Aktuální microsite

Výměna a montáž plynovodů – profesionální odstranění starých rozvodů a montáž nových
Na výměnu plynovodů, odstranění starých plynových rozvodů a montáž nových pro majitele rodinných domů i bytová družstva se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Závislosti na nikotinu, alkoholu, návykových látkách, automatech a online hrách – psychologické poradenství
Na psychologické poradenství, psychoterapie a hledání řešení týkající se závislosti na nikotin, alkohol, návykové látky, automaty a online hry se zaměřuje Psycholog Brno.
Psycholog Brno Mgr. Martina Havlíčková
Kovošrot - výkup, sběr, zpracování i svoz kovového odpadu a železného šrotu
Výkupem, sběrem a zpracováním kovového odpadu i železného šrotu se zabývá společnost Centromat s.r.o. s provozovnou v Mokrých Lazcích, která vlastní moderní techniku a speciální stroje.
Centromat s.r.o.
EDM elektrojiskrové, elektroerozivní obrábění kovů - zakázková výroba kovových dílů
Elektroerozivní obrábění kovů je metoda, která umožní vytvořit kovové díly s vysokou přesností. Tuto technologii využívá pro výrobu kovových dílů TVARSTEEL Bojkovice - Uherské Hradiště.
TVARSTEEL s.r.o. obrábění kovů Uherský Brod
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení, planetové převodovky
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení - planetové, cykloidní převodovky, rotační a lineární aktuátory dodává společnost TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Přestavba bytových jader a rekonstrukce koupelen i bytů
Kvalitní přestavbu bytových jader ve Zlínském kraji realizuje společnost M+M SDRUŽENÍ se sídlem ve Zlíně, která se specializuje také na rekonstrukci koupelen.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Erasmus+ na Gymnáziu Kroměříž - Projektový týden je zábava, poznání a rozvoj v jednom
Díky programu Erasmus+ se můžeš zapojit na Gymnáziu Kroměříž i letos do Projektového týdne - vyber si projekt, který tě zajímá a bude to zábava. Poznávej nové lidi, místa, kultury. Ukaž, co v tobě je!
Gymnázium Kroměříž
Stylový moderní i klasický nábytek do obývacích pokojů
Vytvořte z vašeho obýváku jedinečný prostor, který bude odrážet váš osobní styl. Pohodlný, stylový a funkční nábytek do obývacího pokoje na zakázku vyrábí KATPET výroba nábytku, s.r.o. z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Vyhledávací portál s ubytováním napříč celou ČR v hotelech, penzionech, apartmánech, chatách a chalupách
Širokou škálu ubytovacích zařízení napříč celou ČR najdete na ubytovacím portálu eUbytko. Pomůžeme Vám najít nejlepší ubytování pro Vaši dovolenou v hotelech, penzionech, apartmánech i chalupách.
eUbytko Ubytovací portál
Česká klasická kuchyně - rozvoz a dovoz jídel, obědů
Společnost Mikeš a spol s.r.o. je nově zrekonstruovaná jídelna v Opavě, která nabízí českou klasickou kuchyni. Také veškerá jídla a obědy rozvážíme po Opavě a okolí.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Oprava hydromotoru, hydraulického čerpadla a výměna - repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo
Společnost GLADIATOOLS Slušovice zajistí opravy hydromotoru, hydraulického čerpadla pro zájemce z regionu Zlín. Je možná i výměna poškozeného zařízení za repasovaný hydromotor, repasované čerpadlo.
GLADIATOOLS, s.r.o. repase hydraulických čerpadel Zlín
Handmade dětské oblečení, kojenecké soupravy - zakázkové šití, malování na přání
Eliška Potočná z Otrokovic u Zlína je autorkou originálního oblečení zn. Foxeli collection. Šije na zakázku dámské i pánské oblečení a také handmade oblečky pro nejmenší i kojenecké soupravy.
Eliška Potočná - Foxeli collection www.foxelicollection.cz
Betonová střešní taška - kvalitní betonové tašky na Vaši střechu
Kvalitní střešní krytiny seženete od společnosti Mediteraran CZ s.r.o. která sídlí v Brně a poskytuje betonovou střešní krytinu.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Ocelové sloupy veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality
Ocelové sloupy a stožáry veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality, sloupky ručního řízení od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Balení strojů a zboží pro přepravu - exportní balení zajišťující ochranu zásilky před poškozením
Potřebujete-li ochránit stroje a zboží před poškozením při přepravě, obraťte se na firmu SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. zabývající se exportním balením, které zásilku ochrání před negativními vlivy.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Profesionální instalatérské práce v průmyslových objektech a halách od spolehlivé společnosti
Profesionální instalatérské práce a rekonstrukce v průmyslových objektech a halách v okolí Opavy a Ostravy zajišťuje společnost MIVOTOP s.r.o., která má 30 letou praxi v oboru voda, plyn, topení.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Prodej činžovních domů, investiční (komerční) nemovitosti – rychlé vyřízení
Na prodej činžovních domů a komerčních nemovitostí, vhodných pro investice, se zaměřuje realitní společnost I.E.T. Reality, s.r.o. v Brně a v Praze, ale i v Ostravě a okolí. Garance rychlé realizace.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Maturitní skleničky, pískování textu dle Vašich představ a různým typem písma
Nepostradatelným upomínkovým předmětem každého maturanta a jeho třídy jsou maturitní skleničky, na které jsme Vám schopni pískovat text podle Vašich přání v různém stylu písma.
Reklamní potisk, s.r.o.
Odstranění graffiti z fasády, plotu, auta - antigraffiti servis
Firma Čištění fasád Zlín vrátí do původního stavu majetek znehodnocený graffiti - řeší odstranění graffiti z fasády, plotu, auta i jiných ploch. Antigraffiti servis poskytuje i v regionu Praha, Brno.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín