Aktuální microsite

Výkup, prodej a dovoz všech druhů kulatiny
Společnost Tomava, s.r.o. se zabývá výkupem kulatiny všech druhů, působí nejen v okolí Hodonína, ale na území celé České republiky a Slovenska. Zajistí prodej a dovoz kulatiny dle přání zákazníka.
Moderní kondenzační kotle pro topení s ekonomickou úsporou - servis a prodej
Moderní kondenzační kotle pro topení s technologickou i ekonomickou úsporou - servis a prodej nabízí firma Servis plynospotřebičů ve Znojmě.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Tradiční české vánoční ozdoby - výroba, prodej, eshop
Kalada Luhačovice vyrábí vánoční ozdoby. Na prodej široký sortiment tradičních vánočních ozdob i dalšího vánočního zboží a dekorací.
Nýtovací a lisovací matice, spojovací materiál do plechu, distribuce a prodej
Spojovací materiál do plechu, nýtovací a lisovací hadice, dodávka montážních systémů, distribuci a prodej nabízí firma SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Topenářské práce, topenáři – návrhy optimálního řešení, montáž, demontáž
Bohaté a dlouhodobé zkušenosti s topenářskými pracemi má společnost K-TOP, s.r.o. Naši topenáři působí v Třebíči a jeho okolí a pracují pouze s kvalitními, ověřenými materiály.
K-TOP, s.r.o.
STK a měření emisí pro nákladní automobily, traktory, autobusy a přívěsy
Technické prohlídky a měření emisí pro nákladní automobily, traktory, autobusy a přípojná vozidla provádí v okolí Olomouce a Prostějova firma STK nákladních vozidel Olomouc.
STK nákladních vozidel Olomouc, s.r.o.
Rámování a paspartování ve sklenářství – obrazy, fotografie, diplomy
Rámovaní a paspartovní do rámu dle vlastního výběru provádí v okolí Olomouce sklenářství Jiří Grunt. Rámujeme a paspartujeme obrazy, fotografie, diplomy, listiny a další předměty.
Jiří Grunt - sklenářství Olomouc
Přestavba, montáž LPG včetně revize
Přestavbu vozidla na LPG pohon svěřte do rukou autoservisu Aleš Lengál z Únanova na Znojemsku. Provádíme pravidelné revize LPG.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Osobní ochranka a osobní řidič-bezpečnostní agentura, ostraha Brno
Osobní doprovod při schůzkách a jednáních nebo dlouhodobou osobní ochranku se službami řidiče, zajišťuje bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Obec Rohenice, okres Rychnov nad Kněžnou, zajímavosti, památky
Obec Rohenice se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou v Královehradeckém kraji. V obci se nachází několik zajímavostí a okolí vybízí ke krásným výletům.
Spediční služby, přeprava zboží po celé ČR i Evropě
Společnost Havetrans s.r.o. poskytuje spediční služby v rámci celé České republiky i Evropy. Přepravuje zboží od malých až po nadrozměrné zásilky.
Levná turistická ubytovna – ubytování pro rybáře v těsné blízkosti Novomlýnských nádrží
Turistická ubytovna Nové Mlýny na Pálavě je ideálním místem pro ubytování rybářů, a to i jednotlivců nebo větších skupin. Ubytujete se u nás levně, navíc v těsné blízkosti Novomlýnských nádrží.
Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Autodoprava, nákladní přeprava po celé České republice a Slovensku
Vnitrostátní autodopravu nákladním vozem zajišťuje firma K.O.S.- plastic, spol. s r.o. Z Hradce Králové. Postaráme se o nákladní přepravu i Slovensko.
K.O.S.- plastic, spol. s r.o. Plastové ploty
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru – chladící boxy na víno, pivo
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru sestaví v okolí Brna a jižní Moravy firma Vojtěch Zouhar. Dodáváme chladící boxy na víno a pivo z izolačních skel nebo v kombinaci PUR panelů s izolačním sklem.
Pořádání svateb včetně svatební hostiny, výzdoby, květin a ubytování pro novomanžele
Oslavte Váš svatební den ve stylovém Pensionu U Hradu ve Šternberku. Zajistíme vše od svatební hostiny, výzdoby, květin i ubytování pro novomanžele i svatebčany.
Lyofilizátory PIGO – stroje na vakuové vymrazování potravin
Stroje na vakuové vymrazování potravin, které zachovají barvu, chuť i živiny potravin, dodává firma SKANEKO z Třebíče. Prodáváme kvalitní lyofilizátory značky PIGO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Kompaktní velkoprostorový vůz Volkswagen Touran pro rodiny s dětmi
Je to již 15 let co byl na trh uveden kompaktní velkoprostorový vůz Volkswagen Touran, vůz oblíbený zejména u rodin s dětmi. Zakoupit ho můžete u INTERMOBIL, s.r.o. ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Kolekce VOC ZNOJMO vín – vína s moderní certifikací upřednostňující originalitu a původ vína
Jedinečná kolekce vín, která klade důraz na originalitu a původ vína – to jsou vína kolekce VOC ZNOJMO s moderní certifikací, která vyrábí vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Chytrá komunikace a bezpečné propojení technologií v oblasti Internetu věcí
Společnost MyMight a Gordic z Jihlavy Vám představují inteligentní platformu pro jednodušší způsob komunikace a bezpečné propojení různých technologií v oblasti Internetu věcí (IoT).
Kompletní zpracování výkazů Intrastat, podání hlášení v systému
Společnost EURO CUSTOM s.r.o. provádí kompletní zpracování výkazů a podání hlášení v systému Intrastat v členských státech EU. Obracet se na nás mohou firmy nejen z regionu Zlín, Zlínský kraj.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Elektrické vozíky SELVO, elektro vozíky, koloběžky a motorky, umožní pohyb v každém věku
Elektrické vozíky SELVO, koloběžky, motorky, stabilní elektro vozíky pro seniory, kvalitní elektrické vozíky nejen pro seniory dodává firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Eshop 3M výrobky - ochranné pomůcky, prostředky, lepící pásky 3M
Společnost G3 s.r.o. z regionu Zlínský kraj zpracovává materiály 3M a zabývá se prodejem 3M výrobků. Provozuje eshop, kde můžete zakoupit ochranné pomůcky, prostředky, lepící pásky a další výrobky 3M.
Sporáky a kuchyňská kamna na pevná paliva jako za starých časů - s výměníkem i bez
Propojení moderní domácnosti s kuchyňskými kamny na pevná paliva s výměníkem nebo bez umožňuje v Opavě a Bruntále společnost 24 mall s.r.o. - stačí navštívit naši prodejnu nebo kliknout na náš eshop.
Kvalitní plastová okna a dveře - PVC profil Aluplast, izolační sklo Euroglass
Plastová okna a dveře vyrábí a prodává společnost Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy. Nabízíme izolační skla Euroglas a PVC profily Aluplast.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány