Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Střešní konstrukce, realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací
Střešní konstrukce a realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací zajišťuje společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou.
Pálení CNC laserem, laserové řezání plechů, profilů, trubek na profesionálním stroji
Specialista na pálení CNC laserem - laserové řezání plechů, trubek a profilů na profesionálním stroji Adige- SYS LT COMBO FIBRE provádí firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zakázková výroba  turnajových a mobilních boxů pro koně
Turnajové a mobilní boxy pro koně na zakázku vyrábí firma Equicov. Zajistíme vyměření a vypracování elektronického návrhu boxu na míru.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Kvalitní nábytek na míru - nábytek do koupelny, dětské pokoje, kuchyně
Vladislav Houfek z vesnice Svinný nedaleko Havlíčkova Brodu vyrábí kvalitní nábytek na míru za přijatelné ceny. Nábytek do kuchyní, ložnic, dětských pokojů nebo obyváků.
Široký výběr čerstvých a řezaných květin v květinářství Květinka v Mohelno
Květinářský Květinka ve městě Mohelno nabízí široké spektrum čerstvých řezaných květin a květin v pevných obalech, dárkové a dekorační předměty.
Lesnické služby - těžba, přibližování dřeva, prodej palivového dřeva, nákladní přeprava dřeva
Firma Svadbales nabízí veškeré lesnické služby. Součástí naší činnosti je těžba a přibližování dřeva, prodej palivového dřeva, výkup veškeré dřevní hmoty a nákladní přeprava dřeva i jiných materiálů.
Ubytování pro firmy za levné ceny - volte penzion Jihlava
Pokud pořádáte firemní akci a hledáte levné a malebné ubytování v Jihlavě, vsaďte si na Penzion U svatého Jakuba, který se nachází přímo v historickém centru města.
Obec Domamil z okresu Třebíč - vítězná obec z roku 2011 v ocenění Vesnice roku
Obec Domamil leží v okrese Třebíč, který se nachází v kraji Vysočina. Obec vyhrála v roce 2011 cenu ze nejlepší vesnici a disponuje rozličnými zajímavostmi a památkami.
Umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar - kované výroby na zakázku
Umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar, je kovářství v Havlíčkově Brodě, které na zakázku vyrobí kované výrobky a doplňky jak do exteriéru, tak do interiéru.
Rozvody potrubí pro rozvod tepla a chlazení – montáž, demontáž, opravy
Technologické celky pro rozvod topení a chlazení instaluje firma Dolmont Energo. Zajistíme montáž, demontáž i opravy rozvodů tepla a chlazení.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Porcovačka, kráječka masa – model DB20 od firmy JBT se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování
Strojem, který odkáže krájet maso bez kosti podle velikosti nebo váhy, je Porcovačka masa - kráječka od firmy JBT, model DB20 se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Montované ocelové haly - montáž ocelových konstrukcí po celé ČR
Společnost Opravny Telč, a.s. se více než 25 let zaměřuje na dodávku a montáž ocelových konstrukcí různého typu po celé ČR. Staví montované ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Sítě do oken a dveří jako užitečná ochrana proti nepříjemnému hmyzu
Účinná ochrana proti nežádoucímu hmyzu. To jsou sítě do oken a dveří v mnoha provedeních a designech od firmy Ing. Martin Zachrla sídlící ve Zbýšově v okolí Brna.
Výroba a dodávka ocelových konstrukcí na zakázku – kovové stavební konstrukce
Ocelové stavební konstrukce na zakázku realizuje na území celé Vysočiny firma Dolmont Energo. Na míru Vám vytvoříme lehké kovové konstrukce, jako jsou brány, zábradlí, mříže apod.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Prodej a odborné položení korkových a jiných druhů podlah
Prodej a odborné položení koberců, korkových, plovoucích i laminátových podlah, linolea a marmolea zajistí v oblasti Jihlavy pan Pavel Kasal
Podlahy Pavel Kasal
Prodej stájových podlahových rohoží, vhodné pro zpevnění povrchu stájí i dostihových drah
Poskytnutí stájových podlahových rohoží zajistí společnost Equicov s.r.o. se sídlem v Třebíči. Rohože se využívají ke zpevnění povrchu ve stájích či na dostihové dráhy a parkurové závodiště.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Uspořádaní svatby na Zámku Valeč - ubytování a svatební obřad na míru v zámeckém areálu
Na Zámku Valeč dle vašeho přání uspořádají svatbu na míru. Připravíme pro vás ubytování, hostinu a svatební obřad v zámeckém areálu přesně podle vašich představ.
Posezení u výborného jídla a také moderní ubytování Havlíčkův Brod
Hostinec u Palánů nabízí v Havlíčkově Brodě posezení u výborného jídla a také moderní ubytování. Součástí je také sál pro 120 hostů, kde vám rádi uspořádáme svatební hostinu, oslavu či seminář.
Návrhy, projektování a výstavba nízkoenergetických, pasivních a nulových domů - dřevostaveb
Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby.
Farmářská motorová pila Stihl MS 311 prodej - akční nabídka
Farmářská motorová pila značky Stihl MS 311 v prodeji jako akční nabídka - skvělá cena od firmy Zahrada Vysočiny v Moravských Budějovicích.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Zednické práce – domy na klíč, rekonstrukce, zateplení fasád
Zednickými pracemi, stavbou domů na klíč, rekonstrukcemi a zateplením fasád se v Třebíči a jejím okolí zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Bezpečnostní prvky pro děti, reflexní dětské vesty a pásky s vysokou viditelností
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám zajistí bezpečnostní prvky do školy, reflexní vesty, či pásky pro větší bezpečí Vašich dětí.
Reklamní potisk, s.r.o.
Autoškola Humpolec
Autoškola Jaroslav Němec nabízí výuku a výcvik na řidičské opravnění sk. B, B96, B + E, C + E, C a kondiční jízdy.
Prodej a servis zahradní techniky značek STIGA, VARI, HONDA, ECHO – kvalita a dlouhodobá životnost Vašich strojů
Firma Václav Fučík-Zahradní technika se sídlem v Jemnicích se zabývá prodejem spolehlivé zahradní techniky renomovaných značek STIGA, VARI, HONDA a ECHO. Prodej a servis výrobků s dlouhou životností.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA