Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Pomůcky pro výcvik psa - vlastní výroba kynologických potřeb a oblečení, eshop
Jiří Čejka HST je známým výrobcem kynologických potřeb a oblečení. Vlastní výrobu pomůcek pro výcvik psa od oblečení, přes rukávy a obleky si zakoupíte jednoduše online přes náš eshop!
HST Čejka Sportovní a služební kynologie
Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně na míru - zaměření a grafický projekt ZDARMA.
Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně na míru - zaměření a grafický projekt ZDARMA, záruční a pozáruční servis od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Instalatérské práce - opravy, výměny vodovodního potrubí, stoupaček, rozvodů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kvalitní instalatérské práce, opravy a výměny vodovodního potrubí, stoupaček a rozvodů, to vše v okolí Velkého Meziříčí a Jihlavy.
K-TOP, s.r.o.
Dřevěná nebo nerezová madla na zábradlí a na zeď
Madla z nerezové oceli nebo madla z rmasivu vhodná na zábradlí nebo k ukotvení ke zdi zakoupíte na e-shopu AndělCZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Vestavný kávovar – rychlý a kvalitní servis, vč. zajištěné dopravy!
Kvalitní servis, údržbu a opravu Vašeho vestavného kávovaru vč. svozu po celé České republice zajistí společnost alacaffé, s.r.o. Kontaktujte nás!
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Stínění pergoly Terrassendach Original – stínění z akrylátové tkaniny na polykarbonátové panely
Stínění na polykarbonátové panely vaší zahradní pergoly vyrobené z kvalitní akrylátové a omyvatelné tkaniny nakupujte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.
Střešní latě, fošny, prkna –  stavební řezivo na prodej a výroba na zakázku
Společnost Wood Rakušan se zabývá řezáním fošen a střešních latí ze sušeného řeziva určeného pro truhlářskou či stavební činnost. Naleznete nás v okrese Třebíč sklad: Mladoňovice a Jemnice.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Závěsné stříšky s lištou a obloukové stříšky s hliníkovým rámem nad vchodové dveře
Široký sortiment stříšek nad vchodové dveře nakoupíte prostřednictvím e-shopu andel.cz. Najdete zde závěsné stříšky s lištou, ale také obloukové stříšky s hliníkovým rámem.
Anděl CZ, s.r.o.
Kardany - celé kardany, středové uložení, pružné unašeče – hardy spojky
Kardany pro vozidla s náhonem všech čtyř kol dodává firma AUTOLA z Třebíče Prodáváme celé kardany, středové uložení kardanů, ale i pružné unašeče, neboli hardy spojky.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Armovna - výroba výztuže do betonu pro železobetonové konstrukce
Kvalitní výztuže do betonu pro železobetonové konstrukce seženete od firmy FERRUM s.r.o. z Moravských Budějovic, který má vlastní armovnu a je schopna zajistit výrobu dle přání zákazníka.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výroba vodních sprinklerů pro nákupní centra, divadla, nemocnice, hotely včetně montáže
Výrobu a montáž vodních sprinklerů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče. Dodáváme sprinklery pro nákupní centra, hotely, divadla, nemocnice a další budovy občanské vybavenosti.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Batikovací reaktivní barvy, barvy na batikování textilu za studena
Vytvořte si jedinečná trička nebo látkové tašky s výraznými barevnými obrazci za pomocí batikovacích barev českého výrobce barvyartemiss.cz, s.r.o. Prodáváme barvy na batikování textilu za studena.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Zakázková výroba šál a čepic pro sportovní fanoušky od českého výrobce
Zakázkovou výrobou pletených výrobků se zabývá společnost PLETEX s.r.o., která pro vám zajistí čepice či šály s motivem vašeho oblíbeného sportovního klubu.
PLETEX s.r.o.
Rekonstrukce a modernizace výtahů na klíč se stavebními prácemi
Rekonstrukce a modernizace výtahů na klíč se stavebními prácemi, vytahy zajišťující bezpečnost nabízí společnost TREBILIFT, s.r.o. na Vysočině.
TREBILIFT, s.r.o.
Vchodové pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo kvalitního dutinkového polykarbonátu
Pultové vchodové přístřešky z odolných materiálů prodává firma ANDĚLCZ. Nakoupíte u nás pultové stříšky z bezpečnostního skla nebo dutinkového polykarbonátu.
Anděl CZ, s.r.o.
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Nerezová zábradlí na francouzská okna s různými druhy výplní
Moderní a designová nerezová zábradlí pro francouzská okna s různými druhy výplní podle vlastního výběru zakoupíte na e-shopu společnosti Anděl CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Osobní výtahy - rekonstrukce osobních výtahů nebo jejich modernizace
Společnost TREBILIFT, s.r.o. se zaměřuje nejen na výrobu a montáž nových výtahů, ale také jejich rekonstrukci. Své služby poskytuje po jižní Moravě i po jižní Čechách.
TREBILIFT, s.r.o.
Opakovaně použitelné průhledné plastové šablony pro malování na textil, dřevo a zeď – nákup přes e-shop
Díky plastovým průhledným a opakovaně použitelným šablonám bude malování hračka. Na e-shopu barvyartemiss nakoupíte plastové šablony různých motivů a velikostí pro malování na textil, dřevo a zeď.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Gumová venkovní čistící rohož před vstup do budovy - prodej, e-shop
Venkovní gumovou čistící rohož na hrubé nečistoty, které lze umístit před vchody do budov, dodává firma ANDĚL CZ. Možnost zakoupení gumových rohoží přes e-shop.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba, prodej pletených čepic na zakázku, originální čepice, šály, rukavice
Výrobu a prodej originálních pletených dámských, pánských a dětských čepic na zakázku zajišťuje specialista v oboru firma PLETEX s.r.o. Kvalitní výrobky za skvělou cenu!
PLETEX s.r.o.