Aktuální microsite

Profesionální zpracování daňového přiznání pro fyzické i právnické osoby
Profesionální zpracování daňového přiznání pro fyzické i právnické osoby zajišťuje firma Ing. Edity Szwedové - Účetní kancelář Deusz v okolí Karviné, Havířova i Ostravy.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Voda, topení, plyn Plzeň – komplexní instalatérské služby stabilní společnosti
Potřebujete opravit rozvody topení, provést zkoušky systému ústředního topení nebo jiné instalatérské služby? Firma ProGrade je tu pro vás.
Finančně nenáročné, levné ubytování na jednu noc pro turisty, cyklisty i rodiny
Přespání na jednu noc v okolí Novomlýnské přehrady za velice příznivé ceny poskytuje Turistická ubytovna Nové Mlýny. Turisté, cyklisté i rodiny u nás najdou levné ubytování i pouze na jednu noc.
Sklenářské práce Přerov – profesionální servis drobných i rozsáhlých oprav
Určitě to všichni znáte, chvíli nedáváte pozor nesete něco těžkého a než se stačíte porozhlédnout kolem sebe, je už pozdě. Rozbité zrcadlo, okno nebo dveře není nic neobvyklého, ale co teď?
Rekvalifikační kurzy - jeřábník, vazač břemen, obsluha VZV, manipulačních vozíků
Akreditované dělnické kurzy, školení a rekvalifikace pořádá vzdělávací a poradenská agentura RIVS, s.r.o. v Ostravě, která podpoří Váš osobní i profesionální růst. Lektorský tým má bohaté zkušenosti.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Prodej vína Břeclav, Jihomoravský kraj
Chcete nakoupit lahodné víno? Sháníte výrobce a prodejce kvalitních vín na jižní Moravě? Společnost PPS AGRO a.s. se sídlem ve Strachotíně, okr. Břeclav se zabývá výrobou a prodejem vína. Roční produkce společnosti je 150 000 lahví. V prodeji vína: -odrůdová -přívlastková, jakostní -archivní i unikátní archivní -speciální vína, rosé, ...
Lesnické a arboristické práce, Olomoucký kraj, těžba a přibližování dřeva, palivové dříví, rizikové kácení stromů
Společnost LesArbo se zabývá komplexními lesnickými a arboristickými pracemi v Olomouckém kraji. V rámci prací provádíme těžbu a přibližování dřeva, rizikové krácení stromů a nabízíme palivové dříví.
Pohodlné a bezpečné autobusy, minibusy na zájezdy i zahraniční dovolenou
Autobusy a minibusy na zájezd či dovolenou zajišťuje autodopravní společnost Josefa Ševčíka, spolupracující s renomovanými cestovními kancelářemi poskytuje autobusovou dopravu s výbornými řidiči.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Volné pracovní místo vhodné pro ženy i muže s možností ubytování – operátor, operátorka výroby
Volná pracovní místa pro uchazeče zprostředkovává personální agentura Personal Fabric – agentura práce a.s. působící po celé České republice. Vyzkoušejte práci operátor, operátorka výroby.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Tlumočník němčina, tlumočení z němčiny - jazyková kombinace čeština - němčina
Mgr. Radim Sochorek se již od roku 1995 specializuje na poskytování profesionálních tlumočnických služeb v jazykové kombinaci čeština – němčina.
Pneumatické systémy a komponenty od spolehlivých výrobců nejenom z Jihlavy
Jihlavská firma YETTY.EU spolupracuje s renomovanými výrobci a prodejci pneumatických systému a komponentů, které vřele doporučuje ke spolupráci.
YETTY.EU s.r.o.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce, zemní práce, zpracování projektové dokumentace
Firma STAPOS spol.s r.o. nabízí veškeré stavební práce od A do Z. V rámci naší činnosti realizujeme například výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, výstavbu plotů, zemní práce aj.
Lešení, lešenářský servis, pronájem lešení, montáž lešení, stavba lešení
Pronájmem lešení, jeho stavbou a montáží se zabývá společnost LND Vlasák spol. s r.o., která působí v Praze a okolí.
Výzkum, vývoj, výroba, servis, projekty bezpečnostního a obranného výzkumu, elektronické sledování, rádiové rušení
Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení projektů bezpečnostního a obranného výzkumu a spolupracuje s českými i zahraničními vojenskými a civilními univerzitami.
Výkup zinkového odpadu, zpracování a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace vozidel, mobilní výkupna kovů
Firma Covenšrot s.r.o. se již od roku 2009 zabývá výkupem zinkového odpadu a zpracováním kovových materiálů a barevných kovů. Provádíme ekologickou likvidaci vozidel a autovraků.
Velký výběr vozů PEUGEOT k prodeji, ale i k zapůjčení, s možností využití autorizovaného servisu
Přijďte si vybrat spolehlivý vůz PEUGEOT do autosalonu společnosti AUTO TICHÝ s.r.o. v Havířově, kde Vám poskytnou u pronájem vozu či autorizovaný servis a prodej náhradních dílů.
Prvotřídní růžová vína Rosé Hort – Pinot Noir, Franceska, Merlot – e -shop
Prvotřídní a lahodná růžová vína s ovocnou chutí, sytou barvu a příjemným aroma z kolekce Rosé Hort - Pinot Noir, Franceska a Merlot- zakoupíte na e-shopu vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
České matrace z polyuretanové pěny a pěnové v akci 1+1 zdarma - možnost výběru ze dvou typů, výšek i potahů
České pěnové matrace z polyuretanové pěny v akci 1+1 zdarma s možností výběru ze dvou typů, výšek i potahů pořídíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA nedaleko Znojma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Výroba nealkoholických nápojů a limonád v PET lahvích 0,5 L
Výrobou nealkoholických nápojů a limonád se zabývá firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči. Používáme praktické balení v PET lahvích o objemu 0,5l nebo 2l.
Opravy, modernizace a repase laboratorní techniky
Pokud je vaše laboratorní technika již zastaralá a potřebuje opravu, pak kontaktujte společnost BRIO Hranice s.r.o., která se specializuje na opravy, modernizace a repase laboratorní techniky.
BRIO Hranice s.r.o.
Prodej plniček klimatizací ROBINAIR, plnička klimatizací pro servisy
Prodej plniček klimatizací značky ROBINAIR prodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová, Praha. Plnička klimatizací pro servisy Praha a okolí.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Bezpečnostní systémy a technologie pro stroje a strojní zařízení - bezpečná ochrana zaměstnanců
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení jejich dodávku i montáž Vám poskytne břeclavská firma Teprostroj s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní komponenty.
Teprostroj s.r.o.
Projekční činnost – projekty rekultivace, skládek, ekologických staveb, kanalizace
Společnost AWT Rekultivace a.s. provádí projekční práce, zaměřující se na projekty skládek, rekultivace, ekologických staveb, ochrany přírody, kanalizace a další. Působí v okolí Ostravy.
AWT Rekultivace a.s.
Betonová střešní krytina, betonová taška Brno
Dlouhou životnost tašek, stálobarevnost a mechanickou odolnost zajistí betonové střešní krytiny s kvalitní povrchovou úpravou, které prodává společnost Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN