Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovarský kraj
Frézovací a soustružnické nástroje, nástroje ze slinutých karbidů
Společnost NESKAN s.r.o. je provozovatelem velkoobchodu s frézovacími a soustružnickými nástroji, nástroji ze slinutých karbidů, pro vrtání, vyvrtávání či broušení.
Autoklempířské a karosářské práce, autolakovna, cínování, leštění laků
Autoklempířství, karosářství, autolakovna společnosti Color Auto s.r.o., se sídlem v Karlových Varech, Vám zajistí opravy karoserií a laků automobilů a motocyklů.
Stavební projektant, projektování pozemních staveb, projektová kancelář Karlovy Vary
Stavební projektová kancelář Ing. Karel Drahokoupil, sídlící v Karlových Varech, se zabývá projektováním pozemních staveb při výstavbě či rekonstrukci budov.
Pracovní oděvy, obuv, volnočasové oblečení, výroba, prodej, Sokolov
Vyžaduje vykonávání Vaší profese náležitý pracovní oděv a obuv? Hledáte kvalitní a pohodlné volnočasové oblečení? Navštivte prodejnu pana Ladislava Dubnického v Sokolově.
Módní stylistka - osobní styl v odívání, proměna šatníku
Pro ty, kdo stále hledají osobní styl v odívání, je tu módní stylistka Hana Oliverius. Působí v regionu Karlovy Vary, Plzeň, Praha. S osobní stylistkou je proměna šatníku snadná, nechejte si poradit.
Technické sklo pro průmysl, výroba, distribuce, okres Sokolov
Technické sklo má široký okruh využití v různých průmyslových odvětvích. Zajistíme výrobu, prodej po České republice i distribuci do zahraničí. Sídlíme v okrese Sokolov.
Dopravní značky Karlovy Vary
FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech zajistí prodej a pronájem dopravních značek se schválením pro osazení na všechny pozemní komunikace v ČR včetně dálnic.
Obec Šemnice a přidružené osady leží v Karlovarském kraji v okrese Karlovy Vary
Obec Šemnice spolu s dalšími přidruženými osadami náleží do Karlovarského kraje a okresu Karlovy Vary. V obci a jejím okolí se nachází přírodní a historické památky a vodáky vyhledávaná řeka Ohře.
Noční a víkendový autoservis Karlovy Vary – rychlá oprava auta během noci a víkendu
Jste časově vytíženi pracovním programem a potřebujete své auto? Pro řidiče v Karlových Varech přichází Auto Edler s.r.o. s novinkou nočního a víkendového autoservisu.
Servis vozů Toyota Karlovy Vary – odborný personál, špičková technika a originální díly
Pokud vlastníte vůz Toyota, jste z Karlových Varů a okolí a hledáte prvotřídní autorizovaný servis pro pravidelnou údržbu vozu nebo jeho náhlou opravu, kontaktujte Auto Eder, s.r.o.
Smuteční služby Sokolov
Smuteční služby v Sokolově nabízí Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. V dobách Vašeho smutku se postará o vše potřebné, někdy i nad rámec domluvených služeb.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Autolakovna, autolakýrnictví, oprava karoserie, lakování aut Karlovarský kraj
Potřebujete přelakovat auto, nebo provést drobné opravy karoserie? Obraťte se na naši autolakovnu. V Karlovarském kraji provádíme kompletní autolakýrnické práce.
Pohřby Sokolov - kremace, pohřby do země, zpopelnění bez obřadu, rozptyl
Pohřebnické služby v Sokolově již řadu let zajišťuje Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pomůžeme Vám se vším, co budete potřebovat, zajistíme veškeré formality s pohřbem spojené.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Pronájem zrekonstruovaných kanceláří, skladů, bytů v Sokolově
Pronájem zrekonstruovaných prostorů pro umístění podniku, kanceláří, skladů, obchodů, ale také k bytovým účelům v Sokolově, Vám zajistí firma Ing. Luboš Orálek.
Vývoj a výroba paravánů a lehkých dělicích příček splňujících estetické i ekonomické požadavky
Paravány a lehké dělicí příčky s velkým výběrem látek a odstínů, plexisklovými výplněmi, jednoduchou montáží a dobrou akustikou vyrábí firma Tomáš KYSELA - ErgoOffice, český výrobce paravánů
Pohřební ústav a pohřební služby Sokolov, důstojné a pietní rozloučení s blízkými
V těžkých chvílích po ztrátě blízkého člověka jistě oceníte decentní a pietní jednání zaměstnanců Pohřebního ústavu s.r.o. se sídlem a působností v Sokolově.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Golfové hřiště Sokolov, green s 18-ti jamkami, restaurace a rozsáhlé zázemí
Krytá cvičná odpaliště, cvičné putting greeny a chipping green, restaurace, bar, VIP salonek nebo zázemí pro golfový klub najdete na golfovém hřišti v Sokolově.
Pohřební ústav Sokolov - pomoc pozůstalým se ztrátou jejich nejbližších
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. ze Sokolova zajišťuje komplexní pohřebnické služby. Zařídí za Vás veškeré formality. V rámci společnosti zajišťuje také thanatopraxi.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Bytové, komerční i průmyslové podlahářské práce a renovace starších průmyslových podlah
Renovaci průmyslových podlah a pokládku všech druhů podlahových krytin, dřevěných, vinylových podlah, PVC, marmolea, sportovních povrchů, koberců a parket realizuje firma Podlahy Čábelka & Koucký.
Úprava vody bude díky našim produktům hračka - Sokolov
Úprava vody a čištění vody dělá vrásky podnikatelům v mnoha odvětvích. Čistá voda je totiž základem úspěšné výroby v papírenském a potravinářském průmyslu, ale i v oblasti výroby železa a kovů.
Oceňování motorových i nemotorových a kolejových vozidel, vyhotovení znaleckých posudků
Oceňování motorových i nemotorových a kolejových vozidel a profesionální vyhotovení znaleckých posudků v rámci Karlovarského a Plzeňského kraje Vám zajistí soudní znalec Jan Šmucler.
Flokulanty pro čištění vody Sokolov - vločkovací činidla pro úpravu vody
SOKOFLOK, s.r.o. je dodavatelem organických flokulantů, dále také koagulantů a jiných specifických chemikáliípro čištění a další úpravu vody.
Čištění vody Sokolov, za pomoci organických flokulantů a koagulantů a jiných chemikálií
Čištění vod velmi účinnými o organickými koagulanty, flokulanty a jinými chemikáliemi zajišťuje sokolovská společnost SOKOFLOK, s.r.o. Na trhu působí více jak 20 let.
Čištění odpadní vod Sokolov - organické flokulanty a koagulanty pro úpravu vody
Sokolovská společnost SOKOFLOK, s.r.o. dodává organické koagulanty a flokulanty pro čištění vod. Nabízené koagulanty a flokulanty využijete i v čištění odpadních vod.
Bourací práce a demolice objektů těžkou i ruční technikou
Bourací práce a demolice všech druhů objektů provádí společnost ANTISTAV s.r.o., Karlovy Vary. Zajišťujeme demolice s využitím těžké i ruční techniky.