Aktuální microsite

Ukázkové kuchyňské sestavy Liberec – prodejna a vzorkovna, poradenství
Potřebujete novou kuchyň a nemáte žádnou představu, jak by měla vypadat? Navštivte naši prodejnu v Liberci, kde máte možnost vidět naši práci.
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Smuteční obřady v místě dle vašeho přání, pohřby Turnov, Semily
Naše Pohřební služba Křelina, s.r.o. zajišťuje obřad v nové smuteční síni v Turnově, v kostele v Turnově a okolí nebo v kterékoli smuteční síni v České republice.
Mechanizace pro sklizeň, dopravu, zemní a jeřábové práce Ústí nad Orlicí
Společnost SILYBA a.s. Dolní Dobrouč vlastní profesionální rozsáhlou mechanizaci, především pro dopravu, sklizeň, nakládání a jeřábové práce.
Tiskové řešení ,,Jen tisku“ - pronájem tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí bezporuchového provozu
Pokud chcete tisknout levně a zároveň nemít starosti se servisem tiskárny, pronajměte si tiskárnu u firmy ROOT IT. Pronajímáme tiskárny včetně bezplatného servisu s garancí provozu bez poruch.
ROOT IT s.r.o.
Uzená pečená masa - kýta, kolena, plec i naložené maso k dogrilování pro Vaše akce
Řeznictví a uzenářství Kadlček z Dolního Němčí připraví naložená a pečená masa pro Vaše víkendové akce. Na objednávku pečená uzená kýta, plec i kolena. Dodáváme ve Zlínském i Jihomoravském kraji.
Neonové, metalické a klasické sady barev na světlý a tmavý textil, barvy svítící ve tmě, speciální barvy na hedvábí
Neonové, metalické a klasické sady barev na světlý nebo tmavý textil textil, speciální barvy svítící ve tmě nebo hedvábí pro tvorbu zajímavých barevných aplikací vyrábí česká firma barvyartemiss.cz.
Montáž a poradenství v oblasti vodoinstalací, plynoinstalací a topenářství
Společnost Fa Jurik sídlící v Českém Těšíně nabízí komplexní služby včetně poradenství v oblasti vodoinstalací, plynoinstalací a topenářství.
Sportovní sítě, ochranné sítě, sportovní hřiště, dětské hřiště, tělocvičny
Specializací společnosti Schejbal-sport s.r.o. je výroba, prodej i montáž sportovních a ochranných sítí.
Artbeton - ražená dlažba do betonové desky vykouzlí přírodní vzhled
Železobetonová deska s povrchovou úpravou co dokáže jedinečně imitovat přírodní materiály jako je pískovec, dřevo a jíl. Velmi vhodný i do výběhů v ZOO a jiných přírodních expozic.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Inženýrská činnost - dohled nad postupem výstavby od projektu po předání díla
Kompletní dohled a řízení stavby od předprojektové fáze po kolaudaci a předání hotové zakázky zákazníkovi nabízí odborný tým společnosti HAVAX a.s. z Liberce.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Vyhledávání vody, vrty pro čerpadla, hydrogeologický průzkum
Pokud potřebujete provést hydrogeologický průzkum, v regionu Zlín se obracejte na firmu EKODRILL s.r.o., která provádí vyhledávání vody a vrty pro tepelná čerpadla.
Softwarový audit - prevence a kontrola užívání softwarových licencí pro vaši firmu
Mějte váš software ve firmě pod kontrolou - softwarový audit od firmy ROOT IT s.r.o. vám zajistí prevenci a kontrolu užívání softwarových licencí.
ROOT IT s.r.o.
Ochrana dřeva, tlaková impregnace a ošetření krovu a střech
Společnost BEST se zaměřuje na impregnaci a ochranu dřeva před hnilobou, dřevokaznými škůdci a houbami na Opavsku a Ostravsku. Ošetřujeme také krovy či střechy velice účinnou tlakovou impregnací.
BEST OSTRAVA s.r.o. Impregnace dřeva a dřevěných konstrukcí
Penzion, ubytování, dovolená v Jižních Čechách, nadstandardně vybavené pokoje
Luxusní ubytování ve čtyřhvězdičkových nadstandardně vybavených pokojích nabízí Penzion Horváth v Jižních Čechách.
Vestavěné skříně na míru do ložnice i na chodbu
Jestliže potřebuje vyřešit problém s úložným místem, nechejte si vyrobit vestavěné skříně na míru v truhlářství Legon. Vyrábíme vestavěné skříně na míru nejen do ložnice a na chodbu na Blanensku.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Ověřování digitálních, analogických tachografů
Ověřování digitálních a analogických tachografů včetně jejich oprav a montáže svěřte do rukou firmy SEPAJACOM s.r.o. z Olomouce.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Nový typ pneumatikářské hadice – odolné hadice pro pneuservisy
Odolné hadice pro pneuservisy dodává společnost YETTY EU v Jihlavě. Nový typ pneumatikářské hadice určené k rozvodům tlakového vzduchu vyniká skvělými vlastnostmi.
YETTY.EU s.r.o.
Pronájem vysokorychlostního kávovaru SAECO Aulika Evo Top, vhodný do kaváren a restaurací
Pronájem vysokorychlostního kávovaru SAECO Aulika Evo Top zajistí společnost Automaty Kavamat Vending s.r.o. nejen v okolí Ostravy, ale i Frýdku-Místku. Vhodné do kaváren a restaurací.
Svatomartinské slavnosti - Husí speciality na svatého Martina v hotelu  Kraví hora****
Tradiční Svatomartinské slavnosti také pořádá Hotel Kraví hora**** v Bořeticích. Pochutnáte si na husích specialitách i tradiční svatomartinské huse podávané s mladým vínem od regionálních vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Zpracování prostorových dat, mapových výstupů v životním prostředí
Zpracováním prostorových dat a mapových výstupů v životním prostředí se aktivně zabývá společnost E-expert s.r.o., která řeší projekty v rámci environmentalistiky.
E-expert, spol. s r.o.
Autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny od společnosti Autojeřáby Pavel Ingr
Autojeřáby Pavel Ingr se na českém trhu pohybuje již přes dvacet let a zajistí pro Vás spolehlivé autojeřáby pro manipulaci s těžkými břemeny.
Tradiční  česká kuchyně a společenské akce v Restauraci Jehlan
Restaurace Jehlan v Kopřivnici-Lubině v okrese Nový Jičín Vás zve na vynikající českou kuchyni s atypickou budovou, kde může pořádat firemní večírky i oslavy.
Otevírací bezpečnostní mříže Masterdoor, které jsou certifikované dle třídy RC1 - RC4
Společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna vyrábí certifikované otevírací mříže třídy RC1 - RC4. Ty slouží pro spolehlivé mechanické zabezpečení nejrůznějších objektů (domy, veřejné budovy).
Tryskání i výpalky materiálu od firmy Zekof
Hledáte-li spolehlivou strojírenskou firmu, zaměřující se na tryskání a výpalky, pak pro vás máme tip. Oslovte společnost Zekof u Olomouce, která má tryskání i výpalky v malíčku.
Zekof, s.r.o.
Cukrová vata - stroje, suroviny, doplňky a obaly
Vše co potřebujete k výrobě a prodeji cukrové vaty zakoupíte na e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.