Aktuální microsite

Zakázková výroba čalouněného nábytku pro reprezentativní prostory
Vybavte recepci hotelu, podniku nebo kancelář luxusním čalouněným nábytkem. Firma Tradicional na zakázku vyrábí čalouněný nábytek pro reprezentativní prostory.
Výkup autovraků, odtah nepojízdných vozidel na autovrakoviště
Výkup autovraků a nepojízdných havarovaných vozidel včetně jejich odtahu na autovrakoviště zajišťuje v okolí Vyškova firma AutoEkoŠrot Lysovice Martin Hrubý.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý
Výkup sběrového papíru a kartonů - pro domácnosti i firmy
Výkup sběrového papíru a kartonů Vám poskytne společnost Demonta T, s. r. o. se sídlem v Ostravě. Vykoupí papír jak od domácností tak také firem.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Ložní soupravy a prostěradla Praha – kvalitní textil pro váš klidný spánek
Potřebujete nové povlečení, ve kterém se vám bude dobře spát? Nebo máte prostěradlo, které vás celou noc nepříjemně kouše? Pořiďte si nové, a to v galanterii KOH-I-NOOR v Praze.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Stavba luxusních vil Praha 5 – kompletní stavba na klíč
Sníte o luxusní vile a nemáte představu, jak by měla vypadat? Oslovte stavební společnost L.M. STRUKTUR ta vám stavbu naplánuje a zrealizuje.
Značkový záruční i pozáruční servis, prodej náhradních originálních i repasovaných dílů
Pro vozy PEUGEOT, FORD či CITROËN Vám společnost AUTO TICHÝ s.r.o. v Ostravě zajistí záruční i pozáruční servis a prodej náhradních originálních nebo repasovancýh dílů i s poradenstvím.
Bodovky pro karosářské práce. Karosářské stroje vybavené pro bodování a vytahování.
Na bodovky pro karosářské práce se specializuje firma FORMICA WELD spol. s r.o. Brno, která poskytuje i další sortiment příslušenství.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Řídící systémy pro energetiku a ochrany Teplice – prodej výrobků a pozáruční servis
Sháníte řídící systémy pro energetiku a ochrany? Tak to jste na správném místě firma VFSERVIS z Teplic se zabývá jejich prodejem, a to není vše poskytne i pozáruční servis.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Nový hybridní Touareg R s pohonem všech čtyř kol
Nové všestranné SUV Touareg R - první hybridní verze v řadě modelů R s hospodárným a externě nabíjitelným hybridním pohonem a výkonem 340 kW Vám představuje autosalon Intermobil s.r.o. ze Znojma
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Obec Býkovice Jihomoravský kraj – vodní mlýn, krásné ubytování a plno sportovních aktivit
Obec plná života, krásné památky, kulturní akce a sportovní vyžití to je obec Býkovice v Jihomoravském kraji, do které se budete velmi rádi vracet.
Autoslužby, zdravotnické dopravní služby, autoservis, dovoz vozidel, bazar transportní techniky, odtahová služba
Představujeme společnost Autoslužby JAŠA s.r.o., která se zabývá především provozováním zdravotnické dopravní služby.
Jedinečné betonové bloky jako dočasná stavba i bez nutnosti stavebního povolení
Optimální řešení v oblasti dočasných staveb i bez nutnosti stavebního povolení, vám zajistí dobře známá firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy, která nově poskytuje pro tyto účely jedinečné betonové bloky.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
Obložení schodů a schodišťových stupňů z kamene v různém provedení
Naše Kamenictví Petr Švardala vyrábí obložení schodů, schodišťových stupňů z kamene v různém provedení. Působíme v Olomouci, Prostějově, Šternberku, Šumperku, Zábřehu a Litovli.
Odvoz sutin a stavebního odpadu sklopnými kontejnerovými vozy
Odvoz sutin a stavebního odpadu pro vás zajistí společnost Boš spol. s.r.o. nedaleko Znojma, která pro tyto účely poskytuje kontejnerovou dopravu.
BOŠ spol. s r.o.
Plastová okna pětikomorová i šestikomorová - dodávka a montáž od odborníků
Potřebujete-li zajistit dodávku pětikomorových či šestikomorových plastových oken, neváhejte se obrátit na ostravskou firmu Eko-Okna, která se Vám postará také o profesionální montáž.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Kontaktní drenáž a separace s potěrem a drenážní rohoží Schlüter pro střešní terasy
Kontaktní drenáže a separace s potěrem a drenážní rohoží značky Schlüter pro střešní terasy prodává ve svém velkoobchodě společnost PROFILA TRADE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Tradiční výroba nealkoholických nápojů, stolní a sodové vody
Firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči na Vysočině se zaměřuje na tradiční výrobu nealkoholických nápojů a stolní, sodové vody. Voda má parametry vody vhodné pro přípravu kojenecké stravy a nápojů.
Daně, daňové příznání Ostrava
Zpracování daňového přiznání, zaznamenání majetku, příjmů i výdajů, zpracování spotřební i majetkové daně - to vše vypracuje firma DÚOPAM s.r.o. v Ostravě.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Výroba kvalitního interiérového nábytku na míru - truhlářské práce od spolehlivé firmy
Nechte si vyrobit kvalitní nábytek do interiéru od firmy LAMÉ z Břeclavi, která poskytuje svým zákazníkům truhlářské práce na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Kuchyně, kuchyňské linky na míru - truhlářství a profesionální realizace
Kuchyně a kuchyňské linky na míru můžete bez obav svěřit do rukou společnosti Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, která má dlouholeté zkušenosti a zajistí profesionální realizaci.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Sekačky na vysokou trávu - užiteční pomocníci při sekání vysoké trávy
Namáhavou práci při sekání trávy Vám usnadní sekačky na vysokou trávu, které naleznete ve specializované prodejně zahradní techniky na Znojemsku a Třebíčsku Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Operátoři, operátorky do výroby - montáž plastových výlisků, volná místa
Volná místa pro operátory a operátorky do výroby v Bojkovicích zajišťuje společnost Personal Fabric - agentura práce a.s. Jedná se o montáže plastových výlisků pro automobilový průmysl.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Pobytové balíčky na míru, ubytování pro rodiny s dětmi v prostorných rodinných apartmánech
Výhodné pobytové balíčky na míru pro rodiny s dětmi poskytuje hotel Zámek Valeč. Užijte si ubytování v prostorných rodinných apartmánech a v zámeckém prostředí hotelu Zámek Valeč u Třebíče na Vysočině
Dřevostavby - nízkoenergetické rodinné domy z kvalitních certifikovaných materiálů
HK-Dřestav s.r.o. je společnost, která se zabývá výstavbou nízkoenergetických dřevostaveb, které pro Vás postaví z certifikovaných konstrukcí a dle Vašich představ.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby