Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovarský kraj
Geodetické práce Karlovy Vary, na profesionální úrovni
Provádím geodetické práce na profesní úrovni v Karlových Varech a okolí. Postarám se o vyřízení dokumentace s katastrem nemovitostí a vyhotovím mapy pro projekt i s inženýrskými sítěmi. Ty nechám odborně zkontrolovat příslušným administrátorem. Výškově a polohově vytyčím příslušnou stavbu a vypracuji plány pro realizaci. Zaměřím a zpracuji ...
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců, autorizace požární bezpečnosti staveb.
Výroba tabulového, technického, speciálního skla Sokolov, hodinová skla, mikroskla, zpětná zrcátka
Výroba tabulového, technického, speciálního skla Sokolov, hodinová skla, mikroskla, zpětná zrcátka pro automobilový průmysl, výroba skel pro tuzemský i zahraniční trh.
Poslední rozloučení se zesnulým, západní Čechy
Zajištění veškerých náležitostí s posledním rozloučení zesnulé osoby, převoz, rakev, smuteční oznámení, květiny i hudební doprovod realizuje Pohřební ústav EXCELENT s.r.o.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Přezutí pneumatik a vyvážení kol Karlovy Vary, správné přezutí pneumatik pro bezpečnou jízdu
Přezutí pneumatik a vyvážení kol Karlovy Vary, správné přezutí pneumatik pro bezpečnou jízdu, perfektní přilnutí pneumatiky k povrchu vozovky sníží náklady na jízdu.
Rekonstrukce a renovace výtahů Cheb, modernizace starších výtahů v panelových domech
Rekonstrukce a renovace výtahů Cheb, modernizace starších výtahů v panelových domech, provádíme částečné nebo úplné rekonstrukce starých výtahů.
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích, hypnóza, psychologické poradenství.
Spolehlivý dodavatel v oblasti vstřikování plastů a dalších služeb
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vstřikování a dalšího zpracování plastů? Jste střední či velký podnik a sháníte vhodného partnera pro úkony typu montáže, třídění, skladování a logistiky?
Gaudium Industrialis s.r.o.
Realizace na klíč chlazení, vodoinstalace, plynoinstalace Cheb, kanalizace, elektroinstalace
Realizace na klíč chlazení, vodoinstalace, plynoinstalace Cheb, kanalizace, elektroinstalace, výstavba kotelny, chladící věže, rekonstrukce rozvodů.
Kalora a.s. rekonstrukce inženýrských sítí Cheb
Ubytování ve Františkových Lázních, Penzion Eduard, léčebné prameny, nekuřácký penzion
Ubytování ve Františkových Lázních, Penzion Eduard, léčebné prameny, nekuřácký penzion, 300 metrů od samotného centra a oblíbené kolonády.
Pohřební ústav Excelent Cheb, církevní obřady, kremace, rozptyl na loučce, převozy zesnulých
Pohřební ústav Excelent Cheb, církevní obřady, kremace, rozptyl na loučce, tuzemské i mezinárodní převozy zesnulých, nonstop pohřební služba, smuteční vazby, oznámení, hudba, ozdobné obaly na urny.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Prodej uhelných briket a palivového dříví Karlovarský kraj, balené uhlí a brikety, dříví v pytlích
Prodej uhelných briket a palivového dříví Karlovarský kraj, balené uhlí a brikety, prodej dříví v pytlích, tuhá paliva, koks, dodávka uhlí kostka, ořech, složení dopravním pásem.
Hotel Imperial Karlovy Vary, nezapomenutelný zážitek uprostřed lázeňského města
Lázeňský hotelový komplex s nejlepšími ubytovacími službami v Karlových Varech, obrovskou škálou wellness možností a nabídkou skvělého jídla.
Základní škola Sokolov, poskytovatel toho nejkvalitnějšího vzdělání pro vaše ratolesti
Základní škola Sokolov – to je kompletní zajištění výuky pro 1. a 2. stupeň a mnoho možností rozvoje a volnočasových aktivit pro vaše děti!
Základní škola Sokolov, Švabinského 1702
Galanterie, dekorační zboží, prodej látek a potisk textilií
Široká nabídka galanterie, látek a potisků dle vašeho přání. Stanislava Harmáčková, provozovatel Sanny studia s dekoračním zbožím v Karlových Varech.
Právní kancelář v Karlových Varech
Právní služby dle individuálních potřeb klienta. Občanské právo, obchodní právo i obhajoba obviněných či zastupování poškozených v trestním řízení. Jsme tu pro Vás.
Čištění a opravy studní, vrtů, prohlubování studní, revize
Kompletní opravy a čištění Vašich studní a vrtů, odstranění nečistot a sedimentů, prohloubení studní realizuje Jiří Zloch z Chodova na základě předem vyhotovené cenové nabídky.
Renomovaný dodavatel čerpací techniky, čerpadel pro různá využití
Čerpadla, čerpací technika a servis s montáží, prodej příslušenství a profesionální poradenství najdete u naší firmy Jaroslavy Korčákové.
Výroba bytových a hotelových textilií Sokolov, šití záclon, ubrusy, prostěradla, prostírání
Výroba bytových a hotelových textilií Sokolov, šití záclon, ubrusy, prostěradla, prostírání, textilie pro hotel, restauraci nebo byt.
Devíti ročníková Základní škola zaměřená na výuku sportu
Základní vzdělávání ideální pro milovníky sportu, s nově zrekonstruovanou kuchyňkou, žákovskými dílnami a školní zahradou - Základní škola v Chodově.
Výměna a montáž vodovodních baterií, sprchových koutů, umyvadel Karlovy Vary
Instalace, pomoc s výměnou a montáží zařizovacích předmětů sanitární keramiky od firmy PETR METRHA – INSTALATÉRSKÉ PRÁCE z Karlových Varů.
Středoškolské vzdělání s maturitou či výučním listem v Sokolově
Čtyřleté maturitní obory i tříleté učební obory s výučním listem. Studijní či učební obor, který Tě bude bavit. Naše Střední škola živnostenská Sokolov – Tvoje budoucnost.
Rekonstrukce a realizace střech, střešní okna Cheb, pokládka střešní krytiny, pokrývač
Rekonstrukce a realizace střech, střešní okna Cheb, pokládka střešní krytiny, pokrývačské a klempířské práce.
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní krepovaný papír, zpracování papíru, kartonu a lepenky, kvalitní obalový papír, recyklace papíru.
G.T.MANDL, a.s.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část, canisterapie, informace pro pozůstalé, duchovní péče.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o.