Aktuální microsite

Pobytové balíčky s degustací vína a polopenzí ve vinařském kraji
Vinařské pobytové balíčky nejen pro dvě osoby ve vinařském kraji poskytuje Penzion Rendez vous ve Valticích. Zajišťujeme vinařský a degustační pobyt se snídaní nebo polopenzí.
Penzion Rendez vous
Pořádání oslav, organizace degustací vlastních vín s pohoštěním v rodinném vinařství
Degustaci vín vlastní produkce včetně pohoštění zajišťuje rodinné vinařství Petr Bíza z Čejkovic na Jižní Moravy. Využijte možnost uspořádání oslavy nebo jiné akce ve zdejším příjemném prostředí.
Vinařství Petr Bíza
Prodejna s vodoinstalačním materiálem od prověřených výrobců
Veškerý vodoinstalační materiál pro velké i malé projekty zakoupíte v prodejně Ungrmat. Prodáváme kohouty, zpětné klapky, tvarovky, spojky a další instalatérský materiál na vodu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výrobníky sodové vody - skvělý doplněk do kantýn, jídelen i kanceláří
Společnost LEDO servis ze Znojma Vám zajistí dodávku a instalaci výrobníků sodové vody do kantýn, jídelen i kanceláří. Zařízení slouží k výrobě a stáčení sodové vody a k dochlazování limonád.
Karel Kašpar LEDO servis
Pohřební služba ve Znojmě, která zajistí online pohřebnictví
Jsme firma POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o. s dlouholetou tradicí v pohřebnictví ve Znojmě a Moravském Krumlově. Pomůžeme zajistit pohřební služby osobně, ale také online. Splníme i neobvyklá přání.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Pneuservis - přezutí letních a zimních pneumatik pro osobní automobily
Přezutí pneumatik osobních automobilů s použitím kvalitních letních a zimních pneumatik od předních výrobců pneu provádí v okolí Jemnice, Znojma a Dačic pneuservis firmy DAMATECH.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Výhody betonových plotů oproti jiným typům oplocení, speciální složení betonových plotů
Soukromí, bezpečnost, snadná a rychlá montáž, nenáročná údržba – to je jen několik málo výhod, které přináší betonové ploty se speciálním složením od společnosti NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Kvalitní italská zrnková káva z pražírny – různé přípravy od moka až po espresso
Na prodej kvalitní italské zrnkové kávy San Salvador vhodné pro různé přípravy od moka až po espresso s intenzivní chutí se zaměřuje společnost Caffe Mio Store provozující e-shop.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Vytápění rodinných domů a ohřev TUV pomocí tepelného čerpadla – nejen systém vzduch-voda
Na zajištění vytápění rodinných domů a ohřevu TUV pomocí tepelného čerpadla systémem vzduch-voda, ale i vzduch-vzduch se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. působící v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Zařízení pro vakuové odsávání silně znečištěné kapaliny – zakázková výroba prováděná specialisty
Na zakázkovou výrobu zařízení pro vakuové odsávání silně znečištěné kapaliny a odčerpávání hydrosměsi dle požadavků zákazníků se specializují odborníci ze společnosti AQ PUMPY, s.r.o. z Hranic.
AQ PUMPY, s.r.o.
Kvalitní podlahová prkna – smrk, borovice, modřín, jasan, akát, dub a mnoho dalších
Bohatý výběr podlahových prken ve variantách borovice, smrk, modřín, akát, jasan a dub a další truhlářské a stavební řezivo má ve svém sortimentu společnost Wood Rakušan působící na Vysočině.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Penzion s prostory pro konání firemních akcí včetně ubytování
Ideálním místem pro konání firemních akcí včetně sportovního vyžití s ubytováním pro všechny zúčastněné je Penzion-kavárna-badminton U Splavu v Břeclavi.
