Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovarský kraj
Trafostanice a transformátory, nové i repasované, revize a údržba
Prodej nových i repasovaných transformátorů, jejich revizi, údržbu, pravidelný servis i výkup nevyužívaných transformátorů nabízí společnost OSEP, spol. s r.o. z Karlových Varů.
Lisování plastů a výlisků pro automobilový a elektrotechnický průmysl, výroba, montáž
Specialisty na vstřikování plastů naleznete u společnosti Gaudium Industrialis s.r.o. se sídlem v Oloví u Sokolova. Lisujeme plasty a výlisky, poskytujeme služby v oblasti náhradního plnění.
Gaudium Industrialis s.r.o.
Zdvihací zařízení a výtahy osobní, nákladní, návrh a výroba na míru, renovace, servis
Standardní i atypické výtahy Vám navrhne, vyrobí a dodá společnost Výtahy Filipčík s.r.o. z obce Velká Hleďsebe na Chebsku. Zrealizujeme nový výtah na zakázku a zajistíme opravu toho starého.
Mezinárodní kamionová doprava, silodoprava, přeprava sypkých materiálů i těžkých nákladů
Přepravu popílku, cementu i vápna zajišťuje společnost UNITRANS PRO s.r.o. se sídlem v Dolním Rychnově v okresu Sokolov. Poskytujeme spolehlivou mezinárodní kamionovou silodopravu.
Lesní mechanizátor s výučním listem, obor s potenciálem, Žlutice
Tříletý učňovský obor Lesní mechanizátor s výučním listem, s uplatněním jako těžař a traktorista, ŘP skupiny T zdarma na Střední lesnické škole Žlutice.
Zahradník s maturitou Střední lesnické škole Žlutice
Střední lesnická škola Žlutice, okres Karlovy Vary, studium čtyřletého maturitního oboru Zahradník, příprava na studium VŠ a zaměstnání v lesích či zahradnických společnostech.
Střední lesnická škola Žlutice, maturitní a učňovské obory
Střední lesnická škola Žlutice nabízí maturitní a učňovské vzdělávání žáků v oboru lesnictví, zahradnictví, mechanizace, opravář motorových vozidel či včelař.
Pečovatelská služba, osobní asistence pro seniory i osoby se sníženou soběstačností
S péčí o zdravotně znevýhodněné osoby pomáhá Agentura domácí péče LADARA o.p.s. z Karlových Varů. Poskytujeme komplexní pečovatelské služby s cílem zvýšit kvalitu života daného člověka.
Základní škola s rozšířenou výukou přírodních věd, Sokolov
Základní škola v Sokolově s rozšířenou výukou matematiky, přírodních věd, fyziky a chemie, specializované třídy od 6. ročníku, zájmové kroužky, spolupráce s Menzou.
Základní škola Sokolov, Švabinského 1702
Klempířské a pokrývačské práce, renovace střech, pokládka nové střešní krytiny
Spolehlivou opravu Vaší střechy zajistí společnost Adam Stehlík sídlící v obci Ostrov u Karlových Varů. Zrenovujeme Vaši střechu a zajistíme kompletní klempířské i pokrývačské práce.
Ordinace odborného očního lékaře, Ostrov v okrese Karlovy Vary
Oftalmologie, prevence, diagnostika a léčba zraku, ordinace odborného očního lékaře MUDr. Jiřího Valenty ve městě Ostrov v okrese Karlovy Vary.
Advokátní kancelář Karlovy Vary, právní služby v oboru občanského i obchodního práva
Právní služby se specializací na občanské, obchodní i trestní právo Vám poskytne Advokátní kancelář Malý & Soukupová JUDr. Jaromír Malý, advokát sídlící v Karlových Varech.
Účetnictví a daňové poradenství Karlovy Vary
Vedení účetnictví a daňové evidence, daňová přiznání, DPH, účetní závěrky a komplexní poradenství realizuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary a Praha.
Lázeňské pobyty, léčba bolesti zad, rehabilitace a wellness
Lázeňské pobyty ve Františkových Lázních v Lázeňském hotelu PYRAMIDA, a.s., léčba bolesti zad, Medicínská Tréninková Terapie, rehabilitace, wellness a léčebné procedury.
Ubytování v Karlových Varech, luxusní hotel v historickém centru s restaurací i wellness
Maximální pohodlí, kvalitní gastronomii i možnost odpočinku Vám zajistí Hotel Aqua Marina Aqua Marina service s.r.o. v Karlových Varech. Prvotřídní ubytování v srdci lázeňského města.
Pension Karlovy Vary - ideální pro letní a zimní dovolenou
Letní a zimní dovolená s kulturním a sportovním vyžití v západních Čechách, ubytování pro jednotlivce, páry a rodiny v Pension SUNSET v Mezirolí - Karlovy Vary.
Statika, diagnostika, průzkum staveb a konstrukcí, stavební laboratoř
Zjišťování stavu stavebních konstrukcí, statika, diagnostika, technický průzkum staveb, stavební laboratoř a projekci realizuje Kancelář stavebního inženýrství s.r.o.
Sociální služby pro Karlovarský kraj, pečovatelská služba, krizové centrum, linka důvěry
Život v důstojných podmínkách se snahou o maximální soběstačnost Vám zajistí sociální pracoviště Res vitae, z.s. v Karlových Varech. Pomůžeme s úklidem a poradíme v oblasti sociálních dávek.
Základní škola s podporou rozvoje čtenářské a matematické gramotnosti, Karlovy Vary
Kvalitní vzdělání v okolí Karlových Varů Vám poskytne Základní škola Chodov. Škola s profesionálními pedagogy a mnoha zájmovými kroužky, školními akcemi a soutěžemi.
Pracovní oděvy a ochranné pracovní pomůcky, výroba, prodej, potisk
Pracovní oděvy a boty, ochranné pracovní pomůcky, montérky, bundy, rukavice vyrábí, prodává, potiskuje společnost Ladislav Dubnický, Sokolov.
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro průmyslové balení výrobků
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro ochranu výrobků, průmyslové balení výrobků, antikorozní krepový papír vyrábí G.T.MANDL, a.s., okres Karlovy Vary.
G.T.MANDL, a.s.
Hotel v Mariánských Lázních v malebném parku, ubytování v atraktivní lázeňské lokalitě
Procházky lázeňskou promenádou, tenis, golf a mnoho dalších aktivit zažijete, zavítáte-li do Mariánských Lázní a hotelu Villa Sant Georg Uranium Overseas s.r.o. Ubytování uprostřed ryzí přírody.
Psychiatrická ordinace v Nejdku, individuální a rodinné terapie
Psychiatrická ordinace v Nejdku MUDr. Vladimíra Zindra poskytuje komplexní péči v oblasti duševního onemocnění, individuální psychoterapie, rodinné terapie.
Karlsbader Oblaten
Vychutnejte si neopakovatelnou a tradiční chuť proslavených oplatek Karlsbader Oblaten, které pro Vás vyrábí společnost Karlovarské oplatky s.r.o.
Hotel v Mariánských Lázních, wellness pobyty, golfové hřiště
Parkhotel Golf v Mariánských Lázních v klidné přírodě, v blízkosti golfového hřiště, wellness a rehabilitační pobyty, léčebná péče a různé druhy procedur.