Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-západ
Kamenictví, výroba desek a pultů z kamene Praha - západ
Líbí se vám kámen, jakožto materiál a chtěli byste ho mít i ve svém interiéru? Využijte možnost zakázkové výroby a kamenických prací od firmy PRVNÍ KAMENIA CZ.
Bylinné balzámy Jílové u Prahy – čistě přírodní pomoc při únavě pohybového aparátu
Trápí Vás bolesti svalů a kloubů? Spolehněte se na pomoc čistě přírodních bylinných balzámů, které vyrábí divize EXAR společnosti První jílovská a.s. se sídlem v Jílové u Prahy.
Finanční poradenství s prodejem finančních produktů bank a pojišťoven, zejména hypoték
Mějte své finance pěvně v rukou s finanční společností Ing. Aleš Svoboda - Finanční poradenství ze Všenor. Pomůžeme Vám zorientovat se v oblasti financí, pojišťovnictví a investic.
Obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Praha - pro interiéry i exteriéry
Vnitřní i venkovní obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Vám na přání zhotoví kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Pronájem prostor Jílové u Prahy – 200 až 500 m2
Sháníte skladovací prostory k pronájmu v blízkosti Prahy? První jílovská a.s. nabízí možnost využití volných kapacit vlastních nevytápěných skladovacích prostor ve střeženém areálu v Jílové u Prahy.
TerraLife směsi – zlepší kvalitu půdy a omezí choroby rostlin
Pro zlepšení úrodnosti půdy a omezení problémů vzniklých opakováním osevních postupů nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy směsi TerraLife uzpůsobené konkrétním zemědělským oblastem.
Praktický lékař pro dospělé, MUDr. Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy
Preventivní a léčebnou péči, očkování, odběry krve, CRP, EKG, vyšetření a potvrzení do zaměstnání provádí praktický lékař pro dospělé MUDr. Hana Jiráková, zdravotní středisko Rudná u Prahy.
Montáž střešních oken Praha – profesionálně a se zárukou
Zvažujete pořízení a montáž střešních oken? Pak se můžete s důvěrou obrátit na spolehlivou firmu Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy, která má s montáží střešních oken bohaté zkušenosti.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Koupelny a kuchyně v mramorovém, žulovém nebo travertinovém provedení Praha
Toužíte po luxusní a nadčasové koupelně nebo kuchyni v mramorovém, žulovém či travertinovém provedení? Vaše přání Vám vyplní kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Kukuřice 2018 – informace, porovnání a výhody jednotlivých hybridů
Pro zemědělství je kukuřice velmi důležitou komoditou, proto společnost VP AGRO, spol. s r.o. se sídlem v Praze přináší mnoho cenných informací o hybridech kukuřice v katalogu 2018.
Zakázková výroba okenních parapetů Praha – propracované do nejmenšího detailu
Stavíte dům a potrpíte si na propracované detaily a kvalitní materiály? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy nabízí zakázkovou výrobu okenních parapetů.
Zpracování přírodního materiálu Praha - žula, mramor, travertin či umělý kámen
Toužíte po bytovém doplňku z přírodního nebo umělého kamene? Kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy zpracovává na zakázku materiály jako žulu, mramor či travertin.
Pronájem skladovacích prostor, skladů, hal a kanceláří, Praha a Středočeský kraj
A.ZADÁK - STAV., spol. s r.o., společnost zajišťující dlouhodobé pronájmy skladů, obchodních, kancelářských prostorů i výrobních hal. Zajistíme prostory k pronájmu v Praze i Středočeském kraji.
Pojištění zásilek Praha – kompenzace následků poškození při přepravě
Neriskujte poškození zboží při přepravě, ke kterému může v ojedinělých případech dojít. S pojištěním zásilek u společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze dostanete finanční kompenzaci.
Hliníkové konstrukce, hliníková okna, prosklené dveře, Praha - západ
Společnost Alucon Plus z Rudné u Prahy se zaměřuje na výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.
Zakázková kovovýroba se zaměřením na zpracování plechu, plechových dílů pro řídicí techniku
Společnost PDS – Servis Kovo, s.r.o. se specializací na zakázkovou výrobu plechových dílů, komponentů pro různou techniku a řídicí systémy. Zaměřujeme se na sériovou výrobu i na výrobu prototypů.
Výzkum, výroba a prodej veterinárních přípravků – léčiva, krmné směsi pro malá a hospodářská zvířata
BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s. z Jílové u Prahy se zabývá vývojem, výrobou a prodejem veterinárních přípravků, léčiv nebo krmných směsí pro malá a hospodářská zvířata.
Sanitární příčky od RVR jsou ideálním řešením společných sprch či toalet
Vlastníte wellness, bazén, posilovnu, fitko nebo jiné podobné zařízení a hledáte ideální, designově propracované a praktické řešení sprch či toalet?
Architektonická kancelář zabývající se návrhy, studiemi, autorským dozorem a urbanismem
Naše Architektonická kancelář ing. arch. Petr Lédl navrhne vše od domů, hotelů, přes administrativní budovy, občanské stavby až po urbanistické plochy. Máme bohaté zkušenosti v oboru.
Sanitární příčky vhodné k oddělení prostor Praha
Hledáte-li vhodné sanitární příčky do vašeho provozu, vyzkoušejte ty od RVR Vladimíra Rosenbauma.
Řezání závitů snadno a rychle umožní závitořezný stroj REMS Magnum
Řezání závitů ve výrobních podnicích, halách, dílnách pracujících s kovem a v průmyslu rychle a snadno zajistí závitořezný stroj REMS Magnum.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Námořní přeprava – kontejnerová přeprava i sběrná služba, rychlý a bezchybný servis
Sháníte spolehlivou a rychlou přepravu kontejnerů, nadrozměrných i menších zásilek? Kontaktujte oddělení námořní přepravy společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
LDPE a LLDPE fólie výroba, prodej obalového materiálu, Jílové u Prahy
Výroba LDPE a LLDPE fólií, strech fólií, prodej obalového materiálu, sáčků, pytlů, kartonů, bublinkové fólie Vám zajistí společnost TG scarabeus s.r.o., Jílové u Prahy.
Flyboarding - Flyboard Praha – zábava pro děti i dospělé
Máte rádi adrenalin a toužíte po neopakovatelném zážitku? Vyzkoušejte Flyboarding létání na vodě se zkušeným instruktorem přímo v Praze a nebudete litovat.