Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovarský kraj
Veterinární ordinace, zvěrolékařka se specializací na léčbu hospodářských zvířat, Sokolov
MVDr. Kateřina Sieberová, veterinářka ze Sokolova zaměřující se na ošetřování hospodářských zvířat, zejména skotu, ovcí, koz a prasat. Provádíme odběry, vyšetření, očkování, odčervení i uspání.
Trafostanice, prodej nových i repasovaných transformátorů, jejich revize, servis a údržba
OSEP, spol. s r.o., firma poskytující služby v oboru elektrotechnických zařízení vysokého a velmi vysokého napětí. Zabýváme se prodejem a servisem transformátorů, služby poskytujeme po celé ČR.
Vedení podvojného účetnictví, zpracování metodiky, účetní poradenství, Karlovy Vary
Vedení podvojného účetnictví, zpracování metodiky, roční účetní uzávěrky, daňového přiznání, účetní poradenství Hana Oktábcová - daňové poradenství, Karlovy Vary.
Vedení daňové evidence, rekonstrukce, zpracování deníků příjmů a výdajů, Karlovy Vary
Vedení daňové evidence, rekonstrukce, zpracování deníků příjmů a výdajů, peněžního a pokladního deníku, evidence majetku realizuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary.
Zpracování daní, daňové poradenství, daň z nemovitosti, DPH, daň z příjmu, Karlovy Vary
Zpracování daní, daňové poradenství, řešení daňových problémů, vypracování a podání daně z příjmu, DPH, daň z nemovitosti zajišťuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary.
Syntetické a přírodní latexy vysoké kvality, výroba polymerů a kyseliny akrylové
Široká paleta polymerů pro různé účely, jako jsou nátěry, konstrukce, lepidla, textil, papírové a syntetické rukavice. Vše od celosvětově rozšířené společnosti Synthomer.
Zámečnické zboží online v e-shopu, zámky, bezpečnostní kování, cylindrické vložky, klíče
Mechanické zabezpečení objektů, zámky, klíče, bezpečnostní kování, teď nově i v e-shopu, od firmy KARSTAV GROUP. Součástí prodeje je poradenství a montáž zakoupeného zboží.
Voda, topení, plyn, instalace, kvalitní rozvody a servis především v Karlovarském kraji
JS INSTAL, karlovarská firma působící v oblasti vody, topení a plynu. Zaměstnáváme odborníky z řad topenářů, vodoinstalatérů a plynařů. Optimální řešení, montáž a pravidelný servis Vašich rozvodů.
Prodej dopravního značení Karlovy Vary
Pokud potřebujete dopravní značení pro zajištění bezpečnosti na pozemní komunikaci nebo pro jiné účely, obraťte se na společnost FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech.
Tradiční karlovarské oplatky a trojhránky pocházející z lázeňského města Karlovy Vary
Nezapomenutelná chuť karlovarských lázeňských oplatek se pyšní dlouhou téměř dvousetletou tradicí. Na lahodných příchutích si přímo v Karlových Varech pochutnávaly ty nejvýznamnější osobnosti.
Sklenářství, zasklívání balkonů, lodžií, oken, výloh, Karlovy Vary
Zasklívání balkonů, lodžií, oken, dveří, výloh, výroba akvárií, skleněných stěn, desek, zrcadel, pískování a broušení realizuje Sklenářství Stará Role - Petr Toth, Karlovy Vary.
Půjčovna dopravního značení Karlovy Vary
Potřebujete dočasně vyznačit změny a omezení na dopravní komunikaci? Problém vyřeší půjčení dopravních značek u firmy FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech.
Developer, prodej a výstavba bytů, rodinných domů, Cheb, Komorní Dvůr, Cetkov
Prodej a výstavba bytů, rodinných domů, dvojdomů a bungalovů v Chebu v lokalitě Komorní Dvůr a Cetkov zajišťuje developerská společnost KOP KD s. r. o.
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, vodoinstalatér, topenář, plynař, Nejdek
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, montáž a instalace umyvadel, dřezů, WC, kotlů, radiátorů Vám zajistí vodoinstalatér, topenář, plynař Petr Merha z města Nejdek.
Pohřební ústav Excelent Sokolov
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. nabízí pomoc při zařizování náležitostí spojených s odchodem blízké osoby a při přípravě pohřbu klientům se Sokolova a okolí.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Město Abertamy, rekreace, turistika, cykloturistika, lyžařská oblast Krušné hory
Město Abertamy a Hřebešná leží v okrese Karlovy Vary a nachází se zde skiareál, naučné stezky, štoly. Historicky hornické město navštivte za účelem rekreace, turistiky či sportu.
Obec Jenišov, Pod Rohem, okres Karlovy Vary, historie, příroda
Obec Jenišov a Pod Rohem leží v okrese Karlovy Vary a jsou součástí několika sdružení obcí. V obci a jejím blízkém okolí naleznete velmi zajímavá místa.
Kamenické práce, renovace a výroba náhrobních desek, hrobů, Karlovy Vary
Kamenické práce na zakázku, renovaci náhrobních desek, hrobů, pomníků, výrobu parapetů, obkladů či pracovních desek Vám zajistí Kamenictví Tvrdý s.r.o., Karlovy Vary.
Pohřební služba Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. nabízí pomocnou ruku při záležitostech spojených s přípravou pohřbu. Zaručujeme profesionální provedení pohřebních služeb a osobní přístup.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Rozvodnice pro jištění a ovládání elektrických obvodů v budovách, výroba
Společnost ELROZ, a.s. se sídlem v okrese Cheb se zabývá výrobou a montáží rozvodnic, rozvaděčů do rodinných domů, bytových domů a komerčních budov s možností protipožární úpravy.
Ubytování v okolí Karlových Varů – romantický Pension SUNSET – Mezirolí
Hledáte-li pohodlné ubytování v okolí Karlových Varů, romantický Penzion SUNSET v malebné vesničce Mezirolí je pro Vás tou pravou volbou.
Dopravní značení Karlovy Vary
Společnost FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech zajistí prodej, servis, pronájem i osazení dopravního značení, vodorovných i svislých značek a ostatního materiálu.
Garáže TEGA z prefabrikovaných modulů, pro jedno i více stání, výroba na klíč
Prefabrikátové garáže TEGA, pro jedno i více stání, s možností volby rozměrů a využití Vám na zakázku vyrobí společnost GLASIERT, s.r.o., která má sídlo v Chebu.
GLASIERT, s.r.o.
Luxusní a značková kožená galanterie, kabelky, kufry, zavazadla, Karlovy Vary
Luxusní koženou galanterii Drahomíry Bartůškové navštivte v Karlových Varech, kde si můžete zakoupit kabelky, kufry, zavazadla, rukavice, pásky, batohy a jiné doplňky.
Frézovací a soustružnické nástroje, nástroje ze slinutých karbidů
Společnost NESKAN s.r.o. je provozovatelem velkoobchodu s frézovacími a soustružnickými nástroji, nástroji ze slinutých karbidů, pro vrtání, vyvrtávání či broušení.