Aktuální microsite

Nový Renault Megane E-TECH prodej Kladno - elektrický vůz nové generace
Toužíte po elektrickém voze, ale bojíte se, že budete muset po krátké vzdálenosti automobil nabíjet? U nového Renault Megane E-TECH 100% vám tento problém určitě nehrozí, jeho dojezd je až 470 km.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Brašnářství, opravy tašek Praha – výměna popruhů, kování a prasklých spon
Rozbila se vám oblíbená taška a vy se ji za každou cenu nechcete zbavit? Rozhodně to nedělejte byla by to velká škoda, nechte si ji raději opravit u odborníka konkrétně firmy Botax.
Ocelové konstrukce Havlíčkův Brod - kompletní dodávky, výroba a montáž dle norem
Jsme specialisté na kompletní dodávky ocelových konstrukcí, zajišťujeme výrobu a montáž dle normy ČSN EN 1090.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Rady pro tvorbu, grafický návrh, zpracování a tisk firemních kalendářů od zkušené firmy
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. ve Frýdku-Místku poskytuje rady pro tvorbu firemních kalendářů včetně grafického návrhu, zpracování a finálního tisku. Svým zákazníkům poskytuje služby na špičkové úrovni.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Osteologie – prevence, diagnostika, léčení
Osteologii v Bruntále, která nabízí prevenci, diagnostiku i léčení v oblasti osteoporózy pro Vás zajistila společnost Mediekos Ambulance, s.r.o.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Bruntál
Kovošrot – výkup železa, autovraků a katalyzátorů
Pokud máte doma nepojízdný autovrak, železný šrot nebo již nepoužitelné katalyzátory, odvezte jej do OPEMETAL kovošrot v Dačicích. Garantujeme Vám nejlepší výkupní cenu v okolí.
OPEMETAL kovošrot Dačice
Koupelnové studio, rekonstrukce koupelny za přijatelné ceny
Znojemská firma FATO Hlaváč s.r.o. pro Vás zajistí rekonstrukci koupelny a služby s tím související jako obkladačské práce, rozvody plynu, vody a topení.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Významný poskytovatel náhradního plnění Vám pomůže splnit zákonnou povinnost
Jako uznaný zaměstnavatel na chráněném trhu Vám pomůže díky odběru služeb splnit zákonnou povinnost využitím náhradního plnění společnost Česká distribuční k.s. v Ostravě.
Eshop s pracovními oděvy - softshellové, fleecové bundy, vesty, mikiny
Snadný nákup pracovních oděvů můžete provést přes eshop firmy ŘEMPO VEGA Kroměříž. Najdete zde pracovní oděvy pro různé profese i pro běžné nošení - softshellové, fleecové bundy, vesty, mikiny.
Hliníkové, nerez profily, podlahové, schodišťové lišty Rever-eshop, velkoobchod
Společnost Ventilátory Zlín je velkoobchodní prodejce profilů zn. Rever. Hliníkové, nerez profily - přechodové podlahové lišty a krycí schodišťové lišty lze zakoupit i přes eshop.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Integrační platforma GINIS s garantovanou legislativou - bezpečné řešení pro veřejnou správu
Společnost GORDIC vám přináší komplexní a bezpečné řešení agend organizací ve veřejné správě. Integrační platforma GINIS s garantovanou legislativou představuje rozhraní s desítkami webových služeb.
SPA zóna a sauna na terase – wellness centrum v Opavě pro opravdový odpočinek a regeneraci celého organismu
HEALTH PARK Opava je wellness centrum, které Vám zajistí pravidelnou péči o tělo i duši. Svět klidu a relaxace v naší SPA zóně a sauna na terase s příjemnými saunovými rituály i venkovním barem.
HEALTH PARK Opava
Výroba víkových kartonových krabic na balení a přepravu zboží
Výrobcem a dodavatelem víkových kartonových krabic určených na balení a přepravu zboží je společnost Karton plus s.r.o. z Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.
Specialista na stavební chemii – mazadla, pasty, vosky, oleje, lepidla
Široké portfolio vysoce kvalitních výrobků z řady stavební chemie, jako jsou mazadla, pasty, vosky, oleje či lepidla dodává společnost reca spol s r.o.
Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy – s vybavením i bez, prodej na e-shopu
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy naleznete u naší firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Vozíky jsou k zakoupení s vybavením i bez na e-shopu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Bezkolejnicové zastřešení bazénů nenaruší vzhled Vaší zahrady
Užívejte si komfortu svého venkovního bazénu bez ohledu na počasí s bezkolejnicovým zastřešením bazénů společnosti Bazény Desjoyaux, s.r.o.
Briliantové šperky, perlové soupravy, keramické šperky s brilianty
Překrásné briliantové šperky pořídíte na prodejně Zlatnictví a hodinářství - Klenoty MONMAR Zlín. Vybírat můžete kolekce šperků s brilianty a drahokamy a perlové soupravy.
KLENOTY MONMAR, s.r.o. Zlatnictví a hodinářství Zlín
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Papírové krabičky na výslužky a cukrářské výrobky (zákusky, koláče) - vhodné pro svatby a oslavy
U společnosti Model Pack Shop s pobočkou v Praze nakoupíte papírové krabičky na výslužky a cukrářské výrobky. Můžete si vybrat krabičky například se srdíčky, které jsou vhodné na svatby i oslavy.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Automatické linky pro obrábění dřevěných nosníků a dílců Zlín – špičková kvalita a maximální výkon
Pokud hledáte kvalitního dodavatele špičkových obráběcích strojů ze Zlína jste na správném místě. Dodáváme stroje od italského výrobce CMS Industries.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Obec Valdíkov – malebná vesnička na úpatí Českomoravské vrchoviny
Rádi bychom vám představili malebnou vesničku Valdíkov, která se nachází v kraji zvaném Podhorácko, v předhůří Českomoravské vrchoviny.
Letecké snímkování Most – obrazová data získaná dronem až do výšky 100 metrů
Potřebujete monitorovat průběh zemních prací z ptačí perspektivy a neznáte žádné odborníky? Výzkumný ústav v Mostě pro vás tohle mile rád zařídí.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Pronájem obytného vozu Laika na dovolenou - půjčovna luxusních karavanů
Společnost TOPTRADE s.r.o. Holešov má v půjčovně luxusní karavany - obytné vozy Laika, rezervujte si v předstihu pronájem obytného vozu na dovolenou, klientů z regionu Zlínský kraj je mnoho.