Aktuální microsite

Autoservis klimatizace - profesionální údržba, oprava i dezinfekce
Autoservis klimatizace zajišťuje společnost Hampl s.r.o., která realizuje její profesionální údržbu, opravu i dezinfekci v okolí Ostravy Svinova.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Squash, squashové kurty, centrum - certifikované profikurty
Sportcentrum SBA SQUASH, s.r.o. pro Vás připravilo 3 certifikované squashové profikurty, které nejen prověří Vaši fyzickou zdatnost, ale také Vám i Vašim přátelům poskytnou skvělou zábavu.
SBA Squash, s.r.o.
Dušičková dekorace, květinové vazby, věnce na dušičky
V Zahradnictví Kovalčík zakoupíte květinové vazby a věnce na dušičky - dušičková dekorace z ruzných přírodních materiálů. Najdete nás v Jalubí u Uherského Hradiště.
Zateplení rodinných domů, fasády, omítky - spolehlivé stavební práce
Společnost Albon stavby s.r.o., se sídlem ve Frýdku-Místku, se zaměřuje na zateplení rodinných domů a realizaci omítek a fasád ve Frýdku-Místku a okolí. Zlepšete si komfort a hodnotu vaší nemovitosti.
Albon stavby s.r.o.
Autobaterie, kovový odpad - výkup kovošrotu a jeho zpracování
Autobaterie, kovový odpad a jejich výkup zajišťuje společnost TROJEK a.s. i na své pobočce v Bohumíně, která se specializuje právě na kovošrot a jeho zpracování
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Široká škála elektroinstalačních služeb
Společnost Sekrelit s.r.o. se specializuje na širokou škálu elektroinstalačních služeb, včetně poskytování služeb PC servisu, zálohování dat a další.
sekrelit s.r.o.
Výroba elektrorozvaděčů na míru dle zadání, pro různá průmyslová odvětví
Společnost PROZAX Otrokovice se specializuje na výrobu elektrorozvaděčů na míru pro zákazníky ve Zlínském kraji a na Moravě, splňují specifické požadavky různých průmyslových odvětví.
PROZAX, s.r.o. výroba jednoúčelových strojů Zlín
CNC frézování, zakázkové obrábění kovů, ocel, mosaz, dural, měď, hliník
Provádíme profesionální zakázkové obrábění kovů, jako je CNC frézování s materiály, jako jsou ocel, mosaz, dural, měď, hliník a další.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Výroba a prodej prvotřídní whisky v Třebíči
Společnost Thomas Dyntar distillery s.r.o. se sídlem v Třebíči se specializuje na výrobu a prodej prvotřídní sladové whisky.
Thomas Dyntar distillery s.r.o.
Ruční a elektrické nářadí, centrály, čerpadla a spojovací materiál - prodej
Různý železářský sortiment dodává v okolí Prostějova, Přerova firma Řemeslo a zahrada se Smržic. Skladem máme ruční, elektrické nářadí, centrály, čerpadla, myčky, svářečky a spojovací materiál.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Meření emisí pro naftové i benzínové motory - na nákladní, dodávková, užitková, osobní vozidla
Agrotest Morava je společnost provozující stanici technické kontroly (STK) a zajišťuje měření emisí pro různé typy vozidel - nákladní, dodávková, užitková a osobní vozidla.
Agrotest Morava s.r.o. mobilní STK Morava
Architektonická a inženýrská kancelář, která zrealizuje celý Váš projekt
Projektování staveb, návrhy interiérů, urbanistické studie i architektonická tvorba a inženýrské služby. Svěřte se do rukou profesionálům ze společnosti ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Stínící technika od BT Haus: kvalita, bezpečnost a design
Společnost BT Haus ze Znojma se specializuje na dodávky a montáž stínící techniky jako jsou žaluzie, markýzy či rolety. Vyberte si z kvalitního sortimentu stínící techniky od zkušených dodavatelů.
BT HAUS s.r.o.
Zakázková velkosériová kovovýroba, strojírenská výroba za výhodnou a konkurenceschopnou cenu
KOVONA SYSTEM, a.s., člen skupiny INDUSTRIAL SYNERGY, je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá velkosériovým zakázkovým zpracováním oceli za studena.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Kytice na svatby a promoce, řezané a hrnkové květiny – květinová výzdoba pro všechny příležitosti
Kytice na promoce, svatby a pohřby, řezané a hrnkové květiny včetně komplexní květinové výzdoby zajišťuje Květinářství Lilie v Olomouci provozované společností Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Květinářství Lilie
Zelenina a ovoce přímo od pěstitelů k uskladnění – jablka, brambory, cibule
Zeleninu nebo ovoce vysoké kvality vhodnou k uskladnění nakoupíte v Zelenině Kratochvílovi Kupařovice. Prodáváme vlastnoručně vypěstované brambory, cibuli, ale i jablka k uskladnění.
Zelenina Kupařovice Jiří Kratochvíl
Kanadské borůvky v kontejnerech - prodej sazenic borůvek pro pěstování na zahradě i balkoně
Okrasná školka Záčíčí u Kroměříže je distribučním partnerem firmy Konifery na Moravě, na prodej sazenice borůvek v kontejnerech. Kanadské borůvky lze pěstovat na zahradě i balkoně.
Spárovky napojované, průběžné dub, buk, jasan, javor - výroba, prodej jednovrstvé lepené desky
Spárovky jsou produktem který umí ve firmě BRENUS Uherské Hradiště opravdu dobře! Výroba je zaměřena na jednovrstvé lepené desky napojované a průběžné - spárovky dub, buk, jasan, javor i jiných dřevin
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Moto příslušenství – kvalitní bundy, kalhoty, helmy, rukavice pro bezpečnou a pohodlnou jízdu
Eshop Moto-Olomouc je ideálním místem pro motocyklisty s vysokou náročností na kvalitu a bezpečnost – zakoupíte tady příslušenství jako jsou bundy, kalhoty, helmy, rukavice, brýle, chrániče a tašky.
MOTO OLOMOUC R&V s.r.o. Prodej a servis motocyklů
Soustružení kovů Kolín – kompletní soustružnické práce
V kovoobrábění máme dlouholetou praxi, kvalita kovoobrábění je samozřejmostí, sériová i kusová výroba - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Prodej a servis elektro motocyklů, elektrických čtyřkolek a skútrů, včetně náhradních dílů
Na eshopu topctyrkolky.cz si vyberete elektro motocykly, elektrické čtyřkolky i skútry včetně náhradních dílů. Firma Pavel Palme zajišťuje jejich prodej i servis. Vše pro udržitelnou budoucnost.
Pavel Palme - Autoservis, pneuservis a přestavby LPG
Ověřování, přezkušování, servis a montáže elektroměrů specialisty
Firma DK-ELVIS s.r.o. z Ostravy zajišťuje přezkoušení, ověření, servis a montáž elektroměrů. Komplexní servis minimalizuje riziko nesprávného účtování a přispívá k celkové energetické efektivitě.
DK-ELVIS s.r.o.
Přístroj V800P Vein Finder na zobrazování žil - usnadnění práce zdravotníků
Přístroj V800P Vein Finder na zobrazování žil přináší revoluci do zdravotnictví. Pomáhá rychle a efektivně lokalizovat žíly pacientů. Jejich prodej zajišťuje PROMOS spol. s r.o. z Valašského Meziříčí.
PROMOS spol. s r.o.
Regenerace fotbalových hřišť a travnatých ploch – naše nová služba pro vaše sportoviště
Komplexní regeneraci a údržbu fotbalových hřišť a dalších sportovišť Vám zrealizuje společnost Stavby Matyášek z okresu Nymburk, čímž přispějí k dlouhé životnosti Vašich sportovních ploch.
Stavby Matyásek, s.r.o.
Výměny olejů automatických převodovek a montáže tažných zařízení – kompletní služby autoservisu
Na výměnu olejů automatických převodovek, montáže tažných zařízení, zabezpečení a na mnoho dalších služeb autoservisu se zaměřují profesionálové ze Znojemska z Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.