Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Tiskárna Canon PIXMA G5040 – profesionální kancelářská technika nejen pro copycentra
Na prodej profesionální kancelářské a kopírovací techniky nejen pro copycentra jako je například tiskárna Canon PIXMA G5040 se zaměřuje společnost Kapucín - Repro, s.r.o. z Třebíče.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Výroba pergol a altánů – profesionální tesařské práce přesně podle představ zákazníků
Na zakázkovou výrobu pergol a altánů a profesionální tesařské práce na míru přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost Tesařství Makáto působící v Moravských Budějovicích a Třebíči.
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Informační  a komunikační technologie – ICT pro firmy, školy, úřady i jednotlivce
Instalaci, správu i servis informačních a komunikačních technologií ve firmách, školách nebo na úřadech svěřte do rukou společnosti Kapucín – Repro, s.r.o. Z Třebíče.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Vývojové a výzkumné centrum textilní a oděvní výroby, montáže konektorů a průmyslových dílů a součástek – možnost pronájmu externí
Firma DISTING s.r.o. z Dukovan provozuje vývojové a výzkumné centrum, kde jsou k dispozici speciální stroje nejen vývoj prototypů v textilní výrobě. Centrum pronajímáme i externím firmám.
DISTING s.r.o.
Montáž plynových a elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva
Dodávku a montáž různých typů kotlů zajistí firma K-top. Instalujeme plynové a elektrické kotle a kotle na tuhá paliva značek DAKON, THERM, PROTHERM, VIADRUS a další výrobky předních výrobců kotlů.
K-TOP, s.r.o.
Kávovary NIVONA pro přípravu kvalitní kávy, espressa i cappuccina - e-shop s dopravou zdarma
Připravte si doma i v kanceláři kávu jako skutečný barista a vychutnejte si lahodnou chuť espressa i cappuccina. Zaměřte se na kvalitní kávovary NIVONA z e-shopu alacaffé.cz s dopravou zdarma.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Výměna starého plynového kotle za nový uspoří až 30% plynu včetně rychlejšího vytápění
Neodkládejte výměnu starého kotle za nový. Nejenže bude vytápění rychlejší, ale uspoří vám až 30% plynu! Pokud hledáte specialisty v oblasti plynových kotlů v Třebíči, pak volejte firmu Petr Strnad.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Realizace strojoven stabilního hasícího zařízení včetně elektrozařízení
Strojovny stabilního hasícího zařízení SHZ včetně elektrozařízení dodává na celém území Vysočiny firma P.J. - MONT, spol. s r.o.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Vchodové stříšky na zastřešení vchodů, balkónů, výloh – prodej přes e-shop
Oválné vchodové stříšky z polykarbonátu německé výroby opatřené rámem z nerezi s různou šířkou pro zastřešení vchodů, balkonů nebo výloh zakoupíte prostřednictvím e-shopu ANDĚLCZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Drobné vánoční dárky z včelího vosku, voskové svíčky s vánočním motivem
Drobné a voňavé vánoční dárky z včelího vosku objednávejte na e-shopu firmy Meduška. Obdarujete své blízké originálními dárkovými svíčkami nebo voskovými svíčkami s vánočním motivem.
Meduška Medové dárky
Pilařská výroba, pořez kulatiny – řezivo pro truhlářskou a stavební činnost
Pilařskou výrobou a pořezem kulatiny se v okolí Jemnice a Dačic zabývá společnost Wood Rakušan. Dodáváme kvalitní řezivo vhodné pro truhlářskou i stavební činnost.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Obdarujte své blízké originálním dárkem - krásným balením lahodné medoviny
Meduška má na svém eshopu velmi ceněnou medovinu. Ve složení nejsou žádná barviva, konzervační látky ani příchutě. Pro uchování důležitých látek z medu je vyráběná za studena. Navštivte náš eshop.
Meduška Medové dárky
Dodávky speciálních ochranných oděvů pro ČEZ – vývoj a inovace oděvů pro kontrolované pásmo
Pro bezpečí i komfort pracovníků dodává firma DISTING z Dukovan speciální ochranné oděvy pro ČEZ. Zabýváme se vývojem a inovacemi oděvů pro primární okruh – tzv. kontrolované pásmo.
DISTING s.r.o.
Náhradní díly kávovarů renomovaných značek - rychlé doručení!
Sháníte-li náhradní díly kávovarů značky Delonghi, NIVONA, LAMANTI, SAECO a dalších renomovaných značek, obraťte se na společnost alacaffé. Na eshopu nabízí k prodeji náhradní díly a příslušenství.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Dělička na brambory – krájení brambor na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou krájení 16  tisíc brambor za hodinu
Dělička na brambory DMA-60 – přístroj, který umí nakrájet brambory na 2,4 nebo 6 dílů s kapacitou pracování 16 tisíc kusů brambor za hodinu.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zakázková výroba pozinkovaných pororoštů a schodišťových roštů
Výrobou pozinkovaných pororoštů na zakázku v atypických i klasických rozměrech se zabývá firma FERRUM. Zhotovíme i schodišťové rošty.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Přístřešky nad vchody – ochrana před nepříznivým počasím
Široký výběr přístřešků nad vchody, které vás ochrání před nepříznivým počasím, najdete na e-shopu společnosti Andělcz. Přístřešky z odolných materiálů v moderním reprezentativním designu.
Anděl CZ, s.r.o.
Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Kávovary pákové, profi, pro firmy, domácí pro dokonale chutný šálek kávy - e-shop
Hledáte kvalitní a spolehlivý e-shop, ve kterém si vyberete ty nejlepší modely kávovarů? Zabrouzdejte na alacaffe.cz a vyberte si kávovary pákové, profi, domácí i pro firmy.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Kopírky se záručním a rychlým pozáručním servisem k prodeji
Pokud potřebujete pořídit spolehlivou kopírku proslulých značek Ricoh, Kyocera, Brother, naše pobočky společnosti Kapucín - Repro, s.r.o. najdete v Třebíči a v obci Velká Bíteš.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Měděné, ocelové brzdové trubky - výroba na počkání
Brzdové trubky na počkání Vám zhotoví v prodejně firmy AUTOLA v Třebíči. Naskladněny máme měděné i ocelové trubky.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Pronájem školících prostor prostor vybavených multimediální technikou ve školícím středisku
Školící středisko firmy DISTING s.r.o. v Dukovanech nedaleko Třebíče pronajímá externím firmám klimatizované školící místnosti vybavené veškerou potřebnou multimediální technikou.
DISTING s.r.o.
Zakázková výroba, montáž kychyně, kuchyňské linky na míru, realizace, 3D návrh Třebíč
Zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, 3D návrh, zaměření a velký výběr dvířek nabízí firma Truhlářství Jiří Kafka v oblasti Třebíče a okolí. Nyní akce dřez zdarma!
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Originální dárkové, luxusní lité a čajové svíčky z pravého včelího vosku
Originální svíčky z pravého a čistého včelího vosku, které provoní každý interiér opojnou medovou vůní, prodává e-shop meduska.cz. Nakupujte dárkové, stačené, lité nebo čajové svíčky právě u nás.
Meduška Medové dárky
Oprava kávovarů čištěním a odvápněním rychle a snadno
Jsme společnost alacaffé, s.r.o. a provádíme servis známých značek De'Longhi, Bosch, Siemens, Lamanti, Philips. Díky naši svozové službě zajistíme servis po celé ČR.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů