Aktuální microsite

Přijďte si od června nasbírat čerstvé jahody a zakoupit domácí marmelády a zavařeniny
Tradiční samosběr či prodej čerstvých jahod i marmelád nedaleko Brna zajišťuje firma Zelenina Kupařovice. Zakoupit můžete i veškerou sezónní zeleninu a další ovoce.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Půjčovna elektrocentrál a dieselagregátů včetně příslušenství - dlouhodobý i krátkodobý pronájem
OSPOL TECH s.r.o. je Vám vždy k dispozici pro zajištění spolehlivého dlouhodobého i krátkodobého pronájmu elektrocentrál (dieselagregátů) s příslušenstvím pro Opavu, Ostravu a okolí
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Absorpční akustické panely pro snížení a izolaci hluku strojů, krytů a ve vozidlech
Společnost Eurofoam TP spol. s r.o. vyrábí absorpční akustické panely, které jsou určeny pro snížení (izolaci) hluku strojních zařízení, krytů, ale také ve vozidlech. Panely dodáváme po celé ČR.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Realizace interiérů na klíč s jedinečným designem a kompletním servisem
Firma Woodtech Jiřího Májka z Brna se kromě rekonstrukcí zaměřuje na realizaci či renovaci interiérů na klíč. Součástí služeb je vytvoření jedinečného designu včetně zajištění kompletního servisu.
Jiří Májek Woodtech
Kompletní servis mobilních zařízení – notebooky, MacBooky, tablety, iPady, mobilní systémy Android i Apple
Kompletní servis a opravy mobilních zařízení a notebooků, MacBooků, tabletů, iPadů a mobilů se systémem Android a Apple zajišťuje společnost RUITEC s.r.o. působící nejen v Novém Městě na Moravě.
RUITEC s.r.o. Servis notebooků, tabletů, telefonů
Výroba a servis osobních a nákladních výtahů na klíč
Výroba a servis osobních a nákladních výtahů na klíč, pro bytové domy a dopravu nákladů nabízí firma TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Výhodné ubytování a wellness pobyty – dovolená snů za přijatelné ceny
V České republice je mnoho skvělých míst, kde si můžete užít vysněnou dovolenou nebo wellness pobyt. Pokud hledáte výhodné ubytování nebo relaxační pobyt, navštivte vyhledávací portál eUbytko.cz.
eUbytko Ubytovací portál
Studená kuchyně - mísy, obložené bagety a vše pro rauty s rozvozem až k Vám domů
Mikeš a spol s.r.o. v Opavě Vám zajistí rozvoz a dovoz jídel ze studené kuchyně, dle Vaší objednávky. Připravíme Vám obložené mísy, bagety, rauty a vše Vám dovezeme na místo, které bude potřeba.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Výměna a oprava autoskel u nákladních vozidel i autobusů na počkání od zkušené firmy
Pokud hledáte profesionály, kteří vám vymění nebo opraví autosklo u nákladních vozidel i autobusů na počkání, pak oslovte zkušenou firmu Autoskla Vacek s.r.o. v Brně!
Autoskla VACEK s.r.o.
Netkané textilie pro speciální aplikace – pro potahování, vpichování, při výrobě koberců, kabelů
Na velkoobchodní prodej netkaných textilií pro speciální aplikace jako je například pro potahování, vpichování, při výrobě koberců a kabelů se zaměřují specialisté ze společnosti Němec trade s.r.o.
Němec trade s.r.o.
