Aktuální microsite

Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Flexibilní polyuretanové hadice vyztužené ocelovým drátem, PVC spirálou
Firma DLplast, s.r.o. Holešov je předním výrobcem a dodavatelem flexibilních průmyslových hadic v ČR. Vyrábí různé typy polyuretanových hadic vyztužených ocelovým drátem a PVC spirálou.
DLplast, s.r.o. Výrobce flexibilních průmyslových hadic
Moderní CNC technologie - strojírenská výroba od jednoduchých čepů až po složité díly s vysokou přesností
Strojírenskou výrobu za pomocí moderních CNC technologií realizuje firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o. Vyrábíme různé typy dílů od jednoduchých čepů až po složité díly s vysokým stupněm přesnosti.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Kvalitní repasované stolní počítače a notebooky - prodej a dodávka
Pořiďte si kvalitní repasovaný stolní počítač nebo notebook, firma FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci vám pomůže s výběrem. Repasované počítače dodáme také pro zákazníky z Brna nebo Prostějova.
FBT - Bräuer Tomáš
Docházkový systém INFOS pro rychlé a přehledné zpracování docházky zaměstnanců
COMINFO, a.s. Zlín je dodavatelem docházkového systému INFOS, který je vhodný pro menší i velké společnosti. SW slouží pro rychlé a přehledné zpracování docházky zaměstnanců.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Kontrola tlaku v pneumatikách systémem TPMS  - opravy, výměny a programování ventilů se snímačem tlaku v pneumatikách
Kontrolu tlaku v pneumatikách pomocí systému TPMS provádí v okolí Znojma Servis Znojmo. Zajistíme opravy, výměny, kódování a programování ventilů se snímačem tlaku v pneumatikách.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Barokní prsteny – originální a stylové šperky inspirované obdobím baroka
Na prodej barokních prstenů inspirovaných obdobím baroka a dalších originálních a stylových šperků s masivními dekoracemi se zaměřuje společnost Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma.
Lem trávníku, mřížovina pro popínavé rostliny a další – bohatý výběr zahradních dekorací
Bohatý výběr zahradních dekorací, jako je například lem trávníku nebo mřížovina pro popínavé rostliny má ve svém širokém portfoliu společnost Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Zpracování a prodej kovošrotu – litinový a vsázky schopný kovový odpad, ocelové a litinové třísky
Zpracováním, prodejem i výkupem kovošrotu se zabývají odborníci ze společnosti Centromat s.r.o. v Havířově, která je dobře dostupná i pro zákazníky z okolí Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Řezání betonu a zemní a bourací práce – profesionální činnost prováděná s tou nejvyšší precizností
Na zemní a bourací práce, řezaní betonu a další profesionální služby v oblasti stavebnictví se specializují odborníci ze společnosti ATLANTA, a.s. působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Prodej vzdušnicových a plnopryžových (SE) pneumatik Yokohama – vysoká kvalita za rozumnou cenu
Na prodej vzdušnicových a plnopryžových (SE) pneumatik japonské značky Yokohama pro vysokozdvižné vozíky (VZV) se zaměřuje společnost VZV DESTA SERVIS působící v oblasti Olomouce.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Dřevěné obaly - palety, bedny ze dřeva s víkem, s kartonem, z OSB desek i z překližky
Pokud chcete přepravit či skladovat své zboží v praktických obalech ze dřeva, firma Dřevoobaly Iveli Kroměříž dodá širokou škálu produktů - palety, dřevěné bedny s víkem, s kartonem, z OSB, překližky.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Pasport budovy, informační model stavby - BIM, zpracování dat v digitální podobě
Kompletní zpracování stavitelských dat v digitální podobě provádí firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na informační modely staveb a pasporty budov (BIM) pro podnikatelské subjekty.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Obnovitelné zdroje, fotovoltaické systémy, energie, energetické technologie, inženýrská činnost, projektová dokumentace
TECHNOENERGY s.r.o. se zaměřuje na inženýrské služby v energetice, včetně projektování, realizace a dozoru nad obnovitelnými zdroji energie a klasickými energetickými systémy.
TECHNOENERGY s.r.o.
Opravy střech bez nutnosti demontáže původní krytiny
Objevte, jak ADAPO projekt s.r.o. přináší revoluční metodu oprav střech bez nutnosti demontáže. Ušetřete čas a peníze díky moderním materiálům jako TRIARM MINERAL DESIGN a získejte záruku až 10 let.
ADAPO projekt s.r.o.
Svislé a vodorovné dopravní značení, značky
Potřebujete-li realizovat nové dopravní značení nebo značky, pak je společnost Dopravní značení Svoboda, Olomouc pro vás ta pravá volba - poskytuje kvalitní služby rychle a spolehlivě.
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Krby a krbová kamna Jotul, Nordica, Aduro, Wanders a dalších značek – prodej a instalace
Krby a krbová kamna značek Jotul, Nordica, Heta, Hede, Aduro, Wanders a další prodávají a instalují specialisté společnosti Kominictví Marek Švécar působící nejen v Cakově a Olomouci.
Kominictví Marek Švécar
Prodej textilních rohoží, výroba vstupních rohoží na zakázku, rohožky na míru
Výrobce, prodejce textilních rohoží, vstupní rohože na zakázku, výroba rohožek na míru, čistících zón, rohože z hliníku, pryže od firmy DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Výroba a prodej kvalitního a značkového bílého nebo červeného moravského vína
Kvalitní a značková moravská vína z vlastní produkce zakoupíte ve Vinařství Kukla. Prodáváme široký sortiment bílých a červených moravských vín, i dárková balení - možnost zakoupení vín přes e-shop.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Český výrobce třívrstvých dřevěných podlah od nejčistšího designu, až po velmi rustikální vzhled
Pokud hledáte českého výrobce opravdu kvalitních dřevěných podlah, obraťte se na firmu ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Naše třívrstvé podlahy z přírodního dřeva budou zdobit Váš interiér dlouhá léta.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Výkup starožitných hodinek Prim, Omega, Longines včetně příslušenství - odhad ceny zdarma
Jsem sběratel starožitných hodinek a rád od Vás odkoupím nevyužité hodinky Prim, Omega a Longines včetně příslušenství. Přijedu za Vámi v Opavě, Ostravě a poskytnu odhad ceny zdarma.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Kastrace zvířat - Klíč ke zdraví a nežádoucího množení vašich mazlíčků v Jablonci nad Nisou
Jestliže si přejete ochránit svého domácího miláčka před nežádoucím množením a zdravotními komplikacemi spojenými s neprovedenou kastrací, obraťte se na Veterinární ordinaci MVDr. Baudyš.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Zámečnické práce, ocelové konstrukce -  prodej zámečnických potřeb
Veškeré zámečnické práce, výrobu ocelových konstrukcí a rekonstrukci ocelových hal zajistí v okolí Bořetic KOVOVÝROBA Herůfek. Prodáváme také i zámečnické potřeby.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Plné, částečné, ozdobné pískování skla a zrcadel
Pískování skla a zrcadel zajistí v okolí Šumperka a Uničova Sklenářství Josef Müller. Provádíme plné, částečné nebo dekorativní pískování skleněných desek a předmětů.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Výpalky a výkovky různých rozměrů kusová a malosériová výroba hutního materiálu
Kusovou a malosériovou výrobou hutního materiálu se zabývá firma rapid trade, s.r.o. z Brna. V okolí Jihlavy dodáváme přesné výpalky a výkovky v různých rozměrech.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno