Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovarský kraj
Firemní akce spojené s jízdou na koni Nebanice
Chcete dopřát svým zaměstnancům nebo kolegům nezapomenutelný zážitek jízdy na koni spojený s firemní akcí? Uspořádejte tedy svou firemní akci v prostorách Farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Prodej, pronájem a autoservis vozů v Chebu, nové i ojeté automobily, možnost úvěru i leasingu
Přijeďte si do Chebu vybrat automobil podle Vašich představ, firma AUTOSLUŽBY Zimmel s.r.o. se zabývá prodejem nových i ojetých vozů a poskytuje kompletní služby autoservisu i autopůjčovny.
Kominické práce, kompletní revize, vložkování, frézování, pravidelné čištění komínů
Kompletní prohlídky Vašich komínů i včetně čistění Vám zajistí společnost Jan Kodalík – Kominictví z Bernova. Provedeme kontrolu komínů, nebo Vám pomůžeme s jeho rekonstrukcí.
Vyhotovení celních dokladů, zastoupení v celním řízení, hlášení INTRASTAT, poradenství
Komplexní celní služby včetně celních dokladů a poradenství v dané oblasti Vám poskytne společnost Celní služby, s.r.o. z Karlových Varů. Individuální přístup dle potřeb zákazníka.
Uhelné sklady Ostrov, prodej a dodávka tříděného uhlí mosteckého, bílinského a ostravského
Bohatý sortiment kvalitních tuhých paliv naleznete u společnosti AST Coal Trans s.r.o. Uhelné sklady Jaromír Kaucký z Ostrova u Karlových Varů. Zabýváme se prodejem a dodávkou uhlí, briket a koksu.
Šemnice, rekreační oblast na řece Ohři, zastávka vodáků
Obec Šemnice spolu s přidruženými osadami, je vyhledávaná rekreační oblast při řece Ohři, zastávka vodáků v Hospodě a penzionu U Dvořáků, kde se můžete utábořit.
Nemocnice Karlovy Vary, lůžková a ambulantní zdravotní péče
Lékařská péče v Krajské nemocnici v Karlových Varech, lůžková a ambulantní zdravotní péče, lékařská služba první pomoci, základní a specializovaná oddělení s moderním zařízením.
Staveništní rozváděče Cheb
Společnosti ELROZ, a.s. sídlící v okrese Cheb nabízí řešení pro potřeby měření spotřeby elektrické energie mobilních zařízení nebo pohyblivých elektrických spotřebičů v podobě staveništních rozvaděčů.
Autosalon Karlovy Vary – profesionální servis a komfortní prostředí
Špičkové služby pro Vás i Vaše auto nabízí nové servisní a prodejní prostory autosalonu o rozloze 10.000 m2 u autorizovaného partnera značek Toyota a Volvo u AutoEdler s.r.o. v Karlových Varech.
Barvy, laky, nátěrové hmoty, tónovací centrum, velkoobchod a prodejna
Malířské a fasádnické barvy, laky, tónovací centrum, nátěrové hmoty na dřevo, kov a beton prodává velkoobchod a maloobchod Kouzlo barev - Barvy a laky KV, a.s., Karlovy Vary.
Kouzlo barev - Barvy a laky KV, a.s.
Elektroměrové rozvodnice nízkého napětí Cheb
Stavíte? Rekonstruujete? Pak se neobejdete bez elektroměrových rozvodových skříní nízkého napětí, které nabízí společnost ELROZ, a.s. sídlící ve městě Plesná v okrese Cheb.
Drenážní systémy, trubky, kontrolní a čisticí šachty, odvodňování půdy
Drenážní systémy, trubky, kontrolní a čisticí šachty, geotextilie, příslušenství pro odvodňování terénů v zemědělství i stavebnictví vyrábí společnost Böhm - extruplast s.r.o.
Filtrační polomasky, respirátory pro ochranu dýchacího ústrojí
Filtrační polomasky, respirátory pro ochranu dýchacího ústrojí před pevnými a kapalnými částicemi, pro použití v náročných provozech vyrábí společnost REFIL, spol. s r.o.
Voda, topení, plyn Karlovy Vary
Hledáte odborníky pro obory voda, topení, plyn, kteří Vám namontují nové rozvody nebo vymění potrubí? Spolehněte se na firmu J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Městské kulturní středisko Habartov, infocentrum, Muzeum bezpečnostních sborů
Knihovnu, infocentrum a muzeum s průvodcem a stálou expozicí doplněnou o zajímavé doprovodné programy můžete navštívit v Městském kulturním středisku Habartov, příspěvková organizace.
Pronájem bytových i nebytových prostor v Sokolově, byty a kanceláře
Pronájem zrekonstruovaných prostor pro bydlení i podnikání na břehu Ohře v Sokolově, volné byty a kanceláře poskytuje Ing. Luboš Orálek - pronájem prostor Sokolov.
Paravánový systém CREATIV pro kancelářské a společenské prostory
Paravánový systém CREATIV pro rozdělení a oddělení kancelářských a společenských prostor, a tak vytvoření elegantního interiéru, vyrábí společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice.
Kamenictví Karlovy Vary
Opracování přírodního kamene pro interiérové a exteriérové využití nabízí Kamenictví Tvrdý s.r.o. sídlící nedaleko Karlových Varů. Nabízíme schody, pracovní desky, římsy, obklady, hrobky a další.
Instalatérské práce Karlovy Vary
Potřebujete udělat rozvody vody, topení, plynu a kanalizace nebo vyměnit baterii či spravit kapající kohoutek? Instalatérské práce pro oblast Karlovy Vary a okolí zajistí firma Petr Merha.
Karlovarské oplatky
Karlovarské oplatky od společnosti, jejich lahodná vůně a neopakovatelná chuť, patří k návštěvě Karlových Varů stejně neodmyslitelně, jako ostatní chlouby tohoto města.
Golfový klub, resort s restaurací a ubytováním, pořádání turnajů
Golfové hřiště s greenem, golfové kluby, turnaje, sportovní vyžití pro začátečníky i profesionály, restauraci a možnost ubytování v apartmánu zajišťuje golfový resort Golf Sokolov, a.s.
Cukrářská výroba a cukrárna s dorty, zákusky, svatebním cukrovím, Otovice okres Karlovy Vary
Cukrářství Ondřejíčkovi s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá výrobou a prodejem dortů, zákusků a svatebních koláčků. Vždy čerstvé a chutné zákusky můžete ochutnat v naší cukrárně v Otovicích.
Autolakovna Karlovy Vary
Autolakovna Josef Doležal sídlící v těsné blízkosti Karlových Varů nabízí kompletní autolakýrnické práce od drobných oprav až po přelakování celé karosérie automobilu.
Hotel Pyramida Františkovy Lázně
Chystáte se do Františkových Lázní a vybíráte si ubytování? Komfortní prostředí pro aktivní odpočinek, relaxaci s možností léčebných pobytů v klidné lokalitě nabízí Lázeňský hotel PYRAMIDA, a.s.
Hotové garáže Cheb
Přemýšlíte, jak rychle postavit garáž, která ochrání Váš automobil a majetek? Společnost GLASIERT, s.r.o. z Chebu nabízí hotové monolitové garáže s rychlým dodáním a možností okamžitého využívání.
GLASIERT, s.r.o.