Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-západ
Výroba nábytku z malajského dubu Jílové u Prahy – cenově výhodný a odolný
Potřebujete vyrobit nábytek na míru? Truhlářství - Přemysl Škarvada z Jílové u Prahy se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku z odolného a cenově výhodného malajského dubu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Generální opravy benzínových a naftových motorů, opravy hlav
Opravy všech benzinových a dieselových motorů, broušení motorových hlav, klikových hřídelů, opravy bloku motoru a ojnice realizuje společnost Výbrusy.cz v okrese Praha – západ.
Autobusová doprava a přeprava osobními vozy na profesionální úrovni s wifi připojením
Přepravu osob pohodlnými vozy i autobusy zajišťuje společnost WHITE TRANS Aleš Havlíček z Velkých Přílep. Bezpečné cestování s wifi připojením i klimatizací.
Elektromontáže Dobřichovice - služby pro energetické společnosti, obce, developery
Společnost Elektromontáže je na trhu již od roku 1990. Po dobu své činnosti se společnost zaměřuje na služby pro energetické společnosti, developery, obce, ale i pro drobné stavebníky.
ŠP Truhlářství Jílové u Prahy - objednávka kvalitního nábytku Hevea
Výroba nábytku na míru z kvalitního a odolného tropického dřeva Hevea neboli Kaučukovníku od společnosti Přemysl Škarvada - Truhlářství Jílové u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Elektrické servopohony REGADA pro všechny typy armatur, výroba a prodej, moderní technika
Elektrické servopohony s průmyslovými elektromagnetickými ventily vyrábí společnost Regada Česká, s.r.o. v obci Ořech u Brna. Kvalitní vývoj a výroba v oblasti regulační a automatizační techniky.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Vakcíny LIVACOX proti kokcidióze kura domácího - vlastní výroba
Vakcíny pro kur domácí v chovech v klecích a na podestýlce, perorální suspenze LIVACOX proti kokcidióze vyvinula a vyrábí BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s.
Reklamní a marketingový direct mail, grafické studio, Praha
Reklamní a marketingový direct mail, návrh, tisk, kompletace, balení a rozeslání zásilek realizuje grafické studio Česká mailingová společnost, s.r.o., Praha.
Česká mailingová společnost, s.r.o. ČMS
Zubní ordinace se zaměřením na péči o chrup a ústní hygienu, estetická stomatologie i náhrady
Komplexní stomatologické služby Vám poskytne MUDr. Hana Kratochvílová, zubní lékař z obce Zlatníky – Hodkovice. V naší moderně zařízené ordinaci ošetřujeme malé i velké pacienty.
Lešení Praha pro rekonstrukce historických památek, kostelů a soch
Lešení na jakoukoliv stavbu, pro rekonstrukce památek, kostelů, věží, restaurování soch, oltářů, maleb pronajme, dodá a montuje společnost Františka Nováka, Praha.
Objednání a sjednání pohřbu, převoz zesnulého, Rudná u Prahy
Objednání a sjednání pohřbu u Vás doma, odvoz a převoz zesnulého, zajištění rakve, parte, květin, smutečního rozloučení realizuje Pohřební ústav Jiří Kapitán s.r.o., Rudná u Prahy.
Mateřská škola v Mníšku pod Brdy s řadou nadstandardních kulturních a sportovních akcí
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy, 9. května 575, okres Praha západ poskytne Vašim dětem kvalitní předškolní vzdělání v příjemně zařízeném prostředí plném herních prvků i sportovních činností.
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Pokrývačské práce, realizace střech a přístřešků, okres Praha – západ
Realizace nových střech, pergol a altánů, rekonstrukce, pokrývačské, tesařské a klempířské práce zajišťuje společnost Drahoslav Kratina - pokrývačské práce, okres Praha – západ.
Farmářské tržiště on-line, tradiční mléčné a masné produkty z farmy až k vám domů
Mléčné výrobky té nejlepší kvality Vám vyrobí společnost Farma Miller Holubice Ing. Jan Miller v Holubicích u Prahy. Výrobky z tradičních surovin a chutného plnotučného mléka od českých krav.
Střechy na klíč od návrhu po pokládku Průhonice u Prahy - bezplatná poradenská činnost
Společnost Vrňata a Žáčik se sídlem v Průhonicích u Prahy provádí a dodává střechy na klíč od prvotního návrhu až po konečnou pokládku.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Samolepicí pásky Stokvis Tapes Praha - světový zpracovatel pásek
Samolepicí pásky pro průmyslová odvětví, speciální lepící pásky v požadovaných rozměrech vyvíjí, testuje a vyrábí světový zpracovatel pásek Stokvis Tapes Praha.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Vodohospodářské stavby, výstavba komunikací, terénní úpravy
Vodohospodářské stavby, výstavba a rekonstrukce inženýrských sítí, vodovodů, kanalizací, komunikací, výkopové a bezvýkopové terénní úpravy realizuje KSK Praha-inženýrské stavby s.r.o.
Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Řezání asfaltu a pěchování zeminy Mníšek pod Brdy -  s vlastní kontejnerovou dopravou!
Širokou škálu služeb v oblasti zemních a výkopových prací včetně řezání asfaltu a pěchování zeminy zajišťuje firma Zemní práce Miroslav Slabihoudek v Mníšku pod Brdy.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Břidlicová střecha na klíč Praha
Břidlicová střecha je velmi oblíbená a populární střešní krytina, kterou si můžete u pražské firmy Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nechat zhotovit i na klíč.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Sklo pro interiéry i exteriéry, skleněné dveře, stěny, schodiště, sklenářské práce Praha
Kompletní sklenářské práce pro Váš byt i dům Vám zajistí společnost SAŠ GLASS s.r.o. SKLO INTERIÉRY INTERIÉRY z Prahy 5 Košíře. Vyrobíme skleněné dveře, zasklíme okno i sprchový kout.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Základní a mateřská škola s environmentálním a sportovním duchem i individuálním přístupem
Kvalitní vzdělání, široký výběr zájmových aktivit i individuální přístup ke každému dítěti Vám poskytne Základní škola a mateřská škola Hnízdo v Úněticích, příspěvková organizace.