Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-západ
Projektová dokumentace elektrického zařízení, vysoké a nízké napětí, trafostanice a rozvaděče
Společnost, která Vám vyhotoví kompletní projektovou dokumentaci na elektrické zařízení v rozsahu vysokého a nízkého napětí. Projekční společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z Lety u Dobřichovic.
Široký výběr produktů pro péči o zvířata
Přípravky pro péči o hospodářská zvířata a lovnou zvěř, antiparazitika, vakcíny, vitamíny a krmné směsi dodává BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s.
Služby pro lesnickou praxi, mapování a zjišťování stavu lesa
Činnost v oblasti hospodářské úpravy lesa, tvorba plánu hospodaření v lesích, zjišťování stavu porostu a zásob, mapování zajišťuje IFER - Ústav pro výzkum lesních ekosystémů, s.r.o.
IFER - Ústav pro výzkum lesních ekosystémů, s.r.o.
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy předškolní vzdělání v moderně a funkčně vybavených učebnách
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy předškolní vzdělání v moderně a funkčně vybavených učebnách, stravování včetně pitného režimu zajištěno, výlety, dílničky, besídky, plavecký výcvik.
Oprava vozů všech evropských značek, údržba a servis aut
Kompletní servis a opravy vozů. Opravujeme vozy všech evropských značek. Svěřte své auto skutečným profesionálům, a to společnosti Mercedes servis Praha 6.
Elektrické ruční nářadí z velkoobchodu Schachermayer - on-line katalog, ceník
Elektrické ruční nářadí pro vrtání, řežání, broušení od prověřených dodavatelů najdete v on-line katalogu velkoobchodu Schachermayer.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Praha, myslivost, vědeckovýzkumné projekty
Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Praha, myslivost, vědeckovýzkumné projekty, lesní ochranná služba, zakládání a pěstování lesů, ekologie lesa, biologie a šlechtění lesních dřevin.
Stavební společnost, komplexní služby ve výstavbě a rekonstrukci budov
Výstavba domů a budov občanské vybavenosti, rekonstrukce bytů, zpracování projektu, realizace a dokončovací práce s individuálním přístupem od Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Stavební řemesla - Zeman, s.r.o.
Vzduchotechnika, klimatizační jednotky, topení, chlazení a čerpadla
Kompletní dodávka vzduchotechniky včetně veškerých rozvodů, klimatizace, topení či chlazení od firmy ENKOKLIMA s.r.o. ze Statenic.
Stínící technika, rolety, žaluzie, vrata, brány, mříže Praha, realizace, montáž a servis
Stínící technika, rolety, žaluzie, vrata, brány, mříže Praha, realizace, montáž a servis stínící techniky, záruční i pozáruční servis.
Urnové pomníčky, hroby a hrobky, ukládání uren, vysekání písma a gravírování
Kompletní opravy, rekonstrukce a výstavba nových hrobů a urnových pomníčků, zhotovení nápisů od Pohřebního Ústavu Jiří Kapitán z Rudné u Prahy.
Konstrukční a potěrové betony, stmelené kamenivo – výroba a prodej
Betonové směsi do konstrukci budov, potěry podlah, kamenivo stmelené cementem vyrábí a dodává betonárna STAVA s r.o., okres Praha – západ.
Výzkum a péče o krajinu, výzkum okrasného zahradnictví Praha, ochrana přírody, ekologie krajiny
Výzkum a péče o krajinu, výzkum okrasného zahradnictví Praha, ochrana přírody, ekologie krajiny a lesa, biomonitoring, environmentální rizika, biologická rizika.
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku, vyšetření jícnu, žaludku a dvanáctníku, vyšetření tlustého střeva, vyšetření dutiny břišní.
Euresis, s.r.o.
Truhlářství Jílové u Prahy - plníme vaše sny ze dřeva
Jsme zakázkové truhlářství s dlouholetou tradicí, sídlem nedaleko Prahy v Jílovém u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Exotermické a izolační materiály pro slévárenské a hutní provozy, nástavce pro ocelárny
Prodej vysoce kvalitních exotermických nástavců, vík, podnálitkových podložek i zásypů zajišťuje společnost H.A.KOVOCHEM spol. s r.o. z obce Mníšek pod Brdy.
REMS Hydro-Swing - Olejová hydraulická ruční ohýbačka trubek německé kvality
Ohýbání trubek bez námahy zajistí olejová hydraulická ruční ohýbačka trubek REMS Hydro-Swing. Umožňuje ohýbat mnoho druhů trubek vč. uhlíkové a nerezavějící oceli přímo na místě.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Finanční poradce okres Praha-západ, investiční poradenství, finanční analýza i plánování
Zorientovat se ve složité oblasti financí, pojišťovnictví i investic pomáhá Ing. Aleš Svoboda - Finanční poradenství se sídlem ve Všenorech v okresu Praha-západ.
Zásuvkové boxy TWIST v černé a bílé barvě pro moderní interiéry – nízká instalační hloubka
Nové zásuvkové boxy TWIST určené pro moderní interiéry od společnosti Schachermayer, spol. s r.o. vynikají velmi nízkou instalační hloubkou a jednoduchou montáží. Dostupné jsou v černé a bílé barvě.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality
Záleží Vám na kvalitě pokrmů, které podáváte ve své restauraci či doma rodině? Pokud ano, doporučuje Vám Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality!
Komplexní práce při opravě a údržbě budov, Praha
Opravy a údržbu bytových fondů, zdravotnických zařízení a mateřských školek a další stavební i malířské práce zajišťuje Stavební a malířská, s.r.o. se sídlem v Průhonicích a pobočkou v Praze 4.
Statika nosných konstrukcí, statistické posudky a projekce pro pozemní stavby, zpracování
Statikou stavebních konstrukcí i projektovou dokumentací se zabývá dynamická společnost Bohemia Creative s.r.o. sídlící v obci Kralupy nad Vltavou.
Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava balíková i nadrozměrná
Dopravní společnost O.T.E.C. CR, s.r.o. se zaměřuje na logistiku a spedici balíků, palet i nadrozměrných velkoobjemných nákladů. Zajištění importu a exportu na mezinárodním poli.
Rodinné zahradnictví, pěstování a prodej okrasných rostlin, ovocných dřevin, údržba zahrad
Pěstování květin, keřů a stromů se věnují v rodinném zahradnictví Naďa Málková - Zahradnictví Tursko u Prahy. Bohatý výběr okrasných rostlin, stromků, balkonových květin včetně příslušenství.
Dodávky plynu od ČEZ Dobřichovice - žádosti o připojení, převod, ukončení odběru
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic jsou kontaktním místem společnosti ČEZ pro dodávky plynu. Smluvním partnerem jsou již od roku 2005.