Aktuální microsite

Fyzická ochrana objektů a osob – bezpečnostní služby i doprovod bodyguarda na jednání
Bezpečnostní služby v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí bezpečnostní agentura B.D. SAFE, s.r.o. - fyzická ochrana osob, bezpečnostní zajištění objektů i služby bodyguarda.
B.D.SAFE, s.r.o. bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Opravy a servis svařovacích zdrojů a hořáků, plasmových řezacích strojů a kompresorů
Záruční a pozáruční servis svářecích zařízení. plasmových řezacích strojů nebo kompresorů včetně jejich renovace zajišťuje firma Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Profi ochranné vybavení pro zvýšení bezpečnosti při práci
Chlebiš s.r.o. se sídlem v Hlučíně je společnost zajišťující prodej špičkových a profi ochranných oděvů, obuvi, přileb, brýlí a dalších ochranných pomůcek v Hlučíně, Ostravě a okolí.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Péče o pokožku během a po práci – osvědčené prostředky na čištění rukou
Na prodej prostředků na čištění rukou zajišťující péči o pokožku před pracovním výkonem, během a po práci pro ochranu pokožky se zaměřuje společnost ZVG CZ s.r.o. provozující e-shop.
ZVG CZ s.r.o.
Značení, samolepky, štítky na potrubí ve vysoké kvalitě na našem eshopu
Pokud hledáte kvalitní produkty pro značení potrubí dle ČSN, doporučujeme Vám navštívit eshop KRIŽAN, který se specializuje na bezpečnostní značení, samolepky a štítky na potrubí a ventily.
KRIŽAN, s.r.o.
Doprava autobusy i minibusy na vnitrostátní i mezinárodní zájezdy
Autodopravní společnost Josefa Ševčíka sídlící v Paskově spolupracuje s renomovanými cestovními kancelářemi a poskytuje dopravu autobusy i minibusy na vnitrostátní, ale také na mezinárodní zájezdy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Montáž, servis, oprava tepelného čerpadla - Bosch, Viessmann, Vaillant, Buderus, LG, Protherm
Společnost ROKO servis Roman Kouřil (ndplyn s.r.o.) zajistí servis, opravy i montáž tepelného čerpadla. Zakázky převážně realizujeme pro zákazníky z regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Olomoucký kraj.
Roman Kouřil - ROKO servis ndplyn s.r.o.
Prodejna hudebních nástrojů Kyjov – velký výběr včetně příslušenství
Láká vás umět hrát na kytaru? Potřebujete nové housle nebo jen sháníte příslušenství k nástroji který už doma máte? Zastavte se v Kyjově v prodejně hudebních nástrojů.
AKORD Hudební nástroje Věra Petrů
Skládací paletové nástavce a ohrádky ELMO - výroba a prodej
VPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která nabízí skládací nástavce a ohrádky ELMO, jejich výrobu i prodej nejen pro zákazníky z Opavy, ale také Ostravy a Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Pokrývačské práce, výstavba a rekonstrukce střech - kompletní střecha nad hlavou
Kompletní pevnou střechu nad hlavou Vám postaví firma Kroving s.r.o. - zajistí kvalitní pokrývačské práce od výstavby i její rekonstrukce v okolí Pohořelic nebo Brna-Venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Geodézie - zpracování podkladů v oblasti investiční výstavby a katastru nemovitostí
Jsme společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o. zabývající se geodézií a zpracováním podkladů v oblasti investiční výstavby, katastru nemovitostí, mapování a speciálních geodetických prací nejen v Brně.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Měření a analýza baterií pro elektrická vozidla
Společnost HBK je předním poskytovatelem řešení v oblasti testování baterií a palivových článků. Naše technologie zahrnuje široký rozsah měření, od elektrických parametrů po mechanickou odolnost.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Paletové dopravní pro rychlý a bezpečný přesun polotovarů a hotových výrobků
Díky dopravníkům od firmy KOPTA, s.r.o. s sídlem v Hradci Králové můžete propojit i vzdálené robotické buňky a zvýšit efektivitu plánování výrobních procesů pomocí autonomních vozíků AGV.
