Aktuální microsite

Odsávání průmyslových provozů, univerzální stavebnicové odsavače
Komplexní řešení odsávání průmyslových provozů, odsávaní prachu ze svařování, řezání, broušení, univerzální stavebnicové odsavače vyrábí a servisuje EKO-ŠIMKO s.r.o., Náchod.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod
Profesionální péče o malá zvířata – neurologie a ortopedie psů, koček, morčat, králíků atd.
Profesionální veterinární péči o malá domácí zvířata zajistí VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. v Opavě. Zaměřují se i na neurologii a ortopedii psů, koček, morčat, králíků atd.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Anti graffiti systém - odstranění a ochrana povrchů proti graffiti
Firma SK FASÁDY je Ostravská firma poskytujíci speciální čištění fasád se zaměřením na odstraňování graffiti, ochrany povrchů a čistění fasád od graffitů. Vše poskytuje včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Bohatý výběr chlebíčků, baget a obložených housek – výborná chuť z kvalitních surovin
Bohatý výběr různých druhů chlebíčků, baget, obložených housek a kanapek z kvalitních surovin a s výbornou chutí dodává pro okolí Opavy Catering & jídelna Raduň od Šárky Sendlerové.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Špičková laserová terapie je efektivní v léčbě bolesti - využití v rehabilitaci, fyzioterapii, sportovní medicíně i ortopedii
Využijte pokročilou laserovou terapii v ambulanci MediSport - Mediekos Ambulance Zlín. Efektivní při léčbě bolesti, má využití v oblasti rehabilitace, fyzioterapie, sportovní medicíny a ortopedie.
MediSPORT Ambulance tělovýchovného lékařství
Dodávka, instalace kotlů na biomasu - kotel na dřevo, pelety představuje úsporné vytápění
Buďte nezávislí na dodávkách plynu nebo elektřiny, zvolte jako formu úsporného vytápění kotel na biomasu, v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj se kvůli instalaci kotle obraťte na firmu DAEko s.r.o.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Rolničkové, destičkové a řetězové dopravníky – snadná přeprava kusových i větších předmětů
Na vývoj a konstrukci rolničkových, destičkových a řetězových dopravníků, které slouží ke snadné přepravě kusových zásilek i větších předmětů, se zaměřují specialisté ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Moderní a kvalitní patrové dřevostavby na klíč
Inovativní patrové dřevostavby s různou dispozicí a velikostí s možností garáže realizuje v okolí Prostějova a Přerova olomoucká firma Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o.
Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o. Dřevostavby na klíč Olomouc
Výkup autobaterií, katalyzátorů a elektromotorů – vyplacení peněz ještě tentýž den
Na výkup autobaterií, katalyzátorů a elektromotorů bez přírub a převodovek se zaměřuje společnost OPEMETAL kovošrot Dačice, která také vykupuje barevné kovy i kovový odpad.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Pobyt v Kurovickém lomu - ubytování, luxusní apartmány s vlastní terasou a přednášková místnost pro firemní akce
Pobyt v Kurovickém lomu znamená luxusní ubytování v apartmánech s terasou - nedaleko Zlína. Je to krásné místo pro páry. Ideální i pro firemní akce, protože máme k dispozici i přednáškovou místnost.
Kurovický lom
Dřevěné rovná madla k do zábradlí – zakázková výroba stylových ukočení a úchytů madel
Na zakázkovou výrobu a prodej dřevěných rovných madel k zábradlí, ukončení a úchytů madel z masivního dřeva a dalšího příslušenství se zaměřují specialisté ze společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Ubytování v autokempu na břehu Lipna, kousek od šumavských lesů
Objevte autokemp U Kukačků, váš únik od všedního dne do srdce Šumavy. Ubytování pro každého, od chat po mobilní domky, v ideálním prostředí pro relaxaci i aktivní dovolenou.
Kemp u Kukačků a Penzion DaJa
Zprostředkování prodeje a poradenství s koupí zavedené a ziskové firmy
Poradenství a pomoc s nákupem nebo prodejem aktivní a ziskové firmy zajišťuje firma Byznys na prodej z Olomouce. Zprostředkujeme nákup i prodej zavedené firmy pro podnikatele i investory.
Byznys na prodej Aktivní firmy na prodej
Opravy elektromotorů a elektrických zařízení pracovních strojů v Hradci Králové
Služby na kvalitní úrovni v oblasti opravy elektromotorů a elektrických zařízení pracovních strojů vám poskytne společnost ZVU Servis a.s. z Hradce Králové.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Osobitá vína menších šarží vyráběná z hroznů z vlastních vinic
Přijďte ochutnat klenoty z hroznů vlastních vinic do Vinařství Fabián v Čejkovicích. Vinařství se zaměřuje na výrobu osobitých vín menších šarží.
Víno Fabián Vinařství a ubytování Čejkovice
Kódování autoskel – vyleptání VIN kódu na skla automobilů, snížení rizika odcizení vozu
Snižte riziko odcizení vašeho vozu díky kódování autoskel. O aplikaci VIN kódu na skla automobilu se postará firma Autosklo PEMI z Veselí nad Moravou.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Samoobslužná čerpací stanice PHM - DS Sihelský s.r.o.
Spolehlivá čerpací stanice DS SIHELSKÝ s.r.o. pohonné hmoty na cesty si načerpejte přímo v našem areálu za výhodné ceny – otevřeno i pro širokou veřejnost od PO až NE.
DS Sihelský s.r.o. Nákladní, kontejnerová doprava Semily
Spolehlivá likvidace nebezpečných nebo nadměrných odpadů
Ve sběrném dvoře společnosti TEPVOS spol. s r.o. v Ústí nad Orlicí můžete zlikvidovat váš nadměrný, komunální i třeba nebezpečný odpad.
TEPVOS,  spol. s r.o.
Svěřte likvidaci a demolici průmyslových staveb do rukou profesionálů
Společnost M-Recycling s.r.o. sídlící v Novém Městě na Moravě provádí likvidace a demolice průmyslových staveb, demolici kotelen, spaloven, hal a dalších průmyslových staveb v celé České republice.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití na elektromotor Břeclav
Štípač dřeva pro domácí i profesionální použití s pohonem na elektromotor, nesené za traktorem, pohon na hydrauliku či s benzínovým a dieselovým agregátem od firmy GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Dřevěné obaly - palety, bedny ze dřeva s víkem, s kartonem, z OSB desek i z překližky
Pokud chcete přepravit či skladovat své zboží v praktických obalech ze dřeva, firma Dřevoobaly Iveli Kroměříž dodá širokou škálu produktů - palety, dřevěné bedny s víkem, s kartonem, z OSB, překližky.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Profesionální zajištění instalace dopravních značek a signalizačního zařízení
Společnost Proznak-dopravní značení s.r.o. je specialistou v dopravním značení a zajišťuje odbornou instalaci veškerých dopravních značek, omezení a signalizačního zařízení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Kouřoviny a kouřovody s příslušenstvím - komínové roury a kolena ke kamnům
Společnost KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. se sídlem v Radkově poblíž Opavy Vám ve svém sortimentu nabízí kouřovody s příslušenstvím, kde nechbí komínové roury i kouřové kolena ke kamnům a mnoho dalšího.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.