Aktuální microsite

Silikonové hadice a kolena za špičkové ceny - pro auto, moto skladem v e-shopu
Firma TRANSA spol. s r.o. provozuje specializovaný e-shop s působností po celé ČR, ve kterém za špičkové ceny seženete silikonové hadice a kolena pro auto i moto!
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Konfigurátor silničních vah - nastavení vážního systému podle vašich představ
Konfigurátor silničních vah můžete využít u společnosti Tenzona s.r.o., která váš vážní systém dokáže nastavit podle vašich představ tak, aby odpovídal přesně vašim potřebám.
TENZONA s.r.o.
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Stylové bytové doplňky Natuzzi Italia - pro váš útulný domov
Máte krásně vybavený byt, ale přeci jen máte pocit, že tomu pořád něco chybí? Pro útulný domov si vyberte jeden z luxusních doplňků Natuzzi Italia, který dodají teprve ten správný šmrnc.
Rekreační středisko, ubytování v hotelu, ubytování v chatkách, CHKO Blaník
Rekreační středisko - Hotel Jizbice se nachází v krásné přírodě, v chráněné krajinné oblasti Blaník.
Výroba obuvi pro zdravotnictví a osoby ve zdravotnických zařízeních
Dámskou a pánskou obuv vhodnou pro zaměstnance a osoby pohybující se ve zdravotnických zařízeních vyrábí společnost TIPABOTY s.r.o. z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Kvalitní foukaná izolace – tepelná i zvuková, která vám navíc vylepší akustiku
Kvalitní foukanou izolaci realizuje společnost Intezo Ing. Petra Kazického, která je vám kromě Ostravy k dispozici také v okolí Opavy či Krnova. Izolace je tepelná a zvuková, která vylepší i akustiku.
Ing. Petr Kazický Intezo
Kovovýroba - pálení, svařování a lisovaní pro ocelové konstrukce, stroje nebo potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti kovovýroby, kde zajišťuje pálení, svařování nebo lakování pro ocelové konstrukce, stroje nebo potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu - prodej v e-shopu
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu zakoupíte v e-shopu naší společnosti Bukoma Group s.r.o. z okresu Vyškov. Na vyžádání zasíláme 3 ks vzorků podlah zdarma.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Pilové pásy na dřevo i kov Opava - servis a prodej
Servis a prodej pilových pásu Vám poskytne naše společnost KVP servis s.r.o., která se zabývá výrobou i prodejem pilových pásu na dřevo i kov v okolí Opavy.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Prodej a výroba originálních a cenově dostupných pletených výrobků
Prodej a výroba originálních a cenově dostupných pletených výrobků jako jsou čepice, rukavice a šály nabízí firma PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Vedení daňové evidence usnadní práci velkým i malým firmám
Vedení daňové evidence, které usnadní práci velkým i malým firmám, zajišťuje společnost Dúopam s.r.o., která nabízí komplexní služby v oblasti daní.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Axiální ložiska, kuželové převodovky ZIMM ( dříve GS), plasty i transformátory, prodej Praha
Pokud jsou součástí Vaší výroby axiální ložiska, převodovky, transformátory nebo polotovary či hotové díly z technických plastů, kontaktujte prodejce – firmu STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Prahy.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Šnekové převodovky a soukolí – dodavatel číslo jedna na našem trhu
Obchodní společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna byla ohodnocena jako prodejce číslo jedna pro náš trh v oblasti šnekových převodovek a soukolí německého dodavatele.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Stavební materiál, nářadí, železářství i stavební chemie od Stavebniny TOFEL
Stavebniny TOFEL z Frenštátu pod Radhoštěm pro Vás nabízí široký sortiment stavebního materiálu a výrobků pro stavění, betonování, sváření nebo spojování.
Zabezpečení internetové komunikace Praha 8 - ochráníme vás před vnějšími hrozbami
Bojíte se, že nemáte ve vašem počítači zabezpečenou síť? Chraňte svoje zařízení a předejděte útokům, které mohou dopadnout tak, že neznámý uživatel může převzít kontrolu nad vašim počítačem.
Quantcom, a.s. Telekomunikační operátor Praha, Brno
Kalendáře a diáře pro rok 2023 – stylové a praktické s různými motivy
Blíží se konec roku a vy ještě nemáte nový diář? Možná si říkáte, že je ještě čas, ale nenechte se mýlit konec roku pomalu začíná klepat na dveře, proto se neváhejte podívat na naši nabídku.
Velkoobchod Jan Mrakeš Papír a kancelářské potřeby
Námořní celokontejnerová i kusová doprava zboží, lodní přeprava
Lodní námořní přeprava celokontejnerová i kusová, efektivní způsob dopravy zboží za výhodnou cenu export, import i třístranný obchod zajišťuje společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Pomoc s prodejem, výkupem nemovitostí ohrožených exekucí – kompletní servis
Kompletní servis s prodejem a výkupem nemovitosti, které jsou ohroženy exekucí, Vám zajistí realitní kancelář Znojemské reality. Poradíme si s každým případem.
Svařování kovových i nekovových materiálů, svařovací práce
Svařování, sváření kovových i nekovových materiálů, svařovací práce, svařování železa, kovů a plátů od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně
Kvalitní dřevěný nábytek od kuchyní po zahradní nábytek od pana Jana Svobody
Jan Svoboda je truhlář a pracuje v okrese Kladno ve městě Hostouň. Vyrobí pro Vás kvalitní dřevěný nábytek jako jsou kuchyně, obývací stěny, skříně a mnohé další.
Dřevovýroba a pilařské práce - výroba dřevostaveb a prodej palivového dříví
Pila Rozsochatec s.r.o. z Havlíčkova Brodu zajišťuje dřevařské a pilařské práce, mezi její spektrum patří i výroba dřevostaveb a prodej palivového dříví.
Profesionální čištění studní a vrtů - vysokotlaké čištění a dezinfekce
Společnost pana Jiřího Konráda z Oder v okrese Nový Jičín se zabývá čištěním vrtů a studen pomocí vysokotlakých strojů a profesionálních čerpadel.
Motocykly JAWA - světové známe motocykly a náhradní díly a příslušenství od JAWA Moro spol. s.r.o.
Společnost JAWA Moto spol. s.r.o. z Týnce nad Sázavou vyrábí prestižní české motocykly JAWA, pro které vyrábí i náhradní díly a příslušenství.
Plynové kotle a tepelná čerpadla pro rodinné i bytové domy - Maratop
Společnost Maratop z Frýdku-Místku poskytuje služby v oblasti prodeje a montáži plynových kotlů a tepelných čerpadel pro rodinné nebo bytové domy i firmy.