KOPTA, s.r.o. Automatizace Hradec Králové
Datové služby od Quantcom, a.s. - spolehlivé a rychlé připojení pro vaše podnikání
Quantcom, a.s., je lídrem v poskytování datových služeb, nabízející rychlé a bezpečné propojení pro firmy všech velikostí.
Quantcom, a.s. Telekomunikační operátor Praha, Brno
Výchozí a pravidelné revize, kontroly elektroinstalace, hromosvodů, spotřebičů, ručního nářadí od zkušeného revizního technika
Revizní technik Karel Holčák z firmy Elekro H+H Zlín zajistí výchozí a pravidelné revize, kontroly stavu elektroinstalací, hromosvodů, spotřebičů a ručního nářadí pro zájemce z regionu Zlínský kraj.
Digitální radiostanice a vysílačky Hytera – kompatibilní s analogovými systémy a s malou spotřebou
Digitální radiostanice a vysílačky Hytera, které jsou kompatibilní s analogovými systémy a mají malou spotřebu má ve svém bohatém sortimentu společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Zpětnou hypotékou si senioři zlepší život díky své nemovitosti
Renta z nemovitosti je ideálním řešením pro seniory, kteří chtějí mít dostatek financí na své potřeby a sny nebo si jen užít klidný důchod bez starostí.
FINEMO.CZ SE Renta z nemovitosti
Nejprodávanější přívěsný vozík za auto TEMARED právě u nás
Kvalitní, spolehlivý přívěsný vozík TEMARED do 750kg nabízíme ve firmě Kvalitní přívěsy v Lugeřovicích nedaleko Opavy a Ostravy. Zajistíme Vám dodání po celé České republice včetně příslušenství.
Kvalitní přívěsy
Pokladní systémy a pokladny pro elektronickou evidenci tržeb -  jednoduché řešení pro EET
Jednoduchým řešením pro EET jsou pokladní systémy a pokladny, které zakoupíte na e-shopu firmy LESAK s.r.o. se sídlem v Brně.
LESAK s.r.o.
Bramborové spirálky - prodej strojů a obalů
Spirálky jsou velmi oblíbené jak u dospělých tak u dětí. Firma CORNiCO Company s.r.o. se zabývá prodejem strojů a příslušenství na výrobu bramborových spirál a spirálek.
CORNiCO Company, s.r.o.
Oblast správy a nastavení PC pro zrakově postižené - nové možnosti pro každého
JČ – SLUŽBY s.r.o. z Poděbrad přinášejí revoluci ve správě a nastavení PC v přístupnosti pro zrakově postižené a pomáhají tak budovat nezávislost.
JČ - SLUŽBY s.r.o. Jan Čajan – služby Poděbrady
Nenechejme zdomácnět dřevomorku domácí - ochrana dřeva a řeziva
Přípravky BOCHEMIT® zajistí spolehlivou ochranu dřeva. V BOCHEMII BOHUMÍN jsou vyráběny přípravky, které Vám zajistí ochranu proti dřevomorce domácí, dřevokazným houbám nebo dřevokazným plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Motouzy Dvůr Králové nad Labem – pro lisy na kulaté balíky, pevné balení slámy a sena
Pro dokonalé a rychlé balení senáže, sena a slámy dodáváme do zemědělství pevné a vysoce odolné motouzy, jsou odolné i proti UV záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Odolné betonové stěrky s různými vzory - originální designové povrchy stěn
Firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje designové povrchy stěn, které osvěží každé zákoutí interiéru. Odolné betonové stěrky lze aplikovat do koupelny, obývacího pokoje a na schody.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Ultravysokorychlostní kamera Photron Pharsighted E9-80S pro profesionály od Proxis, spol. s r.o.
Pokud potřebujete záznam akcí v ultravysoké rychlosti s nejvyšší kvalitou obrazu, je ultravysokorychlostní kamera Photron Pharsighted E9-80S tou nejlepší volbou.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy