Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Příbram
Notářská kancelář Příbram, zakládání společností, SVJ a družstev, zápis do Obchodního rejstříku
JUDr. Houdek Ivan – notář je zkušený soudní komisař z Příbrami, který Vám ochotně pomůže se všemi úkony, týkající se dědického řízení. Postaráme se o to, abyste mohli plně využít svých práv.
Postup při úmrtí Příbram
Správný postup jednání a zařizování nutných náležitostí při úmrtí člena rodiny ať už doma nebo v nemocnici Vám ochotně poskytne Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami.
Stavební chemie Illbruck Příbram
Během žádné stavby nebo rekonstrukce se jistě neobejdete bez lepidel, tmelů nebo silikonů. Firma pana Radka Kubery nabízí v prodejně Vespos v Příbrami kompletní sortiment stavební chemie Illbruck.
Město Sedlčany s okolní rozmanitou krajinou a sítí cyklotras
Město Sedlčany v Povltaví s okolní rozmanitou krajinou, historickými památkami, sítí cyklotras, rybníky, zámkem, kostelem, muzeem, hvězdárnou a sportovními areály.
Upevňovací systémy Fischer Příbram
Hmoždinky, střední i těžké kotvy, chemické kotvy a ostatní upevňovací systémy od prověřeného výrobce Fischer seženete v prodejně Vespos v Příbrami.
Nýty Příbram
Široký výběr nýtů klasických nebo trhacích nýtů pro různé účely naleznete ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Distribuce a dodávka elektrické energie, elektromontážní práce
Distribuce elektrické energie, dodávka elektřiny, elektromontážní práce, projekci, opravy, servis, revize elektrozařízení realizuje společnost ELPRO - DELICIA, a.s.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Kosmetika Le Chaton pro kosmetické salony – vymaže známky stárnutí pleti
Luxusní pleťová kosmetika Le Chaton vyráběná z kozího mléka je vhodná i pro citlivou pleť a je s oblibou využívána luxusními kosmetickými salony.
Střechy novostaveb, rekonstrukce, opravy střešní krytiny a krovů
Střechy, pokryvačské, tesařské a klempířské práce, pokládku střešní krytiny, instalaci trámů, krovů svodů a okapů realizuje společnost Jiří Lízner, okres Příbram.
Výzkum a vývoj v oblasti chemických, biologických a radioaktivních látek
Výzkum, vývoj, detekce, testování, měření, analýzy toxických a nebezpečných látek chemických, biologických a radioaktivních realizuje Státní ústav jaderné, chemické a biologické ochrany, v. v. i.
Astrologie, sestavování osobních horoskopů, léčba těla i duše pomocí energie rukou
Rizika, příčiny a následky v oblasti lidského těla Vám pomůže vyléčit zkušená astroložka HVĚZDOPRAVEC Ing. Pavla Baudyšová Jirků z Prahy 5. Pomocí astrologie Vám vyřešíme spoustu problémů.
Ubytování na Mlýně blízko Sedlčan – odpočinek a relaxace v krásné přírodě
Toužíte po odpočinku od ruchu města v krásné přírodě a hledáte ubytování pro Vás a Vaši rodinu? Strnadovský mlýn, který se nachází v blízkosti Sedlčan, je pro Vás ideální volbou.
Zásuvkové systémy pro lékárny, obchody a sklady Březnice – pro přehledné skladování a výdej
Zřizujete lékárnu nebo obchod či sklad menších dílů? Pak jistě oceníte praktické zásuvkové systémy, které vyrábí a dodává společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Prodej použité zemědělské techniky ze zahraničí Příbram
Podnikáte v zemědělství a nemůžete si dovolit velké finanční výdaje za nové stroje? Obraťte se na Agrobazar Vladislav Průša v Příbrami, který dováží funkční zemědělskou použitou techniku ze zahraničí.
Zahradnické služby Příbram
Také se již nemůžete dočkat, až bude Vaše zahrada nebo balkon obsypán záplavou květů? Zahradnictví Příbram nabízí prodej zahradnického sortimentu, rostlin a substrátů a zahradnické služby.
E-shop s plaveckou kosmetikou pro aktivní triatlonisty, potápěče i závodní plavání
Voděodolné a lehce omyvatelné tělové spreje či šampony s kondicionérem pro vlasy namáhané chlorem výhodně pořídíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.
Týmové oblečení pro sportovce, pánské triatlonové neopreny, sportovní batohy, e-shop
Kvalitní pánské neopreny, rychleschnoucí batohy či voděodolné vaky na věci výhodně nakoupíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.
Vše pro plavání, e-shop plavecké potřeby, plavky, brýle, čepice, pomůcky pro potápění
Plavecké potřeby pro rekreační i závodní plavání naleznete na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína. Velký výběr značkových brýlí, čepic i dámských, pánských a dětských plavek.
Výroba, dodávka a montáž moderních i klasických montovaných rodinných domů Příbram
Plánujete bydlet ve vlastním a toužíte po krásném rodinném domě? Společnost HK - Dřestav s.r.o. sídlící nedaleko Příbrami Vám zajistí výrobu, dodávku a rychlou montáž montovaných rodinných domů.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Projektové služby a inženýring Dobříš – komplexní řešení při stavbě domu
Ať už se chystáte ke stavbě rodinného domku, hotelu nebo skladu či provozovny, můžete se společností ATELIER HESTIA s.r.o. z Dobříše spolehnout na špičkové projektové služby a inženýring.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Smuteční obřady Příbram - kompletní pohřební služby, kremace, poslední rozloučení
Pohřební služba Roman Vítek poskytuje kompletní pohřební služby v Příbrami, ale i po celé České republice. Poslední rozloučení zajišťujeme v obřadní síni v Příbrami, také v Blatné a po celé ČR.
Kamenictví Příbram – návrhy a výroba pomníků, oprava hrobů, hrobek a nápisů
Individuální návrhy pomníků, jejich výrobu z přírodního a umělého kamene, opravy hrobek a hrobů, sekání, pískování či zlacení nápisů nabízí Kamenictví a Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami.
Pohřební služba Příbram
Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami nabízí pomoc s organizací pohřbu a vyřízením veškerých náležitostí v těžkých životních chvílích po odchodu drahého člověka.
Pohřeb Příbram
Nacházíte se v těžké životní situaci, kdy musíte zařídit pohřeb pro blízkou osobu? Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami Vám podá pomocnou ruku.
Výroba obalů, kartonáže a průmyslových krabic Příbram – i dortové a potravinářské
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu obalů, kartonáže a průmyslových krabic včetně dortových a potravinářských v množství podle přání.