Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-západ
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy, polygrafická zařízení
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy vhodné pro integraci do výrobních linek s využitím v průmyslu dodává VYDOS BOHEMIA, s.r.o.
Čištění odpadního potrubí se strojem REMS Cobra 22/32 je snadné, kvalitní a dlouhodobé
Potřebujete vyčistit odpadní potrubí skutečně kvalitně a na dlouhou dobu? Řešením je jeho vyčištění přístrojem REMS Cobra 22/32.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Zlatnictví, výroba a prodej zlatých šperků, žluté i bílé zlato
Zlatnictví, zakázková výroba originálních zlatých šperků ze žlutého, bílého a červeného zlata. Prsteny, řetízky, náušnice a soupravy zhotovuje Zlatnictví AZ - Alena Zmatlíková, okres Praha – západ.
Specializovaný autoservis vozů zn. Mercedes-Benz - Praha 6
David Schwáb-ŠAOME,Mercedes servis je kvalitní autoservis z Únětic - Praha 6, který Vám poskytne kompletní úpravy motoru auta včetně zvýšení jeho výkonu. S naším rychloservisem ušetříte čas i peníze.
Přeprava zboží do celého světa – rychlá a spolehlivá
O rychlou a včasnou přepravu Vašich zásilek do celého světa se spolehlivě postará společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Mezinárodní stěhovací služby - zajišťované rodilými japonskými mluvčími v češtině i v angličtině
Stěhujete se do ciziny či do ciziny a očekáváte profesionální servis? Společnost NIPPON EXPESS nabízí mezinárodní stěhovací služby zajišťované rodilými japonskými mluvčími také v češtině i angličtině.
Tlaková kanalizace pro rodinné domy, rekreační i průmyslové objekty
Efektivní tlaková kanalizace, systémy a technologie pro rodinné domy, chaty a chalupy, byty i průmyslové objekty vyrábí a dodává společnost REGAPLAST s.r.o.
Zpopelnění v krematoriu bez smutečního obřadu s dočasnou úschovou urny Rudná u Prahy
Pohřebního ústavu Jiří Kapitán v Rudné u Prahy nabízí na přání rodiny službu zpopelnění v krematoriu bez smutečního obřadu s dočasnou bezplatnou úschovou urny u nás.
Elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push pro účinné odvápnění potrubí a nádrží
Zavápněných trubek a nádrží bojlerů, průtokových ohřívačů nebo topných a chladicích zařízení Vás zbaví účinné elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push od společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Výstavba nových rodinných domů, stavební rekonstrukce bytů a domů
Výstavba nových rodinných domů, rychle a profesionálně, zhotovení střech, zateplení budov, fasád, montáž oken, stavební rekonstrukce bytů a domů realizuje Chitussi-6, s.r.o.
Spedice a logistika Praha – pobočky v 37 zemích celého světa
Skutečným odborníkem v oblasti spedice a logistiky je společnosti NIPPON EXPESS, která má pobočky celkem v 37 zemích celého světa včetně zastoupení v Praze.
Zakázkové kamenické práce na míru z přírodního a umělého kamene v interiéru Praha
Luxusní bytové doplňky a vybavení z přírodního nebo umělého kamene a jiné zakázkové kamenické práce spolehlivě provede firma PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. z Rudné u Prahy.
Vodoinstalační práce od schopného instalatéra, rozvody vody, montáže vodoměrů, Praha západ
Komplexní vodoinstalační služby včetně oprav či rekonstrukcí vodovodních stoupaček Vám zajistí firma Michal Husák z Kamenného Přívozu. Provádíme drobné i rozsáhlejší instalatérské úkony.
Vzduchotechnika, dodávka a montáž topení a chlazení, klimatizace
Vzduchotechnika, topení, chlazení, klimatizace, vzduchotechnické potrubí, rozvody, tepelná čerpadla, kotle a izolace dodává a montuje společnost ENKO KLIMA s.r.o.
Zakázková výroba krbů Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá výrobou krbů a zpracováním přírodního a umělého kamene. Nabízíme např: - zakázkovou výrobu krbů a krbových dílců - výrobu kuchyňských pracovních desek - výrobu koupelen včetně návrhu a realizace - zakázkovou výrobu schodišť z umělého i přírodního kamene - výrobu okenních parapetů. Dále ...
Výroba kuchyňských pracovních a umyvadlových desek, barových pultů z přírodního kamene Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou a zpracování přírodního a umělého kamene.
Servis a údržba klimatizací vozu Praha – západ – příjemná jízda i v parných dnech
Připravte svůj automobil na parné dny a navštivte Autoservis Jaroslav Kratochvíl, který sídlí na Praze západ a nabízí nejen záruční a pozáruční servis klimatizací vozů, ale i její údržbu.
Kamenné obklady na schody z umělého i přírodního kamene na zakázku Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá od roku 1990 zakázkovou výrobou schodišť z umělého i přírodního kamene.
Příprava a zajištění STK - Praha západ – bezpečná jízda bez pokut
Dodržujte termíny STK Vašeho vozu a užijte si bezpečnou jízdu bez pokut. Pokud jste z Prahy západ a okolí, pak využijte nabídky přípravy a zajištění STK od firmy Autoservis Jaroslav Kratochvíl.
Vchodové plastové dveře v různém stylu, posuvné dveře včetně zaměření, výroby a montáže
Vchodové plastové dveře na míru Vám vyrobí společnost H - TERM s.r.o. - plastová okna a dveře z Dobříče u Prahy. Postaráme se o výrobu, zajistíme dodávku a montáž oken, dveří a jiných doplňků.
ČEZ Dobřichovice - kontaktní místo pro zákazníky, smluvní partner Skupiny ČEZ
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Let u Dobřichovic provozuje kontaktní místo pro Skupin ČEZ. Společnost je jejím smluvním partnerem již od roku 2005.
Odtahová služba Praha-západ – kdykoliv a odkudkoliv
Znáte ty nepříjemné situace, kdy je Váš vůz nepojízdný z důvodu nehody či poruchy a sháníte odtahovou službu? Pokud jste na Praze západ a v okolí, pak se obraťte na Autoservis Jaroslava Kratochvíla.
Mostové jeřáby Jílové u Prahy – výroba, servis, rekonstrukce
První jílovská závod Kovo – jeřáby se sídlem v Jílové u Prahy nabízí výrobu vysoce kvalitních a spolehlivých mostových jeřábů, dále jejich servis, rekonstrukci a modernizaci.
Ochrana rostlin – herbicidy a fungicidy s jistým účinkem
Účinné herbicidy a fungicidy k ochraně napadených porostů a rostlin s jistým a dlouhodobým účinkem nabízí společnost VP AGRO, spol. s r.o. z Prahy.
Exotermické nástavce, podnálitkové podložky, krycí zásypy pro slévárenské a hutní provozy
Exotermické a izolační materiály té nejvyšší kvality či exotermická víka a filtrační nástavce výhodně seženete u prosperující společnosti H.A.KOVOCHEM spol. s.r.o. sídlící v Mníšku pod Brdy.