Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Třebíč
Digitální konstrukce střihů a technická příprava výroby TPV – nízkoodpadový systém
Pomocí speciálních software pro oděvní průmysl vytváří firma DISTING s.r.o. Digitální konstrukce střihů na míru. V rámci TPV vytváříme ekonomicky i technicky účelná řešení s nízkoodpadovým systémem.
DISTING s.r.o.
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Velikostní třídička PIGO PG 062 na třídění drobného ovoce a zeleniny
Velikostní třídička PIGO PG 062, je vynikající pomocník pro třídění drobného ovoce a zeleniny. Třídička disponuje i dopravníky pro transport produktu k dalšímu zpracování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zakázková výroba a montáž plotů, bran a garážových nebo průmyslových vrat
Posuvné, sekční, rolovací nebo dvoukřídlá garážová vrata a také oplocení nebo vstupní brány pro rodinné domy i firemní objekty na zakázku vyrábí a instaluje firma Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Jaký kávovar vybrat do kanceláře – poradenství a bohatý výběr různých značek
Bohatý výběr kávovarů do kanceláří, odborné poradenství a prodej včetně dodání příslušenství a lahodných káv zajišťuje společnost alacaffé, s.r.o. v oblastech Vysočiny a Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Vazba dokumentů – bakalářské, diplomové, seminární, maturitní práce, možnost expresního zhotovení vazby
Copycentrum Kapucín – Repro v Třebíči zajišťuje tisk a vazbu dokumentů, jako jsou maturitní, seminární, diplomové a bakalářské práce. Naši zákazníci mohou využít i službu expresní vazby do 3 hodin.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Zakázková výroba textilních neoděvních FME produktů -  kryty, plachty, obaly, pytle, vaky, tašky a další
Disting s.r.o. na zakázku vyrábí FME produkty zamezující vniknutí cizího předmětu, jako jsou kryty, plachty, obaly, pytle a vaky nebo tašky , které nachází uplatnění v různých oborech.
DISTING s.r.o.
Výkup železných a barevných kovů, kovošrot, výkup za výhodné ceny
Výkup železných a barevných kovů - železo, mosaz, ocel, měď, ocel, elektrokabely, kovošrot Vám za velice výhodné ceny odkoupí firma FERRUM s.r.o., s provozem v Třebíči.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kompletní realizace kuchyňských linek na míru - kvalitní truhlářská práce
Kompletní realizaci kuchyňských linek od zaměření až po montáž a následný servis zajišťuje Truhlářství Kafka v Třebíči, Jaroměřicích nad Rokytnou. Můžete se spolehnout na kvalitní truhlářskou práci.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Volnočasové oblečení – dětské tepláky, mikiny, teplákové soupravy, čepice
Volnočasové oděvy pro děti, jako jsou tepláky, mikiny, teplákové soupravy nebo čepice vyrábí firma DISTING s.r.o. z Dukovan. Šijeme také dámské mikiny, sukně a šaty.
DISTING s.r.o.
Odpeckovačka PIGO pro odpeckování višní, třešní, švestek, meruněk a dalšího peckovitého ovoce
Perfektního odpeckování višní, třešní, švestek a dalšího peckovitého ovoce dosáhnete díky vysoce výkonné odpeckovačky značky PIGO. Odpeckovačku PG103 zakoupíte u firmy SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Jak vybrat domácí kávovar - připravte si lahodnou kávu i doma, poradíme Vám s výběrem
Vychutnejte si výbornou kávu i doma! Nevíte jak vybrat domácí kávovar? V našem eshopu máme kvalitní pákové nebo automatické kávovary s jejímž výběrem Vám rádi poradíme.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Výkup kovů a odpadů, kovošrot – bezplatný odvoz či kontejner
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče provozuje kovošrot a provádí likvidaci aut. Vykupujeme kovy jako je železo, hliník, měď, mosaz, ale i kabely, autobaterie nebo katalyzátory. Zdarma kontejner.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výrobce certifikovaných osobních ochranných  pracovních prostředků na míru
Společnost DISTING s.r.o. je výrobcem a dodavatelem osobních ochranných pracovních prostředků, které chrání zaměstnance před riziky v práci. Certifikované OOPP jsou certifikovány dle platných norem.
DISTING s.r.o.
Autodoprava – přeprava valníkem, auto s vlekem do 4,5 tun
Přepravu nákladu valníkem s plachtou nebo autem s vlekem zajišťuje v okolí Hrotovic a Třebíče autodoprava Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Medové marinády a zálivky vhodné ke grilovaným pokrmům, steakům a nakládání masa
Originální medové zálivky a marinády s různými příchutěmi vhodné ke grilovaným pokrmům a steakům, ale také k nakládání masa určeného ke grilování pořídíte na e-shopu meduska.cz
Meduška Medové dárky
Instalace rozvodů požární vody včetně dodávky hydrantů a hasících přístrojů
O realizaci rozvodů požární vody podle platných požárních předpisů se postará firma k-TOP z Třebíče. Zajistíme kompletní dodávku včetně hydrantů i hasících přístrojů
K-TOP, s.r.o.
Dřevěné nábytkové nohy kulaté, hranaté různých velikostí, e-shop
Dřevěné nábytkové nohy s výškou od 100 do 500 mm v kulatém nebo hranatém provedení z různých typů dřevin zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku, dřevěné a palubkové obklady, pergoly, altány od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Solární systémy - solární kolektory pro ohřev vody v domácnosti nebo přitápění
Třebíčská firmy K-TOP s.r.o. poskytuje kromě vodoinstalačnícch a topenářských služeb i solární systémy, u kterých zajistí kompletní servis od vhodného výběru až po montáž a spuštění.
K-TOP, s.r.o.
Nerezové a dřevěné šprušle na zábradlí či výplň zábradlí
Široký sortiment šprušlí z různých druhů dřevin a nerezové šprušle určených na výplň zábradlí u schodišť naleznete na e-shopu Andělcz.
Anděl CZ, s.r.o.
Produkty vyrobené z medu Mikulovice, dárková balení medů a produktů, svíčky z včelího vosku
Nabízíme medové produkty jako drobné dárky vhodné pro jakoukoliv příležitost a prakticky pro kohokoliv, ideální k vánocům, valentýnu, svatbě, výročí, velikonocům, ke dni matek.
Meduška Medové dárky
Výroba a montáž strojoven SHZ na klíč včetně elektronické požární signalizace
Výrobu a montáž strojoven SHZ na klíč zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Dodáváme SHZ včetně připojení na elektrickou požární signalizaci.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Kvalitní lisované i svařované ocelové podlahové rošty s protiskluzovou úpravou
Výrobce kvalitních lisovaných i svařovaných ocelových podlahových roštů s protiskluzovou úpravou je společnost FERRUM s.r.o. působící v okrese Třebíč na Vysočině.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Čerstvě pražená zrnková káva Golden Coffee – směs 4 druhů káv ze Střední Ameriky a Indie
Čerstvě praženou zrnkovou kávu vlastní značky Golden Coffee ze směsi Arabiky a Robusty se speciální chutí má ve svém bohatém sortimentu společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů