Aktuální microsite

Sadbové brambory, sazenice salátu, košťálovin ze zahradnictví
V Talašově zahradnictví s.r.o. začíná jarní sezóna. Přijďte si nakoupit sazenice salátu, košťálovin, plodové zeleniny i sadbové brambory. Naše prodejny - Tlumačov, Otrokovice u Zlína.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Letní pneumatiky Kladno - Motrio Fairway Summer se špičkovým výkonem
Hledáte vhodné letní pneumatiky, které můžete použít v městském provozu i mimo něj? Letní pneumatiky Motrio Fairway Summer vám nabízí komfort, a hlavně příznivé ceny.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Kvalitní dřevěné doplňky pro cyklostezky
Společnost Dřevoslav ze Slavonic vyrábí dolňkové prvky na cyklostezky. Na zakázku zhotoví odpočívadla, stojany na kola, odpadkové koše a další doplňky ze dřevěného masivu.
Dřevoslav s.r.o.
Výkup katalyzátorů, autobaterií, elektromotorů - více než 25 let zkušeností
Česká společnost HULMAN-kovošrot s.r.o. vykupuje katalyzátory, elektromotory a autobaterie na provozovně v Pohořelicích, Brně-Chrlicích, Moravském Krumlově a Vémyslicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Plechová střešní krytina je levnější - vhodná pro starší domy
Firma TOM střechy Dolní Němčí se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Pro starší domy je vhodná lehčí plechová střešní krytina, která je i levnější.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Praktické  jídelní kuchyňské sety s rohovou lavicí, stolem a židlemi
Rohové jídelní sety s praktickou lavicí s úložným prostorem včetně možností výběru barvy dřeva i potahové látky pořídíte v prodejně nábytku TPZ ve Znojmě.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Rekonstrukce koupelny od návrhu až po realizaci - montáž sprchových koutů, sanitární keramiky
Toužíte po nové koupelně? Rekonstrukci koupelny od návrhu až po realizaci Vám zajistí FATO Hlaváč, s.r.o. Moravský Krumlov. Provádí odbornou montáž sprchových koutů, sanitární keramiky přímo na míru.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Produkty pro systémy instalace vytápění, chlazení, rozvodů pitné vody, páry a vzduchu
Hledáte kvalitního a prověřeného dodavatele instalatérského sortimentu? Sháníte armatury, čerpadla, otopná tělesa a jejich příslušenství? Obracejte se na nás, jsme specialisté v oboru od roku 2004.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Chladící vitríny, prosklený mrazák pro Vaši prodejnu - dodání, montáž, individuální přístup
Nejen do prodejen s potravinami dodává chladící vitríny a prosklené mrazáky společnost LEDO servis ze Znojma. Do Vašeho gastronomického zařízení dodáme a zajistíme montáž všech chladících zařízení.
Karel Kašpar LEDO servis
Spolehněte se na kvalitní instalatérské práce v Ostravě a okolí
Instalatérská firma Instopservis nabízí služby jako jsou rozvody vody, výměna baterie, umývadla, vany v Ostravě Staré Bělé a Výškovicích. Spolehněte se na rodinnou firmu s dlouhodobými zkušenostmi.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Pronájem místnosti na cvičení či jógu v nově zrekonstruovaných prostorech i se sprchou a šatnou
Využijte možnost pronájmu místnosti na cvičení v nově zrekonstruovaných prostorech, které Vám poskytne společnost DK projekt s.r.o. v Ostravě. K sálu je možnost využít šatnu i sprchu.
DK projekt, s.r.o.
Soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji – výrobky na zakázku v požadovaných tvarech a velikostech
Na soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji a realizaci výrobků v požadovaných tvarech a velikostech se zaměřuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka působící v Třebíči a na Vysočině.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Vysokozdvižná technika, ruční i elektrické vozíky- prodej renomovaných značek
Velký výběr vysokozdvižné techniky, ručních i elektrických vozíků známých značek DESTA, HYUNDAI, CAPSTAN, BALKANCAR má společnost DAMATECH, spol. s.r.o.. z Dačic nedaleko Jemnice, Slavonic i Znojma.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Betonové ploty na klíč přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže
O realizaci betonových plotů na klíč se na Znojemsku a Třebíčsku postará firma NOJA betonové ploty. Objednejte si betonové ploty přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Italská mletá káva – dokonalá chuť kávy vhodné pro různé přípravy od moka až po espresso
Na prodej kvalitní italské mleté kávy, která je vhodná pro různé přípravy od moka až po espresso se zaměřuje exkluzivní dovozce kávy San Salvador společnost Caffe Mio Store provozující e-shop.
Caffe Mio Store Dovozce kávy San Salvador
Horkovodní tlaková myčka 500 bar pro vysokotlaké čištění nejen stavebních strojů, výměníků a graffiti - HOT BLASTER 500/20 B
S výrobou vysokotlakých agregátů pro horkovodní a studenovodní vysokotlaké čištění stavebních strojů, betonu, lešení, bednění, výměníků s různým rozsahem tlaku má bohaté zkušenosti společnost AQ PUMPY
AQ PUMPY, s.r.o.
Čištění a údržba kávovarů – k odvápnění, čistící tablety, změkčovače a mnoho dalšího
Bohatý výběr příslušenství pro čištění a údržbu kávovarů k odvápnění, čistící tablety, změkčovače, vodní filtry a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Motorová pila Stihl MS 500i s elektronicky řízeným vstřikováním paliva
Světově bezkonkurenční motorovou pilu Stihl MS 500i s elektricky řízeným vstřikováním paliva a vyhřívanou rukojetí zakoupíte v prodejně zahradní a lesní techniky Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Jarní čepice, která zahřeje a neprofoukne - česká výroba dětských čepic z bavlny i příze
Jarní čepice pro děti, která neprofoukne, zahřeje a bude se líbit - takové si vyberete u firmy PLETEX z Třebíče. Jsme českým výrobcem bavlněných čepic i čepic z příze. Stačí kliknout na náš e-shop.
PLETEX s.r.o.
Polykarbonové (komůrkové) desky a plexisklo  – řezání na míru, materiál za velkoobchodní ceny
U firmy GAVENDA s.r.o. naleznete polykarbonové desky na míru za velkoobchodní ceny. Materiál pro zastřešení přístřešků nebo průmyslových hal – plykarbonát, komůrkové desky, plexisklo a příslušenství.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Elektrické vytápění hal, skladů, sportovišť - infračervená sálavá topidla pro vytápění velkých ploch a objektů
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku se specializuje na dodávku elektrického topení pro vytápění hal a velkoplošných objektů.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Výroba, montáž kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů a doplňků – splňte si sny moderní kuchyní
Výrobu, montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a doplňků Vám zajistí Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Navštivte naši prodejnu nábytku v Novém Šaldorfě v okrese Znojmo a vyberte si svou vysněnou kuchyň.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Stavební základy, terénní úpravy, kopání bazénů – profesionální zemní a výkopové práce
Na realizaci stavebních základů, terénních úprav, kopání bazénů a na další zemní, výkopové a bourací práce se zaměřují profesionálové ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o. působící na Vysočině.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Strojírenské prototypy a formy, kusová malosériová výroba - CNC nástrojářské práce
CNC nástrojářské práce zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na kusovou, malosériovou výrobu strojírenských prototypů a forem pro upínače, zápustky, válcovací trny a jiné přípravky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
CNC řezání vodním paprskem - přesné dělení nejrůznějších materiálů na míru
Společnost ISOTRA a.s. - nástrojárna z Opavy se také zabývá CNC řezáním vodním paprskem na míru. Jsme schopni přesně řezat a dělit nejrůznější materiály dle Vaších potřeb.
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava