Aktuální microsite

Filmový a seriálový dabing a tvorba titulků od dabingové společnosti DW Agentura, s.r.o.
DW Agentrura, s.r.o. je Pražská dabingová agentura, která v nahrávacích studiích zajišťuje kvalitní dabing a titulky pro Vaše filmové, seriálové a další projekty.
Malování, natírání a tapetování domů, bytů i venkovních prostor od Malířství Vodička
Malířství Vodička z okresu Olomouc je malířská a natěračská firma, která se postará o kvalitní malbu a nátěry interiéru, exteriérů a montáže sádrokartonů.
Servis, údržba, čištění, plnění i doplnění klimatizace v automobilu a dezinfekce ozónem
Nechejte si provést kontrolu klimatizace automobilu v DARO CAR Zlín a užijte si příjemné klima vozu i v letní sezóně. Provádíme údržbu, čištění, plnění i doplnění klimatizace, dezinfekci ozónem.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Individuální dárky Praha - pro zaměstnance i obchodní partnery
Originální dárky s vlastním potiskem pro Vaše zaměstnance či obchodní partnery, trička, hrnky najdete v E-shopu Ing. Petra Nachtmana PRINTEK.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Projekty určené k realizaci novostaveb a starších domů – vyhovíme vašim představám
Máte představu o tom, jak by měl vypadat váš dům, ale ještě nemáte projektovou dokumentaci? Firma Atelier Novotná vám návrh zpracuje a také může vyřídit posudek pro program Nová zelená úsporám.
Rodinný penzion U Šteflů – ubytování v srdci Českomoravské vrchoviny
Jste unavení a potřebujete si konečně odpočinout? Neustále jste mezi lidmi v práci a uvítali byste ubytování v klidné lokalitě a hlavně soukromí?
Autoškola Pavel Pelikán, výcvik a výuka řidičů, kondiční jízdy
Autoškola Pavel Pelikán se sídlem v Brně nabízí výuku a výcvik řidičů pro skupiny AM, A1, A2, A, B, RB – C, RC – D, B + E, C + E.
Prodej a servis televizorů Rychnov nad Kněžnou - na výběr různé značky
Je váš televizor už hodně starý a vy přemýšlíte o koupi nového? Nečekejte na to až se rozbije a zajděte k panu Josefu Hermanovi, který vám s výběrem rád pomůže.
Cestovní kancelář, dovolená, zájezdy jižní Itálie, poloostrov Gargano, Mattinata, areál Villaggio Riccio
Ideální dovolenou v jižní Itálii Vám nabízí cestovní kancelář GARGANO CK s.r.o.
Cyklosport, prodej, e-shop, půjčovna a servis jízdních kol, elektrokol, koloběžek
Kvalitní jízdní kola, elektrokola a koloběžky nabízí Cyklosport Švec v Soběslavi.
Ubytování v secesní vile Česká Lípa – prostorný apartmán v klidném prostředí
Hledáte klidné místo k odpočinku? Nechcete jezdit do hotelů nebo penzionů, kde je neustále rušno? Apartmán v České Lípě nabízí ubytování v secesní vile v klidném prostředí.
Novostavby, rekonstrukce domů a bytů Hradec Králové – plníme přání zákazníků
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která včas plní své zakázky, má férové jednání a plno zkušeností? Pak Stavební firma Ježek je to správnou volbou.
Výroba atypických postelí včetně roštů a zdravotních matrací
Výrobce vysoce kvalitních atypických postelí, roštů a matrací pro dospělé i děti, doplňkový nábytek, prodej lůžkovin, přikrývek a polštářů to vše v Jihlavě u firmy Ráj spánku
Konference a školení Pardubice - výhodný pronájem salonků a konferenční techniky
Hotel TRIM v Pardubicích nabízí výhodný pronájem salonků různých velikostí, kde se mohou konat společenské, firemní či školící akce.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Návrhy a realizace interiérů Kroměříž – aby vaše bydlení bylo stylové a útulné
Právě jste dostavěli svůj vysněný dům, ale ještě chybí ho vybavit? Chtěli byste stylový interiér, ale nemáte pro to potřebný cit? Svěřte se do rukou odborníků.
Jakostní a přívlastková vína vyrobená tradičními postupy – výjimečný a dlouhodobý pocit v ústech
Jakostní a přívlastková vína z vinic na jižní Moravě vyrábí s láskou a tradičními postupy společnost Vinařství Pfeffer s.r.o. z Rakvic nedaleko Pálavy.
Obec Stvolová Jihomoravský kraj – krásné místo k rekreačnímu bydlení
Obec Stvolová je výborným místem k rekreačnímu či vesnickému bydlení, jsou tu dostupné cyklotrasy a nesmí chybět ani turistické značené stezky.
Roční zúčtování daní s OSSZ a zdravotními pojišťovnami – přehledy o příjmech a výdajích
O roční zúčtování daní s OSSZ a zdravotními pojišťovnami včetně odevzdání přehledů o příjmech a výdajích se postará účetní kancelář UK OL Krchňáková, s.r.o. z Olomouce.
UK OL Krchňáková, s.r.o. Vedení účetnictví a daňové evidence
Přijďte si zahrát tenis, nohejbal, volejbal nebo florbal na multifunkční venkovní hřiště
Tenis, volejbal, nohejbal či florbal na čerstvém vzduchu si můžete zahrát na venkovním multifunkčním hřišti, které provozuje spolek CDU SPORT – VOLNÝ ČAS z.s. Ostrava.
CDU SPORT Ostrava
Plastová okna a dveře skladem E-shop - objednávky nad 25 000,- Kč mají dopravu ZDARMA!
Sháníte plastová okna či vchodové a balkónové dveře za přijatelné ceny? Navštivte náš e-shop, ve kterém si zaručeně vyberete. Vsaďte na kvalitu a bezkonkurenční ceny!
Sádrové, štukové vnitřní strojní omítky - omítání stěn, stropů v rodinných, bytových domech
Alfréd Popek se zaměřuje na strojní omítání stěn a stropů v rodinných a bytových domech. Pro vnitřní strojní omítky používá kvalitní hmoty ProfiBaustoffe. Působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Ekologická likvidace autovraků a odtah vraků, nepojízdných, bouraných vozidel v rámci celé ČR
Společnost AUTOVRAK Zlín zajišťuje ekologické likvidace autovraků pro klientelu z okolí Zlína, Uherského Hradiště i Uherského Brodu. Odtah vraků a nepojízdných vozidel provádíme v rámci celé ČR.
Automat na sodu a vodu COSMETAL NIAGARA 120 SLWG, dodávka a prodej
Automat na vodu a sodu COSMETAL NIAGARA 120 SLWG, kvalitní nápojové automaty za dostupné ceny dodává a prodává specialista v oboru, firma DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Prodej, renovace a servis traktorů ZETOR Velim
Provádíme renovace traktorů ZETOR Velim po kterých opět stroje dokonale prokouknou a budou spolehlivě pracovat - Jan Kuchař – Velim
Obrábění, soustružení a frézovaní na moderních CNC strojích od KOVO Fritz s.r.o.
KOVO Fritz s.r.o. z Vodňan z okresu Písek je společnost, která se zaměřuje na kovovýrobu k niž patří soustružení, obrábění a frézovaní na moderních CNC strojích.