Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Topenářské práce, topenáři – návrhy optimálního řešení, montáž, demontáž
Bohaté a dlouhodobé zkušenosti s topenářskými pracemi má společnost K-TOP, s.r.o. Naši topenáři působí v Třebíči a jeho okolí a pracují pouze s kvalitními, ověřenými materiály.
K-TOP, s.r.o.
Lyofilizátory PIGO – stroje na vakuové vymrazování potravin
Stroje na vakuové vymrazování potravin, které zachovají barvu, chuť i živiny potravin, dodává firma SKANEKO z Třebíče. Prodáváme kvalitní lyofilizátory značky PIGO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Výroba obuvi pro zdravotnictví a osoby ve zdravotnických zařízeních
Dámskou a pánskou obuv vhodnou pro zaměstnance a osoby pohybující se ve zdravotnických zařízeních vyrábí společnost TIPABOTY s.r.o. z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Prodej a výroba originálních a cenově dostupných pletených výrobků
Prodej a výroba originálních a cenově dostupných pletených výrobků jako jsou čepice, rukavice a šály nabízí firma PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Neonové, metalické a klasické sady barev na světlý a tmavý textil, barvy svítící ve tmě, speciální barvy na hedvábí
Neonové, metalické a klasické sady barev na světlý nebo tmavý textil textil, speciální barvy svítící ve tmě nebo hedvábí pro tvorbu zajímavých barevných aplikací vyrábí česká firma barvyartemiss.cz.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Spedice – mezinárodní kamionová přeprava zboží po celé Evropě
Spedici a spediční služby na vysoké úrovni, včetně mezinárodní přepravy zboží s certifikátem systému managementu kvality, poskytuje dopravní společnost SPEDQUICK.
Vyvýšený záhon z lakovaných pozinkovaných profilů – snadná montáž, estetický vzhled
Ideálním řešením pro zahrádkáře trpící bolestmi zad je pěstování plodin ve vyvýšených záhonech. Vyvýšení, snadno smontovatelné záhony z pozinkovaných profilů objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Prodej stavebnin, stavebního nářadí, techniky a stavebních materiálů
Široký sortiment zboží pro Vaše stavební projekty, jako jsou tvárnice, obklady, nářadí a technika, najdete v obchodním domě Haus Spezi v Třebíči.
Zpracování a prodej dřeva Moravské Budějovice – kvalitní služby pro širokou veřejnost
Pokud se chystáte k výstavbě pergoly a nevíte jaké stavební řezivo je na tento projekt potřeba zastavte se na pile v Moravských Budějovicích, kde vám rádi poradí a řezivo rovnou připraví.
Nákladní autodoprava, kamionová přeprava se zaměřením na Německo
Nákladní autodopravu, kamionovou přepravu se zaměřením na Německo zajišťuje přepravní společnost SPEDQUICK Třebíč, spol. s r.o.
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Montáž průmyslových, zemědělských a sportovních hal na klíč
Kompletní výstavbu montovaných ocelových hal zajistí firma UNIVARS. Montujeme průmyslové, zemědělské, sportovní haly a další typy montovaných hal pro různé využití.
UNIVARS, s.r.o.
Leptací pasta na sklo pro vytvoření efektu pískování na skleněných předmětech
Pastu na leptání skla, která na skleněných předmětech vytvoří efekt podobný pískování skla, objednávejte na e-shopu českého výrobce potřeb pro kreativní tvorbu barvyartemiss.cz, s.r.o.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, okres Třebíč, montáž plynových, kondenzačních a elektrických kotlů
Pan Miroslav Herynek nabízí veškeré instalatérské práce v oborech voda, topení a plyn v okrese Třebíč. Zabývám se především montáží plynových, kondenzačních a elektrických kotlů.
Svářečské práce – svařování hliníkových, ocelových, nerezových konstrukcí a dílů
Svářečské práce svařování na zakázku zajišťuje na Vysočině firma  DOLMONT ENERGO, s.r.o. z Třebíče. Svařujeme hliníkové, ocelové a nerezové konstrukce a díly.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Obec Ocmanice okres Třebíč – venkovské sídlo na pravém břehu řeky Oslavy
Představujeme vám obec Ocmanice, která se nachází v okrese Třebíč a náleží k ní osady Stružský Mlýn a Placký Dvůr. V současné době zde žije 330 obyvatel.
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba nealkoholických nápojů a limonád v PET lahvích 0,5 L
Výrobou nealkoholických nápojů a limonád se zabývá firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči. Používáme praktické balení v PET lahvích o objemu 0,5l nebo 2l.
Přesný obsah tuku v mase, případně i bílkovin a dalších látek zjistí analyzátory obsahu tuku
Dodávku analyzátorů obsahu tuku a dalších špičkových potravinářských strojů včetně náhradních dílů zajistí společnost SKANEKO, která působí po celé České a Slovenské republice.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Zakázková výroba ocelových konstrukcí průmyslových hal
Ocelové konstrukce průmyslových hal podle projektové dokumentace na zakázku vyrábí v okolí Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS s.r.o
UNIVARS, s.r.o.
Dětská tunelová rouška chlapecká, dívčí  - e-shop
Dětské tunelové roušky v barevném provedení a motivy pro chlapce i dívky vyrábí firma PLETEX s.r.o. z Třebíče. Dětské tunelové roušky zakoupíte na našem e-shopu.
PLETEX s.r.o.
Zdravotní antistatická obuv, se kterou eleminujete elektrický výboj
S antistatickou obuví od společnosti TIPABOTY s.r.o. Třebíč, která disponuje ortopedickými vlastnostmi,ale i eliminuje elektrický výboj, bude vaše práce maximálně bezpečná a pohodlná.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Dodávková autodoprava - vnitrostátní, mezinárodní
O dodávkovou autodopravu se postará firma SpedQuick z Třebíče. Zajistíme vnitrostátní i mezinárodní přepravu plachtovými i skříňovými dodávkami.
Luxusní nábytek vyráběný na zakázku - interiéry hotelů, penzionů, restaurací, kanceláří
Interiéry na míru pro hotely, restaurace, kavárny penziony i kanceláře realizuje firma Tradicional. Naše řemeslná dílna vyrábí luxusní čalouněný nábytek na míru.