Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály
Pletené zimní doplňky, které Vás ochrání v zimních měsících před mrazivým počasím, nakoupíte na e-shopu firmy Pletex. Prodáváme dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály.
PLETEX s.r.o.
Architektonické návrhy veřejných zakázek – stavby, rekonstrukce a 3D modely
Společnost DISprojekt,s.r.o. z Třebíče, složená z projektantů a architektů, zpracuje územní studii, návrh a 3D model pro samotnou stavbu či rekonstrukci bytových, kulturních domů nebo florbalové haly.
DISprojekt, s.r.o.
Autoservis, pneuservis - přezutí pneu i drobné opravy a servis na počkání
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče také provozuje kvalitní autoservis a pneuservis, ve kterém zajistí přezutí pneu i drobné opravy a servis osobních automobilů na počkání.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Servis kotlů značek THERMONA, IMMERGAS, COSMOGAS a dalších – práce prováděná specialisty
Na servis kotlů značek THERMONA, IMMERGAS, COSMOGAS, HYDROTHERM, VIADRUS, DAKON a BAXI a související služby se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Aditiva, maziva, oleje a kapaliny – brzdové, motorové, chladící, převodové a další za nejlepší ceny
Bohatý sortiment aditiv, maziv, olejů a kapalin, jako jsou brzdové, motorové, hydraulické chladící, převodové a mnoho dalších za nejlepší ceny, má na svém e-shopu společnost AUTOLA, s.r.o.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Posuvná krmná čela stájových boxů pro hříbárny a jízdárny
Posuvná krmná čela a posuvná čela stájových boxů dodává firma EQUICOV. Na zakázku zhotovíme posuvná krmná čela pro jízdárny, hříbárny a další stáje.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Sériové velkokapacitní stříhání netkaných textilií a tkanin na stříhárně Cutter Bullmer
Sériové velkokapacitní stříhání na zakázku zajišťuje firma DISTING s.r.o. Z Dukovan. Na velkokapacitní stříhárně Cutter Bullmer stříháme tkaniny a netkané textilie - materiály dodané zákazníkem.
DISTING s.r.o.
Přikládací a topné štíty a dvířka, uhláky, popelník – kompletní příslušenství nejen pro kamna na nožkách
Na výrobu a prodej přikládacích, topných štítů, dvířek, uhláků, popelníků a dalšího příslušenství nejen pro kamna na nožkách se zaměřují profesionálové ze společnosti Zikmund & Havelka.
Zikmund & Havelka Výroba kování na kachlová kamna
Efektivní plnění a uzavírání produktů – moderní a kvalitní plničky, víčkovačky a detektory vakua
Na dodávku a prodej moderních a kvalitních plniček, víčkovaček a detektorů vakua, které slouží k plnění a uzavírání produktů se zaměřuje společnost SKANEKO – odborník na zpracování potravin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Kování na kuchyňská kachlová kamna a pečící trouby – s mosaznými, porcelánovými nebo duralovými úchyty
Na výrobu a dodávku kování na kuchyňská kachlová kamna a pečící trouby v různých provedeních s mosaznými, porcelánovými nebo duralovými úchyty se zaměřuje společnost Zikmund & Havelka.
Zikmund & Havelka Výroba kování na kachlová kamna
Zpracování návrhů, povrchová úprava i montáž – kompletní zakázková výroba zámečnických výrobků
Na zpracování návrhů, povrchovou úpravu i montáž týkající se zakázkové i sériové výroby zámečnických výrobků se nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny zaměřuje společnost Zámečnictví Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Sušičky a sušící pásy na ovoce a zeleninu – zkušený dodavatel strojů a zařízení pro zpracování potravin
Na prodej a dodávku sušiček a sušících pásů na ovoce a zeleninu se zaměřuje zkušený dodavatel strojů a zařízení pro zpracování potravin a potravinářský průmysl – společnost SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Čelní, boční autosklo pro Vaše osobní i nákladní vozy na našem eshopu
Pokud hledáte kvalitní a cenově dostupné autoskla pro Váš vůz, pak je firma AUTOLA tou pravou volbou. Zabýváme se prodejem čelních a bočních skel pro osobní i nákladní vozy všech značek.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Architektonické návrhy veřejných zakázek – stavby, rekonstrukce a 3D modely
Společnost DISprojekt,s.r.o. z Třebíče, složená z projektantů a architektů, zpracuje územní studii, návrh a 3D model pro samotnou stavbu či rekonstrukci bytových, kulturních domů nebo florbalové haly.
DISprojekt, s.r.o.
CNC plazma a laser – kompletní služby přesného řezání plechů a zpracování materiálů
Na kompletní služby přesného řezání plechů a zpracování materiálů pomocí moderních technologií jako je CNC plazma a laser se v oblasti Vysočiny a Třebíče zaměřuje společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Elektroinstalace, výroba rozvaděče pro napájení požárních čerpadel
Zkušení pracovníci z firmy P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče Vám zajistí elektroinstalaci Diesel a elektrických požárních čerpadel - zakázky provádíme nejen na Vysočině, ale v rámci celé ČR.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Kompletní kamenosochařské a kamenické práce – profesionální služby za bezkonkureční ceny
Na zpracování přírodního kamene pro různé účely a komplexní kamenosochařské a kamenické práce za bezkonkurenční ceny se v okolí Moravských Budějovic a Třebíče zaměřuje Kamenosochařství Boček a syn.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Prodej na míru vyrobených vozíků na sedla, výstroj nebo vozíky na krmivo a stelivo do stájí
Vozíky na sedla, drezurní, parkurovou nebo westernovou výstroj a také vozíky na krmivo nebo stelivo do stájí prodává firma EQUICOV.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Lůžkové výtahy pro nemocnice i domovy důchodců, zvýší komfort i bezpečí
Lůžkové výtahy uspokojí požadavky, které poskytnou větší komfort pro zaměstnance i klienty v nemocnicích a v domovech pro seniory.
TREBILIFT, s.r.o.
Pronájem profesionálních multifunkčních kopírovacích strojů a tiskáren
Ušetřete náklady díky pronájmu profesionálních multifunkčních kopírovacích strojů a tiskáren do Vaší kanceláře nebo kopírovacího centra od Třebíčské společnosti Kapucín-Repro.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Kovošrot, výkup železných a barevných kovů Vysočina
Výkup železných a barevných kovů v okolí Moravských Budějovic, Třebíči a Velkého Meziříčí pro Vás zajistí společnost FERRUM s.r.o., která kromě jiných činností provozuje kovošrot.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Montáž tepelného čerpadla pro firmy i rodinné domy včetně zpracování projektu
Optimální systém topení tepelným čerpadlem pro rodinné domy i firmy v Třebíči navrhne a zrealizuje firma K-TOP, s.r.o. Zajistíme montáž tepelného čerpadla včetně zpracování projektu.
K-TOP, s.r.o.
Laboratorní mixér pro tekuté pochutiny - vyzkoušejte si sami, návštěva zástupce firmy u Vás
Vyzkoušejte laboratorní mixér MyMix a obraťte se na společnost SKANEKO z Třebíče. Zapůjčení vysoce kvalitního stroje pro vyzkoušení Vaší majonézy, dresingů, kečupu, marmelád a dalších pochutin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Šicí dílna – široké spektrum šicích strojů pro textilní a oděvní výrobu
Firma DISTING s.r.o. z Dukovan má k dispozici šicí dílnu se širokým spektrem šicích strojů a zařízení pro oděvní výrobu i šití neoděvních textilií.
DISTING s.r.o.