhlíků má v prodeji a s péčí ochotně poradí Zahradnictví Příbram - Volák Josef.
Pohřební služba Příbram – důstojné a pietní rozloučení
Oporu a pomoc při zařízení veškerých formalit a organizaci důstojného rozloučení s blízkou osobou zařídí spolehlivě Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami.
Ubytování, penzion a kemp Strnadovský mlýn, agroturistika, rodinná dovolená
Penzion s restaurací a kemp Strnadovský mlýn poskytuje ubytování, agroturistiku, svatby a firemní večírky v krásné přírodě na pomezí Středočeského a Jihočeského kraje.
Střední škola Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola, Příbram
Střední škola s obory Obchodní akademie, Ekonomické lyceum a Vyšší odborná škola se zaměřením na finanční poradenství v Příbrami se sídlem Na Příkopech 104.
Střechy Příbram
Stavíte nebo opravujete střechu a hledáte šikovného a spolehlivého klempíře, pokrývače a tesaře? Firma Kolář Vladimír STAMONT z Příbrami dělá střechy už více jak 15 let.
Staveništní rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele pro staveništní rozvaděče podle platných norem ať již s elektroměrem nebo bez elektroměru, obraťte se na společnost AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se sídlem v Příbrami je firma s tradicí a využívá své zkušenosti v oboru výroby nn rozvaděčů (rozvaděčů nízkého napětí) s individuálním přístupem k řešení každé zakázky.
Základní a Mateřská škola s kvalitním vzděláním v moderně vybavených učebnách
Kvalitní vzdělání v moderně vybavených učebnách, velkou kapacitu, širokou nabídku kroužků i spolupráci se zahraničními školami žákům poskytuje Základní a Mateřská škola Jince v okrese Příbram.
Přilby, rukavice, boty moto příslušenství na motorky, čtyřkolky a skútry prodej Příbram
Pokud jste fandové do motorek, čtyřkolek a skútrů, neobejdete se bez přilby, rukavic, pořádných bot a drobného moto příslušenství. Vše Vám nabídne a prodá MOTO Centrum – Xmotorstore.cz
Vlnitá lepenka, kartonáž, výroba krabic včetně optimalizace obalů a logistiky
Obaly z vlnité lepenky, kartonáže, klopové krabice, tvarové výseky a proložky včetně potisku, optimalizace obalů či logistiky vyrábí firma MN - KARTONÁŽ s.r.o. v Suchodole u Příbrami.
Pohřební služba Příbram, kremace, pohřby, parte, náhrobky, kamenické práce
Pohřební služba Na Hvězdičce se sídlem v Příbrami pomáhá pozůstalým snížit starosti s odchodem blízkých na minimum. Díky mnoha pohřebním službám se jí to úspěšně daří již více než 13 let.
Vánoční výzdoba Příbram
Zahradnictví v Příbrami provozované panem Josefem Volákem v zimním čase nabízí prodej vánoční výzdoby. Navštivte zahradnictví a vyberete si z nepřeberného množství věnců a dalších vánočních ozdob.
Pohřeb bez obřadu, převoz zesnulého Příbram
Pohřební služba Na hvězdičce Roman Vítek Vám zajistí všechny služby týkající se pohřbu, kremace (s/bez obřadu) nebo převozu zesnulého, rozloučení v obřadní síni, kapli či kostele.
Závitové tyče Příbram
Závitové tyče v Příbram a jejím okolí seženete v prodejně pana Radka Kubery, Vespos. Na prodejně je skladem široký sortiment spojovacího materiálů - závitové tyče, matice, šrouby, vruty a další.
Vespos Příbram
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem spojovacího materiálu se v Příbrami věnuje prodejna Vespos, u které nakupují velké podniky i malé podniky nebo jednotlivci.
Hřebíky Příbram
Prodejna Vespos pana Radka Kubery se spojovacím materiálem nabízí i prodej hřebíků. Prodejna se nachází v Příbrami.
Mezinárodní a tuzemská kamiónová doprava Příbram
Společnost DORYS CZ, s.r.o. nabízí nonstop mezinárodní a vnitrostátní nákladní dopravu, přepravu kontejnery, přepravu kusových zásilek.
Technické kurzy, školení a rekvalifikace Příbram - pro obsluhu technických strojů a zařízení
Technické kurzy a rekvalifikace pro obsluhu technických strojů a zařízení zajistí společnost Vzdělávací středisko, s.r.o. z Přibrami – odborné profesní vzdělávání
Plotové systémy, oplocení prodej Příbram - kompletní sortiment pro oplocení
Společnost Euro SITEX, s.r.o. pro Vás připravila ucelenou nabídku kompletního sortimentu pro oplocení Vašich pozemků. Dodáváme pro Vás nejrůznější druhy zahradních i průmyslových plotů a oplocení.