Aktuální microsite

Kvalitní výstavba, rekonstrukce, montáž, oprava plynovodů a ropovodů
Profesionální a kvalitní výstavbu, rekonstrukci a opravu plynovodů a ropovodů zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a disponuje kvalifikovaným personálem.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Zakupte u nás na eshopu vysoušedla, silikagely pro absorbování vlhkosti
Vysoušedla plněné silikagelem chrání zboží před vlhkostí a korozí během přepravy nebo skladování. Jejich výrobou a prodejem se zabývá společnost Semoplast. Objednejte ještě dnes, navštivte eshop.
SEMOPLAST s.r.o.
Rozpalování a dělení nadrozměrných kovových celků pro snadnější přepravu a likvidaci
Na rozpalování a dělení nadrozměrných kovových celků pro snadnější přepravu a likvidaci se zaměřuje specialista na zpracování kovového odpadu – HULMAN - kovošrot s.r.o. působící v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Kvalitní výroba spolehlivého hřebenového těsnění
MACH-TĚSNĚNÍ, spol. s r.o. z Ostravy je specializovanou firmou v oblasti průmyslového těsnění. Pro vysokotlaké a tepelně namáhané spoje vyrábí firma hřebenové těsnění, které jsou spolehlivá a účinná.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Stylový teakový nábytek - lavice, houpačky, stoly, věšáky, komody a mnoho dalšího
Na maloobchodní prodej stylového a odolného teakového nábytku, jako jsou lavice, houpačky, stoly, věšáky, komody a mnoho dalšího se ve Znojmě zaměřuje společnost TPZ, s.r.o.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Projekce budov, architektonické a inženýrské služby
Projektové dokumentace pro výstavbu a rekonstrukci obytných budov, firemních, obchodních a průmyslových objektů zhotovuje ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Prodej koupelnového vybavení - vany, sprchové kouty a sanitární keramiky
Široký sortiment vybavení do koupelny, jako jsou umyvadla, vany, sprchové kouty či sanitární keramika, zakoupíte na Znojemsku v koupelnovém studiu FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Opravy a servis manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků – komplexní služby od profesionálů v oboru
Na opravy a servis manipulační techniky, vysokozdvižných vozíků včetně výměny pneumatik se zaměřují profesionálové ze společnosti DAMATECH, spol. s. r.o. působící nejen pro oblasti Dačic a Jemnic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Ubytování pro cyklosturisty v penzionu s úschovnou kol
Penzion-kavárna-badminton U Splavu poskytuje pro cykloturisty komfortní ubytování v centru Břeclavi s možností uložení jízdních kol do úschovny.
Dobře placená práce v zahraničí pro svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry
Společnost Schuh Industry Group přijímá pro práci v zahraničí nové zaměstnance na pozici svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry. Čeká Vás zajímavé finanční ohodnocení!
Schuh Industry Group
Speciální trávníkové hnojivo určené pro trávníky, které jsou sekány robotickými sekačkami
Travní hnojivo ideální pro trávníky sečené robotickými sekačkami. Takové najdete ve specializované prodejně nejen zahradní techniky ZAHRADA VYSOČINA.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Reklamní předměty Liberec – obdarujte své zaměstnance netradičním dárkem
Blíží se Vánoce a vy přemýšlíte čím obdarovat své zaměstnance? Co takhle nějakým netradičním dárkem? My vám s tím rádi pomůžeme nabízíme komplexní reklamní servis.
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Pytele a sáčky z LDPE a HDPE vyrobíme na zakázku - BIPO - PLAST s.r.o.
Společnost BIPO - PLAST s.r.o. z okrese Liberec se zabývá výrobou ochranných povlaků a taky obalových materiálů, mezi něž patří i pytle a sáčky LDPE a HDPE.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Rozbor a monitorování stavu oleje – kompletní laboratorní analýza všech značek olejů a maziv
Rozbor a monitorování stavu oleje a maziv různých značek formou kompletní laboratorní analýzy u akreditovaných laboratoří zajišťuje nejen v Opavě a Ostravě společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Zemní a bourací práce, terénní úpravy pro obce, města i vodohospodářské společnosti
Zemní a bourací práce včetně terénních úprav zajišťuje pro obce, města nebo vodárenské společnosti firma VK AQUA OLOMOUC, spol. s r.o.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Dodáváme a montujeme hliníková okna špičkové kvality od renomovaných výrobců
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje dodávky a montáž hliníkových oken vysoké kvality, které splňují nejvyšší požadavky na tepelnou izolaci, bezpečnost a design. Velký výběr od renomovaných výrobců.
BT HAUS s.r.o.
Produkty z nerezové oceli v různých profilech – tyče, úhelníky, dráty z nerezavějící oceli
Nerezovou ocel v různých profilech a variacích materiálů se zlepšenou obrobitelností nebo vysokou odolností dodává firma Valbruna Central Europe s.r.o. z Olomouce.
Valbruna Central Europe, s.r.o. Výrobní závod nerezové oceli Olomouc
Samostmívací svářečské kukly s elektronicky řízenou kazetou, odklápěcím štítem i přípravou pro PAPR
Samostmívací kukly, které automaticky ztmavnou po zahájení svařování nebo řezaní plazmou, vybavené režimem pro broušení nebo PAPR přípravou, prodává Moravský Quick-servis spol, s.r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Prodej palivového dřeva – stejnoměrný žár a stabilní, dlouhotrvající oheň
Prodej palivového dřeva různých rozměrů pro stabilní hoření se stejnoměrným žárem zajišťuje společnost BOŠ spol. s r.o. s dovozem v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej použitých autodílů pro vozidla různých značek – karosérie, motory, převodovky a mnoho dalšího
Na prodej použitých autodílů pro vozidla tuzemských i zahraničních značek, jako jsou karosérie, motory a převodovky, se zaměřuje společnost IB - MET s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Prodej strojů na zpracování obilovin – aspiratéry, kontejnery na sypké hmoty
Výrobou a prodejem strojů a technologií sloužících ke zpracování obilovin, jako jsou aspiratéry a kontejnery na sypké hmoty, se zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Rotační podavače lehké a střední řady pro dopravu sypkých, nelepivých a nehořlavých práškových materiálů
Firma EKOMETAL - E spol. s r.o. Dodává rotační podavače lehké a střední řady, které slouží pro dopravu nelepivých, nehořlavých a sypkých materiálů z výsypek odlučovačů a filtrů.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Bezpečné a trvanlivé pryžové přejezdové systémy STRAIL
Pryžové Přejezdové Systémy STRAIL od Vitesse, spol. s r. o. jsou ekologické a odolné řešení pro plynulé spojení silniční a železniční dopravy. Tyto systémy snižují hluk, vibrace a zvyšují bezpečnost.
Vitesse, spol. s r. o.
Závislosti na nikotinu, alkoholu, návykových látkách, automatech a online hrách – psychologické poradenství
Na psychologické poradenství, psychoterapie a hledání řešení týkající se závislosti na nikotin, alkohol, návykové látky, automaty a online hry se zaměřuje Psycholog Brno.