Obkládka, pokládka a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin Brno město a venkov
Obkládku, pokládku a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin provádí firma LASPO podlahářství, s r.o. Obkládku a další podlahářské práce zajistíme v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Čekárna pro kočky - přívětivé prostředí pro kočky se samostatnou čekárnou
Ani při návštěvě veteriny nemusíte svého kočičího miláčka vystavovat zbytečným stresovým situacím. Čekárna a ordinace pro kočky - Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Skříně, komody, postele, židle a stoly – atypický nábytek na míru z masivu nebo lamina
Na výrobu skříní, komod, postelí, židlí, stolů a dalšího atypického nábytku na míru z masivu nebo lamina nejen pro oblasti Zlína a Brna se zaměřují profesionálové ze společnosti TOM stolařství.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
AGS Gel – spolehlivé odstranění graffitů a barev ze znečistěných povrchů a dopravních prostředků
Firma SK Fasády do své nabídky produktů pro rok 2016 zařadila také AGS GEL, který spolehlivě odstraní graffity a barvy ze znečistěných povrchů a dopravních prostředků (vagóny, metro a tramvaje)
SK Fasády s.r.o.
Výroba průmyslové, betonové, antistatické podlahy Přerov, Zlín
Speciální antistatické podlahy dodává a namontuje firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. z Olomouce-
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Sanitární příčky, WC kabiny do obytných buněk, kancelářských modulů a kontejnerů
Dodavatel sanitárních příček a WC kabin z kvalitních materiálů do obytných buněk a kontejnerů i kancelářských modulů je firma BÖHME CZ.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Laminátové a plovoucí podlahy, pokládka podlah
Laminátové, plovoucí, dřevěné a vinylové podlahy, pokládka podlah, podlahářské práce, renovace podlah od firmy Podlahářství Svoboda vTřebíči.
Podlahářství Leoš Svoboda
Pračky s předním nebo vrchním plněním, pračky se sušičkou
Pokud uvažujete o koupi nové pračky nebo pračky se sušičkou, navštivte e-shop akelektroshop.cz firmy AK elektro, s.r.o., kde si objednáte pračku, která bude odpovídat Vašim představám.
Jeřábnické práce s obsluhou - autojeřáby ČKD Tatra, Liaz
Veškeré jeřábnické práce s obsluhou zajistí společnost Autojeřáby Blaha Staré Město v regionu Zlínský kraj i Hodonín - Jihomoravský kraj. Pronajmeme autojeřáby ČKD Tatra, Liaz.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Dřevěné produkty na přání zákazníka – rámy do dveří, lišty pro výrobu oken, profily zimních zahrad
Dřevěné produkty pro další zpracování na přání zákazníka vyrábí firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY. Na zakázku vyrobíme rámy do dveří, lišty pro výrobu oken i profily pro zimní zahrady.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Elegantní dámská móda – bohatý výběr společenských šatů, kalhot a sak v několika barvách
Bohatý výběr společenských šatů, kalhot, sak a dalších doplňků má společnost Petra Móda z Břeclavi, která provozuje e-shop a má k dispozici celou řadu oblečení a dámské módy, která padne každému.
Petra Móda Módní obchod Břeclav
Větrací jednotky s rekuperací tepla Venus Recover, Soler&Palau - řízené větrání domů a bytů
Nezatěžujte organismus přebytečnou vlhkostí, plísněmi a alergeny - pořiďte si pro řízené větrání domů a bytů větrací jednotky s rekuperací tepla Venus Recover či Soler&Palau od firmy Ventilátory Zlín.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Vysoká kvalita výrobků a efektivní řízení výroby na CNC strojích
Kvalitní výrobce a dodavatel přesně obráběných dílců, montážních podskupin strojů a průmyslových zařízení jsou ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, u nichž se můžete spolehnout na špičkovou kvalitu výrobků.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Prodej filtry pro vzduchotechniku, vzduchový filtr
Prodej filtry pro vzduchotechniku od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. Vzduchové filtry se používají v aplikacích, kde je důležitá kvalita přiváděného vzduchu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Opravy a servis elektrospotřebičů přímo u Vás doma
Společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. z Havířova poskytuje servis elektrospotřebičů jako jsou pračky, myčky, elektrické trouby a ohřívače vody. Zajišťujeme pozáruční servis přímo u zákazníka.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.