Aktuální microsite

Vedení účetnictví, kompletní zpracování daňové evidence a mezd
Profesionální vedení účetnictví, zpracování daňové evidence a mezd nabízí Lenka Pavelcová.
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava automobilů
Společnost B & S Servis Plzeň, s.r.o. se zabývá vnitrostátní i mezinárodní přepravou automobilů v rámci přímé distribuce vozidel (DRD).
Prodej plechů, tyčí a trubek Praha – výhodné ceny, materiál skladem
Sháníte cenově dobře dostupný materiál jako jsou trubky, tyče, plechy? Využijte aktuálního výhodného výprodeje firmy ITALINOX s.r.o. a kontaktujte pobočku firmy Praha.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Lité betonové podlahy, strojně hlazené, vhodné i do průmyslových hal, skladů, dílen a garáží
Rychle a kvalitně zhotovené lité, strojně hlazené, betonové podlahy od společnosti MH Beton s.r.o. jsou vhodné nejen do garáží a do dílen, ale i do průmyslových hal či skladů.
Komfortní ortopedická, zdravotní obuv a vložky Peter Legwood pro všechny typy chodidel
Společnost Realitdata se sídlem v Ostravě pro Vás připravila prodej komfortní ortopedické a zdravotní obuvi a vložek značky Peter Legwood, která je vhodná pro všechny typy chodidel.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Kopání, vrtání a výstavba studní, vrtané studny, rozbory vody
Specializací firmy EKODRILL Zlín je kopání, vrtání a výstavba studní. Zaměřuje se na vrtané studny. Provádí i rozbory vody pro ověření její kvality.
Antigenní testy na koronavirus – doplnění zásob a příprava na další vlnu
Pokud očekáváte další vlnu koronaviru a potřebujete doplnit zásoby antigenních testů, nakupujte u společnosti Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Kompletní tiskový servis, potisk rotačních i plochých předmětů –  sítotisk na lahve, kartony, obaly z plastu a další
Kompletní tiskový servis poskytuje firma ANGLLAS. Potiskujeme rotační i ploché předměty z různých materiálů – lahve, kartony, obaly z plastu a další.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Ohňostroje, ohňové show, pyromuzikální ohňostroje
Rodinná společnost Ohňostroje Minergis, s.r.o. se zabývá již více jak 30 let realizací ohňostrojů, ohňových show a pyromuzikálních ohňostrojů.
Dekorace skla pískováním, gravírováním a tamponovým tiskem – sklenice, lahve, džbány, karafy, koštýře
Dekoraci skla, jako jsou sklenice, lahve, džbány a karafy zajistí firma STILLUS s.r.o. z Břeclavi. Věnujeme se gravírování, pískování a tamponovému tisku skla nejen v okolí Hodonína a Břeclavi.
Nemovitosti k pronájmu –  byty, komerční prostory, garáže i parkovací stání
S hledáním nemovitostí k pronájmu Vám pomůže v okolí Svitav realitní kancelář PRIME REALITY. Pronajímáme zděné a panelové byty, nebytové komerční prostory, garáže i parkovací stání.
Přívlastková vína českého vinařství – objednávání z e-shopu z pohodlí domova
Zakoupení přívlastkového vína vyráběného specialisty z českého vinařství na e-shopu z pohodlí domova umožňuje PPS Vinařství Strachotín.
Autoskla od renomovaných výrobců - oprava, výměna, tónování
Autoskla v okolí Havířova i Frýdku Místku zajišťuje firma Roman Hellstein Autoskla Šenov, která se zabývá kompletními službami v oblasti autoskel - oprava, výměna i tónování.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Úprava zásobníků etiketovacích přístrojů, přegumovávání paletek
Pokud měníte velikost etiket a potřebujete upravit velikost zásobníku etiketovacího přístroje či přegumovat paletku, oslovte společnost JV servis z Mikulova.
Nákladní autodoprava Kolín, přeprava sypkých materiálů písek, drť, sádrovec, zemina, kačírek
Hlavní aktivitou firmy Milan Sihelský je přeprava sypkých materiálů sklápěcími návěsy o objemu 29-50 m3 včetně zemědělských komodit.
Průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem do každého provozu
Brněnská firma LESAK s.r.o. zajišťuje pokladní a vážící systémy, ke kterým patří i průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem, které jsou vhodné do každého provozu.
LESAK s.r.o.
Čistící a pečující prostředky na kůži v interiéru automobilů – oživení barvy a lesk
Vysoce kvalitní prostředky na péči a čištění kůže v interiéru vozidla dodává firma ZVG CZ s.r.o. Tento produkt kůži chrání před popraskáním, vyživuje, oživuje barvu a dodává lesk.
ZVG CZ s.r.o.
Betonování podlah a základů v zimě – práce v každém ročním období
Nejen betonování podlah a základů rodinných domů v zimě obstarají specialisté společnosti Beton Znojmo, která se postará i o dopravu a čerpání betonu.
Rodinné oslavy ve vinném sklípku s výtečnou domácí kuchyní a skvělým vínem
Ve vinném sklípku penzionu Herbenka v Hustopečích pro Vás rádi připravíme rodinnou oslavu s výtečnou domácí kuchyní a skvělým moravským vínem.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Produkty HIWIN, lineární technika, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy
Výhradním distributorem produktů HIWIN pro Českou republiku a Slovensko je společnost HIWIN s.r.o. V sortimentu naleznete lineární techniku, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy.
Elekronická zabezpečovací signalizace, elektronická požární signalizace, systémy elektronické kontroly, docházkové systémy
Společnost VATACK s.r.o. poskytuje své služby v oblasti zabezpečovacích a informačních systémů a technologií.
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Silniční váhy, autováhy Praha, Středočeský kraj
Na dodávku a realizaci silničních vah, autovah na klíč se specializuje společnost TENZONA s.r.o. působící v Praze a v celém Středočeském kraji.
TENZONA s.r.o.
Čalouněný nábytek v anglickém stylu Chesterfield - židle, křesla, pohovky, sedací soupravy
Vybavte svůj interiér čalouněným nábytkem v anglickém stylu Chesterfield. Pořiďte si židle, křesla, pohovky a sedací soupravy z truhlářské a čalounické dílny Tradicional.
Oční optika s největším výběrem slunečních a dioptrických brýlí
Nejširší výběr značkových slunečních a dioptrických brýlí pro děti i dospělé ve Znojmě najdete v Drive-IN OPTIK. Navštivte naší oční optiku v obchodním centru SHOPPING a přesvědčte se sami.