Aktuální microsite

Dovolená na jižní Moravě s komfortním ubytováním přímo ve vinařství
Dovolená na jižní Moravě s ubytováním ve Vinařství Fůkalovi je skvělá volba pro ty, kteří chtějí poznat krásy a kouzlo kraje. Rezervujte si svůj pobyt ještě dnes a těšte se na nezapomenutelný zážitek.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Zajistíme pro Vás kompletní vedení účetnictví a mzdové agendy - EKMA PLUS s.r.o.
Společnost EKMA PLUS s.r.o. z Prahy zajišťuje pro své klienty kompletní vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy nebo daní a také poradenství.
EKMA PLUS, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha
Velkoobchodní prodej elektroinstalačního materiálu Trutnov
Elektroinstalační materiál je k dispozici od zahraničních i tuzemských dodavatelů, máme vlastní sklad elektroinstalačního materiálu - UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Chytrá tlaková kanalizace – dálkové řízení tlakové kanalizace pomocí systému ALFEUS
Pořiďte si chytrou tlakovou kanalizaci od společnosti PRESSKAN system, a.s. Systém ALFEUS umožňuje jednoduché dálkové řízení tlakových čerpadel i kanalizační sítě a informuje Vás o aktuálním stavu.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Vysokorychlostní a stabilní internetové připojení pro home office a online výuku
Vysoce výkonné a stabilní internetové připojení vhodné pro homme office a online výuku zajišťuje v okolí Blanska firma Alf servis.
Alf servis, s.r.o.
Prodej okurek nakladaček od lokálního pěstitele
Jiří Kratochvíl je lokálním pěstitelem zeleniny a provozuje prodejnu zeleniny v obci Kupařovice nedaleko Pohořelic u Brna i Rajhradu. Každoročně mívá na prodej okurky nakladačky.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Levná mulčovací kůra – prodej volně ložené mulčovací kůry včetně dopravy
Přijďte si pro levnou mulčovací kůry na Vaší zahrádku do společnosti Kamenivo Zlín Rybníky. nabízíme prodej volně ložené mulčovací kůry včetně dopravy ve Zlíně, Otrokovicích a okolí.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Ruční, elektrické paletové a vysokozdvižné vozíky - bohatý výběr na našem e-shopu
Vyberte si manipulační techniku na míru. V e-shopu firmy Linde Material Handling s.r.o. naleznete paletové či vysokozdvižné vozíky pro usnadnění práce.
Linde Material Handling Česká republika s.r.o. Manipulační technika Praha
Spolehlivý a rychlý dovoz aut z německých autobazarů, z EU
Chcete dovézt auto z EU, z německého autobazaru a hledáte někoho kdo se o vše postará? Firma RDAutomobil s.r.o. poskytuje komplexní služby související s koupí a dovozem aut z Německa.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Specializovaný servis vozidel Fiat, Opel, Jeep, Chevrolet,  Alfa Romeo, Lancia, Iveco, Ford a Peugeot
Autocentrum u Labutě ve Svitávkách provozuje autorizovaný autoservis pro vozy Opel, Fiat, Ford a Alfa Romeo. Naší specializací je také servis vozů Chevrolet, Lancia, Iveco, Jeep, Chevrolet a Peugeot.
Autocentrum u Labutě
Čerpadla značky WILO nebo GRUNDFOS na našem e-shopu - maximální výkon a nízká spotřeba
Čerpadla od společnosti Thermoquell CZ s.r.o. jsou klíčem k efektivnímu a udržitelnému hospodaření s vodními zdroji. Nejnovější technologie a designy čerpadel šetří energii a zvyšují výkon.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Kompletní instalatérské služby – voda, plyn, topení, odpady a kanalizace
Kompletní instalatérské služby zahrnující nejen oblasti vody, plynu, topení, odpadů a kanalizací poskytují pro okolí Opavy a Ostravy odborníci ze společnosti MIVOTOP s.r.o.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn Opava
Výroba a realizace ocelových konstrukcí pergol – moderní a odolné provedení s minimální údržbou
Na výrobu a realizace ocelových konstrukcí pergol, které jsou moderní, odolné a vyžadují minimální údržbu se zaměřuje v okresu Znojmo a Brno-venkov společnost UNIVARS, s.r.o.
