Aktuální microsite

Půjčovna lodí řeka Sázava – zažijte dovolenou plnou zábavy v krásné přírodě
Chtěli byste vašim dětem dopřát dobrodružství na řece Sázavě? Pokud ano tak si neváhejte zapůjčit jednu z našich lodí a vyrazte na víkend či týden plný zábavy.
Výkopové a zemní práce Martin Král, okres Ústí nad Orlicí
Odborné zemní a výkopové práce v okrese Ústí nad Orlicí provádí firma Martin Král. Poskytuje také přepravu štěrku, písku nebo hlíny.
Služby hodinového manžela Praha – profesionální přístup a kvalitně odvedená práce
Potřebujete nutně sestavit nábytek který jste si zakoupila a nemáte doma partnera či manžela ani nikoho v okolí kdo by vám pomohl? Teď už ano, využijte služby hodinového manžela.
Výroba kovové galanterie z barevných kovů, zakázková kovovýroba
Společnost ZANOKOV, spol. s r.o. z Jablonce nad Nisou se zabývá zakázkovou kovovýrobou. Výroba a prodej kovové galanterie z barevných kovů.
Autoservis vozů Ford Kladno nabízející kompletní služby
Jezdíte vozem značky Ford a hledáte spolehlivý autoservis, kde se o vaše auto vždy skvěle postarají?
Auto-Roch s.r.o. Autoservis Ford Kladno
Ubytování pro rodiny s dětmi a milovníky sportů v Kempu Opatovec
Kemp Opatovec poskytuje místa na stanování a pro karavany, včetně elektrických přípojek. Dále nabízí ubytování v turistické ubytovně a ubytování ve vojenském stylu.
Údržba veřejné zeleně a zahrad Praha 3 – komplexní péče po celý rok
Máte velkou zahradu, o kterou se bohužel v současné době nemůžete starat? Najměte si odborníky a věnujte se v klidu své práci a dětem. Firma Hravag se sídlem v městské části Praha 3 se o to postará.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Vedení účetnictví, daňová evidence Ostrava – komplexní služby pro podnikatele
Daří se vašim obchodům čím dál více a nově se z vás stane plátce DPH nebo pouze potřebujete pomoci vypracovat daňové přiznaní? Komplexní služby účetnictví vám poskytneme v Ostravě.
Zateplování fasád, izolace fasádních barev a omítek, poradenství při zateplování
Zateplováním fasád, izolací fasádních barev i omítek a poradenstvím se zabývá společnost pana Jiřího Maška v Jičíně.
Zpracování a prodej dřeva Moravské Budějovice – kvalitní služby pro širokou veřejnost
Pokud se chystáte k výstavbě pergoly a nevíte jaké stavební řezivo je na tento projekt potřeba zastavte se na pile v Moravských Budějovicích, kde vám rádi poradí a řezivo rovnou připraví.
Švestky, slivoně ovocné stromky, renklody, slíva - prodej
Švestky, slivoně ovocné stromky, renklody, slíva - prodej vlastní produkce ovocných stromků nabízí firma ZAHRADNICTVÍ Urban u Brna.
Servis, opravy, montáž plynových, kondenzačních kotlů, elektrokotlů, Vaillant, Protherm, Immergas, Baxi, Thermona
Pan Ladislav Flekáč se zabývá autorizovaným servisem, opravami a montáží kotlů značky Vaillant, Protherm, Immergas, Baxi, Thermona a dalších značek v okrese Karlovy Vary.
Malo i velkoprodej zboží pro párty, karnevaly, volný čas, oslavy, e-shop, ohňostroje, karnevalové masky, kostýmy
Společnost Ivo Bukáček - Tisíc a jeden fór se zabývá malo i velkoprodejem veškerého zboží pro párty, karnevaly a volný čas. Veškeré zboží můžete zakoupit na našem e-shopu.
Nákladní autodoprava, kamionová přeprava se zaměřením na Německo
Nákladní autodopravu, kamionovou přepravu se zaměřením na Německo zajišťuje přepravní společnost SPEDQUICK Třebíč, spol. s r.o.
Pořez vlastní kulatiny na prkna, latě, hranoly, fošny, truhlářské a stavební řezivo
Pořez vlastní kulatiny zákazníka podle jeho přání provádí Pila Benda. Z kulatiny vyrobíme trámy, fošny, hranoly nebo prkna pro stavební a truhlářské řezivo.
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Montáž průmyslových, zemědělských a sportovních hal na klíč
Kompletní výstavbu montovaných ocelových hal zajistí firma UNIVARS. Montujeme průmyslové, zemědělské, sportovní haly a další typy montovaných hal pro různé využití.
UNIVARS, s.r.o.
Karlov 0250 útulný apartmán poblíž lyžařských středisek - ubytování pro 6 osob
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. pronajímá apartmán pro 6 osob v Jeseníkách, v Karlově pod Pradědem, poblíž lyžařských středisek. Ubytování rezervujte přes e-chalupy.cz - Karlov 0250.
Odpadové kontejnery Praha - síťované, výklopné i na objemný odpad
Přemýšlíte jak lépe manipulovat s kontejnery a máte ve své firmě vysokozdvižné vozíky? Tak právě pro Vás budou odpadové kontejnery firmy Enprag ty pravé.
Leptací pasta na sklo pro vytvoření efektu pískování na skleněných předmětech
Pastu na leptání skla, která na skleněných předmětech vytvoří efekt podobný pískování skla, objednávejte na e-shopu českého výrobce potřeb pro kreativní tvorbu barvyartemiss.cz, s.r.o.
Správa budov a objektů, experti na správu nemovitostí
Správa majetků, budov, řízení a starost o vaše objekty, právnické, technické, ekonomické, organizační zajištění všech potřebných věcí okolo bytových družstev, společnosti vlastníků nebo objektů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Hotel Harrachov, Wellness Hotel Svornost, ubytování
Wellness Hotel Svornost je tříhvězdičkový hotel, který se nachází v Harrachově. Užijete si zde nezapomenutelnou dovolenou v srdci krkonošských hor.
Wellness hotel Svornost***
Unikátní prohlídka Znojemského podzemí a expozice pivovarnictví
Poznávejte krásy i historické a kulturní památky města Znojma – Znojemská Beseda Vás zve na prohlídku unikátního Znojemského podzemí a také na exkurzi pivovarnictví.
Tesařské práce – zhotovení nových krovů a dřevěných konstrukcí
Odborník přes tradiční řemeslnou výrobu nových krovů a dřevěných konstrukcí v Telči, Jemnici a Dačicích. Specializovaná firma v oblasti tesařské výroby, KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Ubytování u nástupní stanice lanovky na Čertovu horu, Penzion TESLA
Penzion TESLA nabízí celoroční ubytování přímo u nástupní stanice lanovky na Čertovu horu ve výšce 650 m.n.m. Součástí penzionu je restaurace, ve které naleznete tradiční českou kuchyni.