Aktuální microsite

Váš domácí veterinář Nový Knín - práce v terénu pro hospodářská zvířata
Ošetření hospodářských zvířat na nejvyšší úrovni. Kompletní péče v oblasti prevence i běžných chorob. Poradenská činnost, vakcinace i kastrace býků a další veterinární služby přímo na Vaší farmě.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Ordinace pro malá i exotická zvířata Nový Knín - prevence, vakcinace, ošetření
Veterinární centrum s moderním vybavením pro psy, kočky, společenská a exotická zvířata, prevence, očkování, čipování v Novém Kníně.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Moderní ubytování ve vinařství vhodné pro rodinné dovolené
Moderní ubytování ve vinařství vhodné pro rodiny s dětmi, ale také milovníky cyklistiky a dobrého vína, poskytuje rodinné vinařství Víno Fabián
Víno Fabián Vinařství a ubytování Čejkovice
Vázací prostředky Pewag, ocelová lana tažná, nosná a vlečná - prodej
Prodejem a dodávkou ocelových lan tažných, nosných, vlečných a vázacích prostředků se zabývá firma Lano Moravia,s.r.o. Ocelová lana dodáváme nejen v Olomouci a Prostějově, ale do celé České republiky.
Lano Moravia, s.r.o.
Montáž, prodej, výroba svařovaného pletiva Brno
S výrobou a montáží svařovaného pletiva Vám pomůže společnost Betafence s.r.o. z Brna. Vyrábíme a dodáváme svařované pletivo pro průmyslové objekty nebo i jako dekorativní oplocení zahrad.
Betafence s.r.o.
Řezaná fóliová reklama – pro polepy aut, reklamních tabulí nebo prosklených ploch
Potřebujete polepit auto, prosklenou plochu, výkladní obchodu nebo vyrobit reklamní tabuli? Řezanou fóliovou reklamu Vám zajistí a pečlivě zpracuje společnost ALMA-reklama s.r.o. z Prahy.
ALMA-reklama s.r.o.
Ubytování u Mikulova se stylovou restaurací – bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín
Ubytování u Mikulova s restaurací vařící moderní i klasickou kuchyni, která má bohatý a pestrý jídelní lístek a velký výběr místních vín, poskytuje zrekonstruovaný Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Výroba čistícího stroje na zakázku, který je určen k vysokotlakému čištění potravinářských strojů
Návrh a výrobu čistícího stroje na zakázku přesně dle potřeb a přání zákazníka, určeného k vysokotlakému čištění potravinářských strojů, zajistila společnost AQ PUMPY s.r.o. se sídlem v Hranicích.
AQ PUMPY, s.r.o.
Jasanové řezivo – tvrdé dřevo s krásnou kresbou vhodné pro použití v interiéru i exteriéru
Jasanové řezivo, které je tvrdé, pevné a houževnaté, a navíc také zaujme krásnou kresbou a největší pružností ze všech dřevin, dodává firma WOOD Rakušan
Wood Rakušan Marek Rakušan
Ubytování s restaurací - pravé zvěřinové hody, špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny
Pokud patříte mezi milovníky dobrého jídla, navštivte hotel Holzberg blízko Karlovy Studánky v Jeseníkách. V restauraci Vás čeká špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny a pravé zvěřinové hody.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Návrhy interiérů na míru – rodinné domy, veřejné objekty
Interiéry na míru jak pro rodinné domy a byty nebo restaurace, kanceláře a čekárny i další veřejné prostory Vám navrhne zkušený tým architektů ateliéru DISprojekt, s.r.o. z Třebíče.
DISprojekt, s.r.o.
Traktory Kioti a Iseki SXG 323 - komunální technika s celoročním využitím
Komunální techniku s celoročním využitím dodává firma CHLEBIŠ s.r.o. působící v Hlučíně a Ostravě. Pořiďte si výkonný traktor Kioti nebo Iseki SXG 323 s vysokým žacím výkonem a nebudete litovat.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
CNC zpracování tvarových výpalků a s úkosy - pálení laserem, plazmou
Přesné zpracování tvarových výpalků a výpalků s úkosy zajišťuje pro Olomouc firma R + W Ferra s.r.o. z Brna. Provádíme CNC pálení laserem, plazmou či autogenem ve vysoké kvalitě.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Výhodný nákup strun ELIXIR pro akustické a elektrické kytary – 3 sady za cenu 2
Kvalitní kytarové struny Elixir pro akustické i elektrické kytary zakoupíte v prodejně AKORD Hudební nástroje v Kyjově. Využijte naši limitovanou nabídku nákupu tří sad strun za cenu dvou.
AKORD Hudební nástroje Věra Petrů
Opravy motorů – montáž, demontáž, nalezení závady a výměna vadných dílů
Komplexní služby týkající se opravy motorů, které zahrnují montáž, demontáž, nalezení závady a vyměnění vadných dílů zajišťuje v oblasti Znojma a Moravského Krumlova Autocentrum Černý AUTO - JF,s.r.o.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Fotovoltaická elektrárna - výroba vlastní elektřiny pro rodinné domy a firmy, řešení na míru
Pro rodinné domy a firmy umožňuje systém SMA Energy System Home vyrábět vlastní zelenou elektřinu pomocí Vašeho vlastního fotovoltaického systému - řešení na míru Vám zajistí firma PV Solutions.
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Pigmenty do epoxidové pryskyřice, 3D resinů - nakupte přes eshop a na prodejně od specialistů
Dopler Studio jsou specialisté na barvy, laky a nátěry. Na eshopu a na provozovně v Ostravě máme k prodeji i pigmenty do pryskyřic a 3D resinů. Rádi Vám poradíme s výběrem.
Dopler Studio Barvy, laky
Zdravé křupání Mixit - sleva na směsi, kaše, tyčinky Mixitky, lyo ovoce, oříšky, snacky
Zdravější obchůdek v Uherském Hradišti slaví narozeniny s Mixit. Zákazníci při nákupu produktů Mixit získají slevu 10% na vše - od müsli, granol, po křupavé lyo ovoce, oříšky, čokoládu a jiné dobroty.
Zdravější obchůdek - Jaroslav Strnad zdravé potraviny Uherské Hradiště
Závodní stravování i s rozvozem – poctivé polední menu znamená chutný oběd každý den
Firma Catering & jídelna v Raduni provozuje závodní stravování s rozvozem do firem a domácností v okrese Opava. Obědy zařídíme za Vás a Vy se můžete věnovat své práci doma nebo v zaměstnání.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Bilá malířská barva Jupol s vysokou krycí schopností, která je vhodná na vnitřní omítky
Prvotřídní barvu na vnitřní omítky prodává v okolí Opavy, Krnova firma DUMAG barvy s.r.o. Přijďte si k nám pro malířskou barvu JUPOL s vysokou krycí schopností a bělostí.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výprodej kusových, metrových koberců - sleva 30% na koberce Zlín
Prodejna podlahových krytin FRANC Zlín aktuálně pořádá výprodej kusových i metrových koberců na prodejně ve Zlíně. Sleva na koberce je 30%.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Opalování dřeva - opálení dřevěných trámů, desek prodlouží jejich životnost
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště provádí opalování dřeva. Díky tomu lze prodloužit životnosti dřevěných trámů či desek, což využijete jak v interiéru i exteriéru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Půjčovna opěrného a stropního bednění PERI - zhotovení kladečského plánu na míru
Firma RDQ Property s.r.o. Půjčovna bednění Zábřeh pronajímá systémy opěrného a stropního bednění PERI. Na přání zhotovíme našim zákazníkům kladečský plán na míru.
FORTIS velkoobchod CZ, s.r.o. Bednění a bednící systémy
Interiérový design, krásný a plně funkční interiér
Představujeme interiérový design od INDEDE s.r.o., kde se každý prostor stává odrazem vaší osobnosti. Objevte prostředí, které kombinuje luxus, funkčnost a individualitu.
INDEDE s.r.o.
Stavební práce, stavba na klíč, novostavba, rekonstrukce, modernizace, úpravy interiéru
Společnost N.A. STAVEBNÍ s.r.o. se specializuje na výstavbu nových rodinných domů, kompletní rekonstrukce i úpravy interiéru.
N.A. STAVEBNÍ s.r.o.