Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovarský kraj
Pohřební ústav Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu nabízí pozůstalým veškeré služby spojené se zařizováním posledního rozloučení, pohřbu či kremace, převozem nebožtíka nebo vyřízením nutných formalit.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Úprava vody na vodu pitnou Sokolov
Vysoce účinné a pro styk s potravinami atestované koagulanty a flokulanty sloužící k úpravě vody na pitnou dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Čištění odpadních vod Sokolov - organické flokulanty a koagulanty
Účinné čištění odpadních vod, snížení zatížení biologického stupně i zahuštění odpadních vod zajistí organické flokulanty a koagulanty, které na náš trh dodává společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova.
Perspektivní koně do sportu – prodej
Chcete se věnovat jezdectví naplno? Rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí k prodeji perspektivní sportovní koně s prověřeným původem.
Kroužek jezdectví Cheb
Máte doma dítě, které má rádo koně a chce se naučit základům jezdectví? Navštivte kroužek jezdectví na rodinné farmě Šimáčková Eva – Nebanice nedaleko Chebu.
Daňové poradenství Karlovy Vary
Nevyznáte se v daních? Nevíte, jak vyplnit daňové přiznání? Pak bez obav kontaktujte účetní poradenství Hana Oktábcová - daňové poradenství, Karlovy Vary.
Zkušebna VN a laboratoř olejů Karlovy Vary
Mezi služby společnosti OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů v oblasti elektrotechnických zařízení vysokého a velmi vysokého napětí patří také zkušebna VN a laboratoř olejů.
Pastevní ustájení koní Nebanice
Hledáte pro svého koně pastevní ustájení s velkými výběhy? Farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí v období jaro podzim pastevní ustájení za výhodnou cenu.
Rozvodny vysokého napětí Karlovy Vary
Opravy, servis, údržbu a jiné odborné služby pro rozvodny vysokého napětí a jejich pozemky nabízí společnost OSEP spol. s r.o. z Karlových Varů.
Bezvýkopová kontrola kanalizace inspekční kamerou, tlakové čištění, zkoušky těsnosti kanalizace
Kontrolu stavu Vašeho potrubí bez nutnosti výkopů Vám poskytne společnost Gvoždík s.r.o. z Karlových Varů. Díky naší optické kameře zjistíme případné nedostatky i závady.
Gvoždík s.r.o. bezvýkopové kontroly, údržba kanalizace
Rodinné cukrářství, klasické, svatební i dětské dorty, lahodné zákusky v cukrárně Otovice
Příjemné chvíle s chutným zákuskem i hrnkem voňavé kávy prožijete v příjemné rodinné cukrárně v Otovicích. Velký výběr zákusků, dortů, cukroví a dalších výrobků.
Koně na prodej Nebanice – sportovní, hobby, chovní
Rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice nedaleko Chebu nabízí zájemců koně na prodej vhodné do sportu, pro rekreační ježdění i kočárové koně s ověřeným zdravotním stavem a prokázaným původem.
Lázeňské lesy Karlovy Vary
Nejen údržbu zalesněných pozemků a staveb na těchto pozemcích, ale i doplňkové aktivity jako provoz pily a prodej řeziva zajišťuje příspěvková organizace Lázeňské lesy Karlovy Vary.
Obec Stružná na Karlovarsku, aktivní vesnice, součást svazku obcí Slavkovský les
Klidné místo k bydlení disponující vlastní hasičskou zbrojnicí, zrekonstruovanou obřadní síní i školkou naleznete v obci Stružná. Vesnice s bohatým kulturním i sportovním životem.
Obec Stružná, menší vesnice v blízkosti Doupovských hor a lázeňského města Karlovy Vary
Obec Stružná je malebná vesnice v Karlovarském kraji obklopena lesy a loukami, které jsou ideálním místem pro odpolední procházky, odpočinek a načerpání potřebné energie.
Obec Stružná s historií výroby porcelánu a kamenosochařskými památkami i zámkem
Obec nedaleko Karlových Varů významná zámkem i sochou sv. Jana Nepomuckého, taková je vesnice Stružná. Menší osada, jejíž historie sahá až do 14. století.
Topenářské práce Karlovy Vary
Servis, údržbu i montáž nového topení a další topenářské práce nabízí klientům z Karlových Varů a okolí firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček.
Topenářské práce Karlovy Vary
Potřebujete topenáře? Veškeré topenářské práce v bytech, domech, kancelářích nebo výrobních prostorách zajistí firma Petr Merha, Karlovy Vary.
Vodoinstalace Karlovy Vary
Kvalitní provedení služeb v oboru vodoinstalace, rozvody vody, výměny vodoměrů nebo odpadní rozvody nabízí firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Vodoinstalatérské práce Karlovy Vary
Firma Petr Merha se postará o provedení veškerých vodoinstalatérských a topenářských prací u zákazníků z Karlových Varů a okolí.
Chov koní - výcvik, prodej, vyjížďky
Tým zkušených ošetřovatelů rodinné farmy Šimáčková Eva v Nebanicích u Chebu se zabývá chovem starokladrubských a sportovních koní, jejich výcvikem, ustájením a prodejem.
Lázeňské trojhránky
Tradiční lázeňské trojhránky, oblíbené oplatky lahodné chuti a lákavé vůně pocházející od firmy Karlovarské oplatky s.r.o. si nyní můžete vychutnat s kakaovou, nugátovou nebo čokoládovou náplní.
Obec Teplička - historie a současnost
Propojení historie a současnosti obce Teplička se odráží jak v rozložení architektury samotné obce, tak v jejím okolí. Poznejte i Vy osud této obce a navštivte místa bývalých Sudet.
Boxové ustájení koní Nebanice
Boxové ustájení koní s kvalitním zázemím pro jezdce a trénování s garancí odborného personálu nabízí na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Osmileté a čtyřleté gymnázium Karlovy Vary, kvalitní příprava k vysokoškolskému studiu
Rozsáhlý soubor znalostí, všeobecný rozhled i orientaci v dnešním světě, to vše a mnohem více získají absolventi instituce První české gymnázium v Karlových Varech, příspěvková organizace.