Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-západ
Nábytek na míru, kuchyně, skříně, stoly a postele
Zakázková výroba nábytku, vybavení rodinných domů, bytů, kuchyní, pokojů, kanceláří, školních středisek, ordinací od společnost PLAST K METAL, okres Praha – západ.
Výrobce skleněného vybavení a komponentů
Dodavatel sklářského zboží v oblasti Prahy, skleněné vybavení do domácností, bytů, firem a veřejných prostor v nejvyšší kvalitě a moderním designu od firmy SAŠ GLASS s.r.o.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Nový projekt – moderní bytový komplex u Prahy
Je Vaším snem moderní bydlení v klidné lokalitě nedaleko Prahy? Nový projekt společnosti Service Financial s.r.o. představuje luxusní bytový komplex pro komfortní a energeticky nenáročné bydlení.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Rodinná pohřební služba s tradicí – smuteční služby nonstop Praha západ
Poslední rozloučení v rukou profesionálů, smuteční obřady v Praze a okolí, zajištění veškeré administrativy a průběhu posledního rozloučení, to jsou služby Pohřebního ústavu Jiřího Kapitána.
Prodej a pokládka podlahových krytin Praha, plovoucí dřevěné podlahy, linolea, PVC, korek, koberce
Provádíme dodávky a pokládku podlahových krytin jako jsou plovoucí dřevěné nebo laminátové podlahy, PVC a vinylové podlahy, linolea, marmolea, korek a koberce.
Břidlicová střecha od profesionálů v oboru - Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o.
Rádi byste si pořídili novou střechu z břidlice a hledáte vhodnou firmu k její realizaci? Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. Praha jsou rodinnou firmou s více než dvacetiletou zkušeností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Stavební kování, zavírače, kliky, dveřní závěsy - ceny, online katalog
Nabízíme široký sortiment produktů v oblasti stavebního kování, zavírače, kliky, dveřní závěsy a další.... Zboží si můžete pohodlně vybrat v online katalogu - viz. odkaz níže. Naleznete zde i ceny nabízeného zboží. Stavební kování: - Okenní kování, posuvné a sklopné kování, paralelní posuvně sklopné kování, posuvné kování, kování na sklo, ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Bezkonkurenčně nejbezpečnější a nejlepší finanční poradenství v Praze a okolí
Hledáte účetní společnost pro vaši firmu? Jste živnostník a potřebujete pomocnou ruku s menším účetnictvím a zpracováním daní? Nevíte si rady s finanční stránkou vaší domácnosti?
Pronájem manipulační techniky Toyota a BT I Rudná u Prahy
Vybraný manipulační vozík vypůjčíme do dvou hodin po obdržení objednávky a můžete ho ten den již používat.
REMS Akku-Press 22 V ACC - novinka - super rychlé, bezpečné lisování
Elektrický nástroj REMS Akku-Press 22 V ACC, který umožňuje super rychlé a bezpečné lisování, je novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Mateřská škola Dobřichovice s velkou zahradou a herními prvky, bazén, enviromentální výchova
Mateřská škola Dobřichovice pojme až 147 dětí v šesti třídách, umístěných v jednopatrové budově. Každá třída má svůj samostatný vchod.
Přepravní a celní služby, skladování Hostivice, pravidelné exportní a importní sběrné linky
Přepravní a celní služby, skladování Hostivice, pravidelné exportní a importní sběrné linky, logistické služby, nový skladový areál o rozloze 20000sqm nabízí celní i necelní skladování.
Prodej použité techniky Toyota  -  vše je okamžitě k dispozici!
Proč právě zvolit použitý vozík? Naše použité vozíky mohou být pro vás nejlepší volbou, z finančních nebo časových důvodů.
Zakázková výroba dřevěného nábytku na míru pro moderní stylovou kancelář Praha
Zařizujete novou kancelář nebo přemýšlíte nad její rekonstrukcí? ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí zakázkovou výrobu dřevěného nábytku nejen pro moderní a stylové kanceláře.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Ordinace praktického lékaře v okrese Praha – západ
Komplexní zdravotnická péče v oboru praktického lékařství, prevence, diagnostika, léčba nemocí, doporučení k odborným lékařům a vyšetřením zajišťuje MUDr. Oldřich Luňák, Psáry.
MUDr. Oldřich Luňák, MUDr. Luňák, s.r.o.
Rekonstrukce distribučních sítí venkovních i kabelových pro NN i VN a trafostanice
Firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích nabízí rekonstrukce distribučních sítí venkovních i kabelových v hladinách NN i VN zkušenými profesionály v oboru.
Automatizované skladové systémy Toyota
Tyto systémy zahrnují automatizované přepravní vozíky, automatizované vozíky a nosiče nákladu.
Nádrže na dešťovou vodu různých velikostí
Plastové akumulační nádrže na dešťovou vodu, kterou dále využijete na závlahu či mytí. Tyto retenční jímky Vám dodá společnost REGAPLAST s.r.o.
Základní škola od 1. do 5. třídy ve vesnici Ořech na okraji Prahy
Základní vzdělaní pro děti do páté třídy, základní škola ve vesnici Ořech, kvalitní studium s profesionálním personálem, školní družina, nespočet zájmových kroužků a aktivit, rodinná atmosféra.
Moderní a elegantní garážová vrata, vchodové i interiérové dveře
Akční nabídky stavebních prvků! Garážová vrata, dveře i pohony od společnosti Hörmann za výhodnou cenu. Vysoká kvalita, široká nabídka barev i povrchů, dlouhodobá a spolehlivá funkčnost.
REMS Picus SR - železobeton za 3 min - elektrický diamantový jádrový vrtací stroj
Společnost REMS Česká republika s.r.o. nabízí pro instalace, kovovýrobu, průmysl univerzální, do ruky padnoucí diamantový jádrový vrtací stroj.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Elektromagnetické ventily, dvoj a trojcestné
Ventily řízené elektromagnetem, regulace průtoku kapalin a plynů, dvojcestné, trojcestné či modulární ventily od společnosti Regada Česká, s.r.o.
Regada Česká, s.r.o. výroba elektrické servopohony
Služby energetickým společnostem Dobřichovice – vyškolený personál, kvalitní technika
Služby energetickým společnostem se zárukou pravidelně školeného personálu a kvalitní technikou nabízí firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích.
Stařené hovězí maso Eshop - Maso vyzrálé metodou suché zrání (dry age)
Stařené hovězí maso metodou suché zrání z eshopu společnosti Amaso CZ ocení labužníci, milovníci steaků, dobrého masa i klobásek.
Specialista na samolepicí pásky, výroba na míru
Samolepící pásky pro různá průmyslová odvětví, firmy i obchod Vám na míru vyrobí specializovaná společnost Stokvis Promi s.r.o. s pobočkami po celém světe.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes