Aktuální microsite

Poklopy z oceli, nerezu a zinku – zakázková výroba s možností individuálního požadavku na úpravu
Zakázkovou výrobou kvalitních poklopů z oceli, nerezu a zinku s použitím nejen na šachty a studny se zabývá společnost Bulldeck s.r.o., která zajistí i individuální úpravy dle potřeb zákazníků.
Akreditovaná, autorizovaná laboratoř, měření emisí, stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, akreditovaná laboratoř měření emisí, stanovení plynných emisí na všech druzích tepelných zdrojů provádí firma Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
Příjemná kavárna pro společenské události - svatby Třebíč
Příjemná kavárna se salonkem pro společenské události - svatby, rauty, pikniky, firmní večírky, přátelská setkání u firmy Amadeus-kavárna v Třebíči.
Amadeus-kavárna Dočekalová Lenka, Mgr.
Prázdninová akce – zahradní vozík Shark Garden 680 zdarma k čtyřkolce Segway Snarler AT6
Čtyřkolka Segway Snarler AT6 s prázdninovou akcí a možností získání zahradního vozíku Shark Garden 680 zdarma přináší společnost Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Sanace a opravy železobetonových konstrukcí, průmyslových objektů
Sanaci železobetonových konstrukcí, opravy a rekonstrukce mostů, průmyslových objektů, povrchovou ochranu ocelových konstrukcí provádí REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o.
REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. Sanace železobetonových konstrukcí
Spolehlivé váhy na e-shopu – laboratorní, analytické, paletové, plošinové, počítací
Na e-shopu spolehlivevahy.cz společnosti TENZONA s.r.o. naleznete velký výběr menších vah a vážních pomůcek všech provozů – laboratorní, analytické váhy, paletové, plošinové, počítací atd.
TENZONA s.r.o.
Odborné konzultace a poradenství pro systémy řízení vytápění, chlazení a osvětlení
ELMAR group Brno se již několik let zabývá dodávkou systémů řízení vytápění, chlazení i osvětlení a rádi vám poskytnou odborné konzultace i poradenství.
ELMAR group spol. s r.o.
Krabičky a boxy na hamburgery, hranolky a jiné jídlo – vhodné nejen na festivaly a rychlé občerstvení
Krabičky a boxy na hamburgery, hranolky a jiné jídlo vhodné do hladových oken a na festivaly má ve svém bohatém portfóliu společnost Model Pack Shop nejen na e-shopu ale také ve své prodejně v Praze.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Venkovní a interiérové rolety Praha - nepropustí žádné sluneční paprsky
Chcete si pustit svůj oblíbený film a místo obrazovky vidíte jen odraz slunečních paprsků? Nebo chcete mít větší soukromí hlavně v noci, kdy i přes pověšené záclony je do Vašeho bytu vidět?
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení
S poškozenou či starší střechou vám pomůže naše společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Realizujeme opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení v Brně, Ostravě i Plzni.
BAST CZ s.r.o.
Prodej rakví, levné i zdobené rakve z pohřebnictví Pospa-jsme tu pro Vás 24 hodin denně
Velký výběr rakví na prodej najdete v pohřebnictví Uherský Brod. Pohřební služba Pospa je tu pro Vás 24 hodin denně - vždy, když nás potřebujete.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Zakázková výroba zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru včetně atypických
Na zakázkovou výrobu zvedacích stolů a zdvihacích plošin na míru se specializuje společnost Zvedací plošiny s.r.o. v Ostravě. Pro snadnou manipulaci se zbožím vyrábí i atypické plošiny na míru.
Zvedací plošiny s.r.o.
Řízená degustace – ochutnávka vína s vinařem ve vinném sklípku
Degustaci vína ve formě posezení ve vinném sklípku s odborným výkladem a ochutnávkou 10 vzorků vína z vlastní produkce pořádá Vinařství Fůkalovi ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Proměňte svou zahradu v pohádkovou oázu barev s rhododendrony od Zahradnictví Hruška Jiří!
Toužíte po zahradě, která vás uchvátí explozí barev a okouzlí smysly? Přijďte do zahradního centra Hruška Jiří a objevte úchvatnou kolekci rhododendronů, které promění vaši zahradu v ráj na Zemi!
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
ProJobEU – klíč k vašemu úspěchu v personální strategii! Partner pro růst vašeho týmu.
ProJobEU představuje dynamického partnera v oblasti personálních služeb, připraveného naplnit specifické potřeby vaší firmy s osobním přístupem a odborným poradenstvím.
ProJobEU s.r.o. Personální služby Liberec
Bezpečnostní agentura - zajištění návrhů technického zabezpečení domu či firemního objektu
Bezpečnostní agentura B.D.SAFE, s.r.o. z Kunovic dodá návrhy technického zabezpečení domu či firemního objektu a v případě zájmu vše zprostředkuje. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
B.D.SAFE, s.r.o. bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Čištění a údržba zámkové dlažby - odstranění mechu, oleje a dalších nečistot tryskáním
Čištění a údržbu zámkové dlažby pomocí tryskání a tlakového čištění provádí firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Ze zámkové dlažby odstraníme mech, řasy, olej, mastnotu a další nečistoty.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Výroba dřevěné terasy, pergoly, altánu, plotu na zakázku – precizní truhlářské práce
Společnost Kroving s.r.o. z Brna, jakožto truhlářství, Vám vyhotoví dřevěnou konstrukci na zakázku. Zabývají se výrobou a montáží pergoly, dřevěné terasy, altánu či plotu.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Spotřební materiál pro potisk plastových karet – barvící pásky,  bezpečnostní overlaye laminát, plastové karty
Kvalitní spotřební materiál k tiskárnám plastových karet nakoupíte ve firmě DATASCAN, s.r.o. Pořídíte zde tiskové barvicí pásky, bezpečnostní overlaye, laminovací materiály i plastové karty.
DATASCAN, s.r.o.
Služby v oblasti telekomunikace, digitálních a analogových ústředen
Komunikační a zabezpečovací služby Praha, realizace telekomunikačních systémů, montáže kamerových zařízení a instalace docházkových a přístupových produktů pro komerční objekty, firmy soukromé stavby.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Kamerové systémy zajistí dohled pro Vaši budovu a majetek - BROTEL s.r.o.
Společnost BROTEL s.r.o. z Prahy nabízí chytré řešení pro ochranu budov, venkovních prostor a majetku díky efektivním a chytrým kamerovým systémům.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Eshop s autopříslušenstvím - držáky na telefon, poklice na kola, autopotahy, autobaterie, nosiče kol, střešní boxy, sněhové řetězy
Společnost AD Shopa s.r.o. provozuje eshop s autopříslušenstvím a autodíly. Výhodně zde nakoupíte i držáky na telefon, poklice na kola, autopotahy, nosiče kol, střešní boxy, sněhové řetězy,
AD Shopa s.r.o. Váš dodavatel autodílů Zlínský kraj
Vytápění a chlazení s klimatizací Panasonic – správná volba do domů i bytů
Bohatý výběr značkových klimatizací Panasonic vhodných k vytápění a chlazení v domech i bytech má ve svém sortimentu společnost BLUE TRADE, s.r.o. působící v Olomouci a Přerově.
BLUE TRADE, s.r.o.
Stanice technické kontroly – profesionální tým provede veškeré technické prohlídky i měření emisí
Technické prohlídky všech vozů, i dovezených ze zahraničí či přestavěných na LPG pohon a také měření emisí provede vyškolený personál firmy Team MAAT, spol. s.r.o. - STK v Ostravě.
Team MAAT, spol. s r.o.