Dobře placená práce v zahraničí pro svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry
Společnost Schuh Industry Group přijímá pro práci v zahraničí nové zaměstnance na pozici svářeče, potrubáře, přípraváře, zámečníky a instalatéry. Čeká Vás zajímavé finanční ohodnocení!
Schuh Industry Group
Čerstvě pražená káva a degustační balíčky – bohatý sortiment e-shopu Krámek s kávou
Kvalitní a spolehlivý e-shop krámek s kávou provozuje společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče, která má bohatý výběr čerstvě pražené kávy,degustačních balíčků, kávovníčků a příslušenství.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály
Pletené zimní doplňky, které Vás ochrání v zimních měsících před mrazivým počasím, nakoupíte na e-shopu firmy Pletex. Prodáváme dámské a pánské pletené rukavice, dětské a dámské kruhové zimní šály.
PLETEX s.r.o.
Vyhlášená restaurace na Moravě Vás zve na gastro zážitek
Hotel Holzberg v Jeseníkách Vás zve do své vyhlášené restaurace. Můžete si pochutnat na tradiční české kuchyni i na vynikajících zvěřinových specialitách. Gurmánský zážitek právě pro Vás.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Pohony pro garážová, privátní i průmyslová vrata prodej Praha
Pohony garážových vrat jsou mezi řidiči aut velmi oblíbené. Není divu, díky nim už totiž nikdy nemusíte řešit, kdo vám otevře garáž, parkovat před domem a složitě zajíždět nadvakrát.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Volná pracovní místa v Zahradnickém centru Brabec - zahradník, florista nebo pokladní
Zahradnické centrum Brabec, které sídlí nedaleko Brna v Modřicích nabízí volné pracovní místa v pozicích zahradník/ce, florista/ka, pokladní. Práce v přátelském kolektivu a příjemném prostředí.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Architektonické návrhy veřejných zakázek – stavby, rekonstrukce a 3D modely
Společnost DISprojekt,s.r.o. z Třebíče, složená z projektantů a architektů, zpracuje územní studii, návrh a 3D model pro samotnou stavbu či rekonstrukci bytových, kulturních domů nebo florbalové haly.
DISprojekt, s.r.o.
Špičkové vybavení – 3D měření pomocí CNC obráběcích strojů
Strojírenská firma Zekof, s.r.o. z Šumperka se specializuje na 3D měření nadrozměrných dílů pomocí CNC obráběcích strojů. Kontaktujte naše obráběcí centrum!
Zekof, s.r.o.
Kvalitní antibakteriální matrace v akci 1+1 zdarma!
Nábytek KAFKA & ŠUBA ze Znojma Vám dodá matraci Řešeto v akci 1+1! Zakupte 1 a dostanete druhou zcela zdarma. Výhodná koupě pěnové matrace pro Váš kvalitní spánek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Autoservis, pneuservis - přezutí pneu i drobné opravy a servis na počkání
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče také provozuje kvalitní autoservis a pneuservis, ve kterém zajistí přezutí pneu i drobné opravy a servis osobních automobilů na počkání.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Pořiďte si u nás garážová vrata – zaručená kvalita a spokojenost od zkušených dodavatelů
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje garážová vrata. Objednejte si u zkušených dodavatelů kvalitní ať už sekční, křídlová či roletová garážová vrata. Vše pro Vaši bezpečnost s nadčasovým designem.
BT HAUS s.r.o.
Šlechtění zeleninových osiv – saláty, ředkvičky, rajčata i papriky pro pěstování v českých podmínkách
Na šlechtění zeleninových osiv, jako jsou saláty, ředkvičky,rajčata a papriky pro pěstování v českých podmínkách, se zaměřuje společnost MORAVOSEED a.s. dodávající pro hobby i profesionální pěstitele.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Realizace posklizňových linek a sušáren obilovin na klíč
Realizaci kusových zemědělských strojů na klíč zajistí firma HAIVA Tasovice. Podle přání zákazníka vyrábíme posklizňové linky a sušárny obilovin.
HAIVA Tasovice s.r.o.