Aktuální microsite

Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem – lanová pila s neomezenou hloubkou řezu
Řezání a dělení konstrukcí diamantovým lanem neboli lanovou pilou, která má neomezenou hloubku řezu a používá se v těžko přístupných místech, zajišťují odborníci společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Výroba, prodej regranulátu, remistyrenu, technické plastové drtě
Firma Remiva s.r.o. recykluje plastové odpady z výroby na regranuláty či technické plastové drtě. Jsme výrobci regranulátu Remistyrenu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Intermodální přeprava od METRANS - spojujeme kontinenty, zjednodušujeme logistiku
METRANS dominuje trhu intermodální přepravy, propojuje Evropu s námořními a železničními uzly a zajišťuje rychlý a bezpečný transport.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Výroba kvalitní svařované sítě v rolích na oplocení zahrad nebo rozvoden
Firma Betafence se specializuje na výrobu svařovaných plotových sítí. Tyto sítě jsou vhodnou volbou pro funkční oplocení zahrad, rozvoden, průmyslových areálů. Kontaktujte firmu s dlouhou historií.
Betafence s.r.o.
Zasklení okna, výlohy, zasklívání - profesionální sklenářství s tradicí
Profesionální společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě s tradicí od roku 1991 se zaměřuje na poskytování široké nabídky běžných sklenářských prací, a to včetně zasklívání oken a výloh.
SKLENÁŘSTVÍ KOHOUTEK s.r.o.
Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Personální agentura, vyhledávání a výběr zaměstnanců, manažerů
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. se v rámci Ostravska zaměřuje na vyhledávání a výběr zaměstnanců a to především manažerů, techniků, specialistů pro nové investory a poradenské služby.
Specialist Service, s.r.o.
Servis a revize hasících přístrojů, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2
Komplexní služby spojené s hasícími přístroji, servis, prodej, revize, kontroly a plnění tlakových lahví plynem CO2, zajišťuje společnost HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě a v Jihlavě.
HTB - Požární ochrana a.s.
Volné pracovní místa a pozice geodeta –  práce s benefity v Brně nebo Boskovicích
Volné pracovní místa v Brně a Boskovicích na pozicic Geodet/ka s prací v terénu má ve svém přátelském kolektivu společnost ADITIS s.r.o., která poskytuje různé firemní benefity.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Výroba a prodej izolačního dvojskla pro zimní zahrady, výlohy, okna i dveře
Izolační dvojskla, které je možné použít pro zasklení zimních zahrad, oken, dveří i výloh, vyrábí a prodává sklenářství Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Právní pomoc v oblasti nemovitostí - zastupování před soudy či správními orgány
Advokátní kancelář Mgr. Pavlíny Řehové poskytuje právní pomoc v oblasti nemovitostí a bytové problematiky včetně zastupování u soudu ve sporech. Právní služby jsou určeny pro občany i města a obce.
Mgr. Pavlína Řehová advokátní kancelář Zlín
Kvalitní a spolehlivý materiál - matice, vruty a další seženete od Šrouby Klocová
Kvalitní a spolehlivý spojovací materiál pořídíte v Kutné Hoře nebo Kolíně od společnosti Šrouby Klocová - spojovací materiál, která nabízí široký sortiment zboží.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Poradenství v oblasti měření a regulace, montáž a návrh MaR, servis měřící a regulační techniky
Odborné poradenství v oblasti měření a regulace, návrh a montáž MaR, ale i servis měřící a regulační techniky poskytuje společnost BRAINTRAST, s.r.o. v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji.
BRAINTRAST, s.r.o.
Prodej ovocných stromů a dřevin na zahradu - angrešt, rybíz, maliny a jabloně
Ovocné stromy všeho druhu prodává společnost RAIDA – GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy. Naleznete u nás angrešt, jabloně, maliny, borůvky, rybíz a jiné sloupovité stromy na vaši zahradu.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Kvalitní vazby, krovy a vyvýšené záhony – profesionální výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou krovů, vyvýšených záhonů a kvalitních vazeb včetně prodeje truhlářského a stavebního řeziva se zabývá společnost Sudolský dřevovýroba nejen v okolí Olomouce a Přerova.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Podmáslový chléb - tradice v novém kabátě s nádechem podmáslí
Na výrobu a prodej výborného podmáslového chleba ze tří druhů mouky s nádechem podmáslí se zaměřuje Pekárna IVANKA s.r.o. nejen ve svých podnikových prodejnách v Moravském Krumlově a Znojmě.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Návrh, dodávka a instalace biologických čistíren odpadních vod značky SILT i s pozáručním servisem
Na dodávku, instalaci a uvedení do provozu biologických plastových čistíren odpadních vod se specializuje společnost Elventa LV s.r.o. v Olomouci a v okolí. Zajistí i dokumentaci a pozáruční servis.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Kompletní veterinární péče o malé i velké zvířata od Veterinární ordinace a ošetřovny MVDr. Baudyš
Veterinární ordinace a ošetřovna MVDr. Baudyš z Jablonce nad Nisou poskytuje kvalitní kompletní veterinární péči pro malé i velké zvířata.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Školní výlet s programem na míru - bobová dráha, lukostřelba, lanové překážky
Ski areál Hlubočky u Olomouce je ideálním místem pro školní výlet plný zážitků. Připraví vám zde program na míru, ve kterém si nejen děti užijí bobovou dráhu, lukostřelbu nebo lanové překážky.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Drážky pro pera - CNC výroba podle norem ČSN a požadavků zákazníka
Průmyslové díly všeho druhu dodává strojírenská společnost KOVO Uličný z Hulína u Kroměříže. Zabýváme se CNC výrobou drážek pro pera, podle norem ČSN a požadavků zákazníka.
KOVO Uličný Roman Uličný
Prodej a montáž plotů, oplocení na míru – konzultace a kalkulace plotových systémů
Firma Gardenmat Pavel Matiáš prodává a montuje oplocení na míru v Olomouci a Prostějově. Poskytuje konzultaci a zhotoví kalkulaci plotových systémů pro rodinné domy, hřiště i průmyslové areály.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně, Brno-venkov
1A TRADE, s.r.o.
Pronájem elektrokoloběžky Chooper na výlet s rodinnou, přáteli i zpestření podnikové akce
Prozkoumejte okolí Uherského Hradiště na elektrokoloběžce Chooper s dojezdem až 110km. Pronájem si sjednáte od firmy Auta na půjčení Kunovice. Vhodné na výlet s rodinou i podnikové akce.
Matouš Bartůsek - Auta na půjčení Pronájem osobního auta, dodávky Kunovice
Svatební catering, kvalitní jídlo, dort a raut – klíčový prvek pro úspěšnou svatbu
Na plánování a realizaci svatebního cateringu , včetně zajištění kvalitního jídla, obědu, dezertu, dortu i teplého a studeného rautu se zaměřují specialisté ze společnosti AMIGO z Telče.
AMIGO Profesionální catering na klíč Telč
Fyzioterapie, léčebná rehabilitace pro ambulantní klienty
Společnost Medical Point Zlín poskytuje komplexní rehabilitační péči pro ambulantní klienty především z regionu Zlínský kraj, zaměřuje se na obor fyzioterapie, léčebná rehabilitace.
MEDICAL POINT s.r.o. Rehabilitační centrum Zlín