Aktuální microsite

Výroba plastových komponentů z termoplastu z dodaných forem – práce prováděná specialisty
Na profesionální výrobu a prodej plastových komponentů z termoplastu ze zákazníkem dodaných forem se zaměřují odborníci ze společnosti Havel - plasty, s.r.o. ze Svitav.
Havel - plasty, s.r.o.
Poradenství a odborná technická podpora v oblasti pneumatických prvků a armatur
Vyřešte problémy s životností a spolehlivostí pneumatických prvků a armatur. Technickou podporu a poradenství v této oblasti zajišťuje v České republice společnost YETTY.EU.
YETTY.EU s.r.o.
Silniční, automobilové váhy na klíč s provozní spolehlivostí a snadnou údržbou
Hledáte-li firmu, která se zabývá kompletní dodávkou silničních vah, můžete se obrátit na společnost TENZONA s.r.o., která své zakázky realizuje po celé České republice, ale i v zahraničí.
TENZONA s.r.o.
Kožené dámské kabelky do ruky – kvalita zaručená značkou Marina Galanti
Dámské kožené kabelky Marina Galanti s možností nošení v ruce, přes ruku nebo nestavitelného popruhu má ve svém bohatém sortimentu na e-shopu společnost Levstra, s.r.o.
Levstra, s.r.o.
Softwarové řešení správy dokumentů, lokálního a síťového tisku
Pokud hledáte firmu, která zajistí softwarové řešení správy dokumentů, lokálního a síťového tisku nebo konfiguraci síťových úložišť, obraťte se na společnost Kapucín - Repro, s.r.o. z Třebíče.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Odborné konzultace a poradenství pro systémy řízení vytápění, chlazení a osvětlení
ELMAR group Brno se již několik let zabývá dodávkou systémů řízení vytápění, chlazení i osvětlení a rádi vám poskytnou odborné konzultace i poradenství.
ELMAR group spol. s r.o.
Protihlukové sendvičové panely a systémy Akustik - 3 varianty Akustik P, D a L
Protihlukové sendvičové panely a systémy, výběr ze 3 variant Akustik P, D a L, výroba a montáž, panely s jedinečnými vlastnostmi od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Výkup autovraků a bouraných aut včetně vystavení potvrzení o ekologické likvidaci
Výkup autovraků a bouraných aut, likvidaci vozidel včetně zajištění odtahu a vystavení potvrzení o ekologické likvidaci provádí nejen v okolí Šternberku a Uničova společnost Autovrakoviště Morava.
Autovrakoviště Morava Miroslav Šíma
Zakázková výroba plastových kufříků z vlastních forem nebo forem od zákazníků
Na návrh, zakázkovou výrobu a dodávku plastových kufrů a kufříků na míru z vlastních forem nebo forem od zákazníků s potřebnou specifikací se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Polyetylenové pěnové fólie na balení různých produktů - prodej přímo od výrobce
Polyetylenové pěnové fólie snadno objednáte přímo od výrobce HB pack s.r.o.. V okolí Heršpic a Slavkova u Brna prodáváme obalový materiál proti oděru, poškrábání a jinému poškození produktů.
HB pack s.r.o.
Bezpečnostní signalizace pro průmysl - světelná signalizace, osvětlení pro stroje
Bezpečnostní signalizace pro průmysl a světelnou signalizaci nebo osvětlení pro stroje Vám dodá a namontuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.
Teprostroj s.r.o.
Interiérový nábytek na míru - výroba kvalitních vestavěných skříní a nábytku do interiéru
Firma LAMÉ se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku. Také se zabýváme montáži nábytku a vyrábíme také vestavěné skříně, nábytek do interiéru a dětský nábytek na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Termické solární systémy – úspora energie za pomocí solárního ohřevu vody
Instalaci termických solárních systémů pro ohřev vody zajistí firma WSG Future Energy Pavel Janoszek. Pomůžeme Vám i se získáním dotací na solární panely pro ohřev vody.
WSG Future Energy
Kontrolní statické výpočty a zkoušky stožárů - provedení na přání zákazníka
Stožáry veřejného osvětlení vyrábí a prodává naše společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Mimo jiné provádíme kontrolní statické výpočty a zkoušky na přání zákazníka kdekoliv v České republice.
FORELV s.r.o.
Plastové přepravky s nosností do 3 kg na ovoce a zeleninu – výroba prováděná specialisty
Na výrobu a prodej plastových přepravek s nosností do 3 kilogramů na ovoce a zeleninu a další produkty vytvářené vstřikováním plastů se zaměřuje společnost H&P plast, spol. s r.o. ze Svitav.
H&P plast, spol. s r.o.
Praktický lékař pro děti a dorost
Lékařskou péči o zdraví vašich miminek, dětí i dorostu v okolí Žulové vám poskytne Petra – ordinace pro děti a dorost s.r.o.
Petra - ordinace pro děti a dorost s.r.o. MUDr. Petra Blahová
Rostoucí oblečení pro miminka - ručně šité body, legíny, čelenky z certifikovaných materiálů
E-shop Šitíčko pro miminka představuje novou unikátní kolekci rostoucího oblečení MiniBodie. Vše je ušito ručně z certifikovaných materiálů - originální legíny, body i čelenky české výroby!
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Motorgenerátory - náhradní zdroj energie vyřeší výpadky elektřiny
Nahradní zdroj energie vám zajistí ReSpol s.r.o. z Opavy - poskytneme vám motorgenerátory, které využijete při odstávkách a výpadcích elektrické energie i na různých kulturních akcích.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Kvalitní a spolehlivý materiál - matice, vruty a další seženete od Šrouby Klocová
Kvalitní a spolehlivý spojovací materiál pořídíte v Kutné Hoře nebo Kolíně od společnosti Šrouby Klocová - spojovací materiál, která nabízí široký sortiment zboží.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Nástrojárna Kolín: Specializovaný partner pro vstřikování a lisování plastů
Nástrojárna Kolín, také známá jako Nástrojárna Tespon s.r.o., je specializovaná na výrobu forem pro automobilový a elektrotechnický průmysl, vstřikování plastů, CNC obrábění a spoustu dalších služeb.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Outdoorové vybavení prodej Praha – široký výběr mnoha značek
Široký výběr kvalitního outdoorového vybavení pro všechny sporty včetně dámského a pánského oblečení prodává společnost PROSPORT PRAHA s.r.o. ve své prodejně nebo na eshopu.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Návrh řešení, instalace fotovoltaické elektrárny pro rodinný dům, bytové domy
Fotovoltaika Zlín s.r.o. – Váš ideální partner pro dodání návrhu a instalaci fotovoltaické elektrárny pro rodinný dům i bytové domy. Solární elektrárny na klíč - návrh, instalace, dotace i provoz.
Fotovoltaika Zlín s.r.o. Fotovoltaické elektrárny Zlín
Audit konsolidovaných účetních závěrek včetně ověřování podkladů pro konsolidaci v mateřské společnosti
Společnost AUDIT DANĚ, s.r.o. Zlín poskytuje auditorské služby včetně auditu konsolidovaných účeních závěrek. Klientelu má ve Zlínském kraji i regionu Olomouc, Brno, Praha aj.
SPOLEČNOST AUDIT DANĚ, s.r.o. auditorské služby Zlín
Bezdrátový či optický internet zajistí rychlé, kvalitní a stabilní připojení za výhodné ceny
Rychlé, stabilní a kvalitní připojení bezdrátového a optického internetu zajistí firma Alf servis s.r.o. v Blansku. Připojení vhodné do domácností za výhodné ceny. Dodávka i vhodného WiFi routeru.
Alf servis, s.r.o.