UNIVARS, s.r.o.
TopJet click Distalizer – nová dimenze v distalizaci molárů
Firma Altis Group spol. s r.o. doporučuje všem ortodontistům distalizér TopJetclick, který představuje novou dimenzi v distalizaci molárů. Je dostupný ve 4 velikostech a vhodný na malé a úzké čelisti.
Altis Group spol. s r.o. Ortodontický materiál
Foukaná izolace chat, chatek a rekreačních objektů – vysoká účinnost, nenáročná realizace a dostupná cena
Na realizaci foukané izolace, která má vysokou účinnost a je za dostupnou cenu, u chat, chatek a rekreačních objektů se zaměřuje společnost Česká Foukaná izolace s.r.o. v celé České republice.
Česká Foukaná izolace s.r.o.
Šetrné bezkontaktní mytí aut - samoobslužná automyčka s Nonstop provozem
Využijte samoobslužnou automyčku ve Fryštáku, kterou najdete vedle čerpací stanice v areálu Zemědělského družstva vlastníků. Bezkontaktní mytí aut je šetrnější pro autolak vozu !
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Mulčovače přední, zadní nebo za traktor, vhodné pro sekání vodorovných i svislých ploch
U společnosti Fomex Team, spol. s r.o. se se sídlem v Sojovicích v okrese Mladá Boleslav naleznete velký výběr mulčovačů Tierre od bočních pro náročné terény až po inovativní modely se sběrem.
Fomex Team spol., s.r.o. Farmářská a komunální technika
Profesionální nátěry nových i straších střech a fasád
Nátěry nových i zašlých fasád nebo střech svěřte do rukou profesionála v oboru. Odborné nátěry střech a fasád za přijatelné ceny realizuje v Olomouci a jeho okolí firma STAVEMO.
STAVNEMO s.r.o. Malířské, natěračské práce Olomouc
Výroba smontované skleníky z lexanu, z polykarbonátu-bez nutnosti podezdívky
Kompletně smontované skleníky z lexanu-z polykarbonátu dodá firma Skleníky Bureš Kroměříž. Mají snadné kotvení, bez nutností podezdívky. Zajistíme dopravu i v regionu Přerov, Olomoucký kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Satelitem řízená robotická sekačka LUBA - sekání trávníků bez námahy a bez drátů
Robotická sekačka LUBA, řízená satelitem, je inovativním řešením pro udržování trávníků bez námahy. Firma Lixus Technik z Ostravy nabízí tuto chytrou sekačku, která využívá virtuální ohraničení.
Lixus Technik s.r.o.
Jihomoravská svěží lehká vína s ovocnými tóny
Vinařství Petr Bíza Vás zajisté zaujme širokou paletou svěžích a lehkých vín s ovocnými tóny. Ať už preferujete bílá nebo červená vína, právě zde si určitě vyberete to pravé víno pro vás.
Vinařství Petr Bíza
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Komplexní čištění kanalizací a odpadů - rychlá a spolehlivá havarijní pohotovost
Rychlou havarijní pohotovost a komplexní čištění kanalizací a odpadů zajišťuje naše společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Svářecí stroje a svařovací invertory renomované značky Böhler
Poradíme s výběrem a v Ostravě na prodejně předvedeme kvalitní svářecí stroje a invertory značky Böhler. Invertory dodáváme nejen po celém Moravskoslezském kraji. Navštivte SVAR Ostrava.
SVAR Ostrava
Aktivity pro děti i rodiče, hry a vzdělávání pod jednou střechou
Jablíčko, centrum pro rodinu, poskytuje pestrou paletu aktivit od herních odpolední pro děti až po inspirativní workshopy pro rodiče. Objevte prostor plný podpory, vzdělání a komunitního ducha.