Aktuální microsite

Klasické respirátory, NANO respirátory, nákrčníky a roušky – ochrana nejen před koronavirem
Ochranu před různými viry prostřednictvím klasických a NANO respirátorů, nákrčníků a roušek umožňuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna, která se postará o jejich dodávku.
Activity promotion s.r.o.
Dovoz hygienického papírenského zboží, velkoobchod úklidových prostředků a úklidové drogerie
Společnost Jan Fuit Clean-pap nabízí velkoobchodní prodej a distribuci hygienických papírenských výrobků, úklidových prostředků a úklidové drogerie.
Překlady textů, dokumentů, korespondence pro komerční i nekomerční účely
Překlady dokumentů, korespondence a dalších textů pro komerční i nekomerční účely zajišťuje profesionální překladatel Mgr. Radim Sochorek v Ostravě. Jazyky k překladu němčina, nizozemština.
Ubytování v hotelu s restaurací pro zájezdy včetně parkování zdarma pro autobusy
Ubytování v hotelu s restaurací pro zájezdy včetně hlídaného parkování pro autobusy poskytuje v okolí Telče a na Vysočině Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Vybavení autoservisů, vybavení pneuservisů. Prodej hevery, zvedáky.
Vybavení autoservisů, vybavení pneuservisů profesionální autoservisní technika od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová. Pro osobní automobily, nákladní vozidla a autobusy.
Zabezpečení společnosti, kybernetická bezpečnost GINIS
Zajistěte své firmě kvalitní a kompletní kybernetické zabezpečení, které nabízí společnost GORDIC spol. s r.o. Kybernetická bezpečnost GINIS je tím pravým řešením.
Výměna zipu a jiné drobné opravy oděvů Praha 8 – kalhoty, bundy, sukně, pracovní oděvy
Potřebujete vyměnit nefunkční zip u bundy nebo zabrat kalhoty? Prádelna a čistírna Ládví- se sídlem v Praze Vám nabízí služby drobných oprav oděvů.
Prádelna, mandlování a žehlení prádla Praha  8 - 100% garance spokojenosti
Prádelna a čistírna Ládví nabízí tyto služby: - praní, čištění, mandlování a ruční žehlení prádla všeho druhu.
Praní a chemické čištění oděvů Praha 8 -  nově otevřená prádelna a čistírna
Otevíráme pro Vás novou prádelnu a čistírnu na Praze 8 s prvotřídními službami chemického čištění oděvů.
Žehlení a mandlování Praha – voňavé a vyžehlené prádlo - prvotřídní servis
Vyžehlené a voňavé prádlo od košil po povlečení na postele Vám zaručí Chemická čistírna a prádelna Ládví na Praze 8, která nabízí ruční žehlení a mandlování prádla.
Zeměměřič, zeměměřičské práce na poli inženýrských staveb
Zeměměřičské práce v okolí Olomouce zajišťuje firma Geoprofil s.r.o. Naši zeměměřiči zaměří veškeré důležité podklady pro stavby.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Multifunkční pedometr eCorazon+ - změřte si kolik denně spálíte kalorií
Firma UTILCELL s.r.o. z okolí Brna nabízí profesionální snímače sil a vážící elektrické zařízeni, k nimž patří i moderní pedometr eCorazon+, který Vám změří počet ušlých kroků či spálených kalorií.
Prodej zahradní techniky a nářadí - široký sortiment květin, stromků a nářadí
Haus Spezi market z Třebíče je všestranný obchodní dům, kde seženete vše pro Váš dům i zahradu pod jednou střechou. Najdete zde široký sortiment květin, stromků nebo nářadí na Vaši zahrádku.
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Veterinární laparoskopické operace, 3D laparoskopie, ultrazvukové vyšetření
Komplexní veterinární služby od laparoskopické operace, vyšetření ultrazvukem, videoendoskopie až po moderní 3D laparoskopii zajistí naše veterinární ordinace MVDr. Petra Johanidese.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Dárkové a reklamní předměty - kvalitní potisk hrníčků, keramiky za příznivé ceny
Kvalitní potisk dárkových a reklamních předmětů provádí společnost K+L, spol. s r.o. z Brna. Za příznivé ceny ozdobíme hrníčky, keramiku, diáře i kalendáře a další výrobky.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Podlahové topení – dodávka, montáž
Dodávky a montáže otopných systémů, včetně podlahového topení, zajišťuje v novostavbách i rekonstruovaných domech společnost FATO Hlaváč, s.r.o., která působí v okolí Znojma.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Autobusová přeprava osob a zájezdové autobusy po ČR i Evropě - Jiří Suchý
Pan Jiří Suchý zajišťuje profesionální autobusovou přepravu osob, zájezdovou dopravu nebo třeba přepravu žáků a studentů škol a školek.
Instalatérské a vodoinstalační práce nebo rekonstrukce koupelen - Dominik Růžička
Pan Dominik Růžička z Prahy zajišťuje po Praze a okolí vodoinstalační a instalatérské práce, které provádí kvalitně, rychle a zodpovědně.
Autodoprava, pronájem kontejnerů a likvidace suti a odpadu od ABN Trans
Společnost ABN Trans z okresu Kladno, zajišťuje pronájem kontejnerů, autodopravu nebo dovoz a likvidace sutě, odpadu nebo černých skládek, rovněž poskytuje stavební práce.
Potřeby pro hygienu, čistotu a úklid za nízké ceny - SKV PRAHA COMPANY s.r.o.
Společnosti SKV PRAHA COMPANY s.r.o., která sídlí v Praze poskytuje široký sortiment zboží pro hygienu, úklid a potřeby pro čistotu domácnosti i firmy.
Pronájem osobních automobilů, dodávek, minivanů a užitkových vozů od PLPM a.s.
Společnost PLPM a.s. z Hradce Králové zajišťuje dlouhodobý i krátkodobý pronájem automobilů, dodávek, mikrobusů nebo minivanů pro fyzické osoby i živnostníky.
Pracovní a profesní oděvy - kvalitní a trendy pracovní oděvy na míru od Dafné profi, s.r.o.
Společnost Dafné profi, s.r.o. z Prahy pro Vás již přes 25 let navrhuje a vyrábí kvalitní a trendy profesní a pracovní oděvy, které umí vyrobit i přesně Vám na míru.
Sochařské a kamenické práce, výroba krbů nebo náhrobků - Jiří Kynčl
Pan Jiří Kynčl z města Jilemnice v okrese Semily se ve své dílně zaměřuje na sochařskou a kamenickou práci, výrobků z kamene a vyrobením náhrobků.
Prodej lučního sena a rostlinná a živočišná výroba - AGRO Rozstání zemědělské družstvo
Společnost AGRO Rozstání zemědělské družstvo se nachází ve vesnici Rozstání v okrese Prostějov a sprostředkovává rostlinou a živočišnou výrobu a prodej lučního sena.