Aktuální microsite

Papírové průmyslové vícevrstvé utěrky Multiclean – praktický standard v mnoha provozech
Na prodej papírových průmyslových utěrek Multiclean, které jsou již praktickým standardem v mnoha provozech v podlahovém stojanu nebo držácích na stěně, se zaměře společnost ZVG CZ s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Ocelové rošty do regálů – komplexní dodávka regálových roštů včetně výplňových, převislých a zapuštěných
Na zakázkovou výrobu ocelových regálových roštů a komplexní dodávku včetně výplňových, převislých a zapuštěných se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI s.r.o. ze Znojma dodávající po celé ČR.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Rekonstrukce kanceláří a open space, modernizace pracovních prostor
FP Frispo, s.r.o. transformuje kanceláře a open space na inspirativní prostředí. Naše služby zahrnují moderní design, funkčnost a důraz na bezpečnost, s možností instalace protipožárních prvků.
FP Frispo, s.r.o. Rekonstrukce kanceláří a open space
Výroba a restaurování pomníků a náhrobních kamenů – profesionální  kamenosochařské práce
Na restaurování a výrobu pomníků a náhradních kamenů a další kamenické práce se zaměřuje společnost Kamenosochařství Boček a syn působící v oblastech Moravských Budějovic a Třebíče.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Zapůjčení kvalitních autojeřábů – pomoc při montáži krovů, stropních panelů a modulových domů
Na zapůjčení kvalitních autojeřábů vhodných na montáž krovů, střešních panelů, modulových domů a další práce se zaměřuje společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o. pro oblasti Olomouce a Prostějova.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Kluzná ložiska Turbolink - revoluční řešení pro snížení tření a opotřebení ve vysokootáčkových strojích
Kluzná ložiska a ložiskové systémy prvotřídní kvality, které vyrábí jihokorejská firma Turbolink, dodává česká společnost MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Zajištění občanských a církevních pohřbů – komplexní služby včetně dodání květinové výzdoby
Na zajištění komplexních služeb týkající se občanských a církevních pohřbů včetně dodání květinové výzdoby se zaměřuje pobočka společnosti Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. ze Šternberku.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.
Projekty infrastruktury pro developerské stavby obytných budov – profesionální zpracování dokumentace
Na profesionální zpracovávání dokumentace a projekty infrastruktury pro developerské stavby obytných domů se zaměřuje ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. v Olomouci a Ostravě.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Ubytování v apartmánech s letní zahradou a vlastním vinným sklípkem v srdci Slovácka
Pokud hledáte ubytování přímo v centru Slovácka, zarezervujte si některý z apartmánů Penzionu Petrov, jehož součástí je i letní zahrada nebo možnost degustace ve vlastním vinném sklípku.
Penzion Petrov
Mateřská škola Halže, místo kde vzdělávání a přátelství jdou ruku v ruce
Objevte Mateřskou školu Halže, kde každé dítě prožívá dobrodružství učení ve vřelém a podporujícím prostředí. Naše vzdělávací programy rozvíjejí děti skrze hry a příběhy.
Elektroinstalace zkušenými profesionály do Vašeho domu či kanceláře
Elektro Mikeš v Telči realizuje komplexní služby v oblasti elektroinstalace v Telči i v rámci dalších měst Jihlavska a Vysočiny. Zajistíme Vám silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Prodej balkónových květin a osazování truhlíků - balkónové květiny plné jarních barev
Proměňte svůj balkón příjemným místem plným rozkvetlých květin. Firma PROPLANT GROUP s.r.o. vám s tím pomůže - zajistí vám nejen prodej balkónových květin, ale také osazování truhlíků.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Soudní překlady z angličtiny, němčiny a ukrajinštiny – oficiální překlady s ověřením
Oficiální překlady s ověřením a soudní překlady a tlumočení z angličtiny, němčiny a ukrajinštiny provádí profesionálové ze společnosti Prima lingua s. r. o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
PRIMA LINGUA s.r.o. Ověřené překlady, tlumočení
Stavební úpravy v administrativních budovách – výstavba kanceláří
Stavební úpravy v administrativních budovách provádí v okolí Znojma a Brno-venkov firma EKOČEK. Stavíme kanceláře a upravujeme kancelářské prostory.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Prohlídky osobních a užitkových vozidel do 3,5 tuny – stanice technické kontroly (STK)
Na provádění prohlídek osobních a užitkových vozidel do 3,5 tuny, traktorů, návěsů a přívěsů a na provoz stanice technické kontroly (STK) se zaměřuje společnost Autoservis, pneuservis a STK v Telči.
Autoservis, pneuservis a STK v Telči Opravny Telč, a.s.
Výroba papírových a kartonových krabic pro balení zboží z e-shopu
Objednejte si dostatečnou zásobu kartonových a papírových krabic pro balení zboží z e-shopu, které vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o., působící v Přerově, Prostějově, Olomouci i Vyškově.
Karton plus spol. s.r.o.
Česká výrobní společnost se sortimentem kartáčů na čištění krbů, komínů, kamen a výrobou hromosvodů hledá obchodní partnery
Firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která vyrábí sortiment komínových kartáčů, krbů, komínů, ale také hromosvody, hledá obchodní partnery pro prodej a distribuci výrobků v zemích EU i mimo ni.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
E-shop se zvěřinou - na prodej maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona, zajíc, bažant
Společnost MORAVIALOV s.r.o. z Kravska u Znojma provozuje e-shop se zvěřinou. Restaurace i koncoví spotřebitelé si tak mohou objednat maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona i zajíce, bažanta.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Válcované profily I, U, T, L. IPE, UPE, HEA, HEB - specialista na hutní materiál
Válcované profily I, U, T, L. IPE, UPE, HEA, HEB Vám Šumperku nabídne naše firma FESTO-ŠTODT s.r.o., která se specializuje na hutní materiál.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Paletizační a depaletizační technika a technologie, paletizační manipulátory
Řešení potřeb provozů a balících linek vám zajistí firma TERAMEX s.r.o. v Hustopečích - zaměřuje se na paletizační a depaletizační techniku včetně paletizačních manipulátorů.
TERAMEX s.r.o.
Výběr nejlepších vín - bílé, červené a růžové přívlastkové víno z Mikulova e-shop
Výběr nejlepších vín - přívlastková bílá, červená a růžova vína z Mikulova zakoupíte na e-shopu vinařství Víno Šimák. Prodáváme odrůdové skladby vín z vápencového podloží Pálavy.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Výborné uzeniny, salámy, pomazánky nebo studená kuchyně za skvělé ceny
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov sídlící nedaleko Prostějova pro Vás denně vyrábí výborné uzeniny, salámy, pomazánky nebo chlebíčky, které si navíc můžete objednat za skvělé ceny.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Hliníkové pájky a pasty na pájení hliníkových trubek a slitin
A.V.D. pájení s.r.o. se zaměřuje na tvrdé pájení a jeho problematiku v okolí Opavy i Ostravy. Nabídneme Vám velký výběr hliníkových pájek a past na pájení trubek a slitin v okolí Ostravy i Opavy.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Levné zahradní dřevěné domky, zakázková výroba z kvalitního dřeva
Levné zahradní domky smontujeme během pár hodin - vše vyrábíme na zakázku z kvalitního dřeva. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Výroba dřevěné zahradní doplňky
Kamenné kuchyňské desky dodají vaší kuchyní luxus a eleganci
Pokud chcete vaši kuchyni dodat originální vzhled, luxus a eleganci, pak jsou pro vás kamenné kuchyňské desky od Kamenictví Otruba jako stvořené. Jsou velmi hygienické, ale také jednoduché na údržbu.
Kamenictví Karel Otruba