Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-západ
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
Počítačky a manipulátory archů nejen pro tiskárny a výrobny cenin
Společnost VYDOS BOHEMIA, s.r.o. z Prahy nabízí počítačky archů, které ocení tiskárny, výrobci cenin, knihtiskaři i balírny archů.
Chemikálie pro průmyslová odvětví, výzkum, vědu, vývoj, výrobu
Čisté a technické chemikálie pro průmyslová odvětví, výrobu, výzkum, vědu a vývoj, do potravinářství, farmacii, laboratoře, kosmetiku dodává společnost Alchimica s.r.o., Praha.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, realizace střech
Kompletní realizace a rekonstrukce střech, výpočty, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken realizuje společnost Střechy Pavel Provazník.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, kompletní rekonstrukce bytů, domů, Praha a okolí
Dodávku a montáž plastových oken, či kompletní rodinný dům Vám postaví perspektivní společnost Stavby Hubáček & Himl, s.r.o. z obce Ptice sídlící v okrese Praha-Západ.
Oprava vozů Mercedes-Benz Praha 6 – kvalitně a bez čekání
Hledáte opravdu, kde se kvalitně a rychle postarají o opravu vozů značky Mercedes-Benz? David Schwáb - ŠAOME, Mercedes servis se nachází v dobré dopravní dostupnosti na Praze 6.
Střešní okna na střechy Praha – odborné poradenství a montáž
Pouze kvalitně a odborně instalovaná střešní okna a položená střecha Vám bude sloužit mnoho let. Za profesionalitu svých pracovníků ručí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Stavební odpady – nakládka, odvoz, recyklace
Stavíte, přestavujete a nevíte, kam se stavebním odpadem? Firma Miroslav Slabihoudek zajistí nakládku, odvoz a recyklaci stavebního odpadu pro všechny zájemce nejen z Mníšku pod Brdy a okolí.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Kvalitní vodácká výbava a potřeby, plastové a nafukovací lodě, kajaky, rafty, pádla, vesty
Vybavení pro sjíždění i těch nejdivočejších řek výhodně pořídíte u firmy HIKO SPORT s.r.o. sídlící v obci Jíloviště u Prahy. Veškeré vodácké potřeby pro zkušené i začínající vodáky.
Finanční poradenství v široké škále finančních produktů, s podporou Fincentra, okres Praha
S pojištěním, úvěry i investicemi Vám pomůže expert na finance Ing. Aleš Svoboda - Finanční poradenství sídlící ve Všenorech u Prahy. Plňte si svoje sny, my Vám s tím rádi pomůžeme.
Exotermické krycí zásypy pro ošetření nálitků slitin kovů
Exotermické krycí zásypy Ferro a Luxotherm pro ošetření nálitků slitin železných i neželezných kovů, exotermická víka, exotablety vyrábí a dodává společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o.
Posuvné dveře a okna z kvalitních německých profilů GEALAN
Posuvné dveře a posuvná okna z kvalitních německých plastových profilů GEALAN s celoobvodovým kováním a výztuží na zakázku vyrábí společnost H - TERM s.r.o., okres Praha – západ.
Kamera pro inspekci trubek, kanálů a komínů - REMS CamSys 2 – včetně audio a video záznamu
Vysoce profesionální citlivou, samonivelační kameru REMS CamSys 2 určenou pro odbornou inspekci trubek, kanálů, komínů a jiných úzkých prostor nabízí společnost REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Vzduchotechnika, dodávka, montáž a revize klimatizace
Vzduchotechnika, klimatizační jednotky, rozvod tepla a chladu, otop budov, na dodávku, montáž a revize jednotek a elementů se specializuje ENKO KLIMA s.r.o., okres Praha-západ.
Interiérové schodiště ze dřeva hevea brasiliensis Jílové u Prahy – nízká cena, luxusní vzhled, snadná údržba
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí luxusní variantu luxusního dřevěného interiérového schodiště ze dřeva hevea brasiliensis, které se dá pořídit za nízkou cenu a nemá zvláštní nároky na údržbu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Výroba a návrh produktových obalů
Zvyšte prodej svých výrobků prostřednictvím atraktivních produktových obalů, které navrhne a vyrobí společnost KPK DISPLAYS s.r.o. z Olešnice.
Velkoobchod hovězího a vepřového masa, uzenin, e-shop
Zásobování restaurací, velkoobchod hovězího, telecího a vepřového masa, masných výrobků, uzenin, salámů, párků zajišťuje řeznictví s e-shopem Amaso CZ, s.r.o., Praha 1.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu a prasat, produkce mléka
Rostlinná a živočišná výroba, produkce kvalitních českých potravin, chov skotu a prasat, produkce mléka, pěstování obilovin, máku a hrachu zajišťuje AGRO Jesenice u Prahy a.s.
Diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR - vrtání do železobetonu
Představujeme Vám univerzální, do ruky padnoucí diamantový jádrový vrtací stroj REMS Picus SR k vrtání na sucho nebo na mokro, ručně vedený nebo s vrtacím stojanem.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Amadet – duhové byty v Jesenici u Prahy - exkluzivní byty již k prodeji!
Splňte si sen o luxusním bydlení v klidné lokalitě Jesenice u Prahy. Již nyní jsou v prodeji exklusivní duhové byty projektu Amadet, který realizuje firma Service Financial s.r.o.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Výroba krmných směsí pro hospodářská zvířata – kompletní, doplňkové i na předpis
Výrobu doplňkových, kompletních i medikovaných krmných směsí pro hospodářská zvířata nabízí společnost BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy.
Lešení Praha - půjčovna a pronájem lešení na míru včetně dopravy a montáže
Opravujete nebo přestavujete dům a sháníte půjčovnu lešení? Společnost pana Františka Nováka LEŠENÍ PRAHA nabízí pronájem lešení na míru všem objektům od rodinných domů po průmyslové celky.
Recyklace stavebních odpadů Praha západ - odvoz stavební suti za skvělé ceny!
Naše společnost nabízí příjem a recyklaci stavebních odpadů, demoličních odpadů a výkopové hlušiny.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180
Další novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o. je diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha